- 29 Aralık 2020
- 573
- 474
- 23
Hepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum