- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Haklısınız ben daha 20li yaşlarımın başındayım ve bir emeğim var burada sürekli ayrıl barış olmadık ama bir iki kere uzun ayrılık yaşadığımız oldu ben onu seviyorum ve bir anda vazgeçemiyor insan en azından elimden geleni yapmak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum o insan benim yıllarım oldu anlayabiliyor musunuz yani sizlerin görüşlerini almak bir nebze rahatlatıyor en azından benim göremediğim şeyleri bana gösterebiliyorsunuz ve dediğim gibi elimden gelenide yapmak istiyorum![]()
Seni cok cok cok iyi anliyorum ama birsey yurumuyorsa onu birakacak yol verecek kadar guclu olmalisin yoksa onun seni birakmasini beklersen inan bana seni tuketir, yurutmek icin elinden gelenin ve gerekenin fazlasini yaparsin, uzulursun yorulursun kirilirsin zamanini bosa harcarsin okulunu kotu etkiler... Su universite yillari senin kendine ve gelecegine konsantre olman gereken yillar ve inan bana o diploma alindiktan sonra geri donulup ay keske su dersi daha cok calisip A alsaydim keske diploma notum daha yuksek olsaydi, kes bosa zaman gecirecegime degisim programlarina katilsaydim keske daha cok arastirip iyi bir yerde staj yapsaydim, keske dil kursuna gidip ingilizcemi gelistirseydim keske ilgim olan dersin hocasiyla arami iyi tutup asistan olarak kalsaydim..
Bolumun ne bilmiyorum ama simdi sen bunlari dusunurken birsuru keske biriktiriyor olabilirsin ve suanda bosa emek harcadigin bu iliski bittiginde okulun bitince ellerinde kalan o keskeler olacak, o yuzden sana yasanmis bir ornek olarak diyorumki birak ayril bitsin gelecegine kendine bak, daha ne 2 yillar belki ne 3 yillar iliskilerin olacak ilk sevgilinle evlenmezsen bu inan bana dunyanin sonu degil. Hem universite yillarindaki iliskiler bana biraz psikolojik bosluktan yanlizliktan cogunun ilk defa sevgililik kavramini kesvetmesinden ve nasil davranacagini bilmediginden aslinda coktaaan bitmesi gerekiyorken bitmediginin sebebi...
Ilk uzun iliskisi biten sen degilsin anlattigin cocukta ilerde esin olmayabilir...
Okuluna odaklan bos gelecegi olmayan iliskiyle vaktini harcama