Zor kadın olmak şart mı ?

Haklısınız ben daha 20li yaşlarımın başındayım ve bir emeğim var burada sürekli ayrıl barış olmadık ama bir iki kere uzun ayrılık yaşadığımız oldu ben onu seviyorum ve bir anda vazgeçemiyor insan en azından elimden geleni yapmak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum o insan benim yıllarım oldu anlayabiliyor musunuz yani sizlerin görüşlerini almak bir nebze rahatlatıyor en azından benim göremediğim şeyleri bana gösterebiliyorsunuz ve dediğim gibi elimden gelenide yapmak istiyorum :KK43:

Seni cok cok cok iyi anliyorum ama birsey yurumuyorsa onu birakacak yol verecek kadar guclu olmalisin yoksa onun seni birakmasini beklersen inan bana seni tuketir, yurutmek icin elinden gelenin ve gerekenin fazlasini yaparsin, uzulursun yorulursun kirilirsin zamanini bosa harcarsin okulunu kotu etkiler... Su universite yillari senin kendine ve gelecegine konsantre olman gereken yillar ve inan bana o diploma alindiktan sonra geri donulup ay keske su dersi daha cok calisip A alsaydim keske diploma notum daha yuksek olsaydi, kes bosa zaman gecirecegime degisim programlarina katilsaydim keske daha cok arastirip iyi bir yerde staj yapsaydim, keske dil kursuna gidip ingilizcemi gelistirseydim keske ilgim olan dersin hocasiyla arami iyi tutup asistan olarak kalsaydim..
Bolumun ne bilmiyorum ama simdi sen bunlari dusunurken birsuru keske biriktiriyor olabilirsin ve suanda bosa emek harcadigin bu iliski bittiginde okulun bitince ellerinde kalan o keskeler olacak, o yuzden sana yasanmis bir ornek olarak diyorumki birak ayril bitsin gelecegine kendine bak, daha ne 2 yillar belki ne 3 yillar iliskilerin olacak ilk sevgilinle evlenmezsen bu inan bana dunyanin sonu degil. Hem universite yillarindaki iliskiler bana biraz psikolojik bosluktan yanlizliktan cogunun ilk defa sevgililik kavramini kesvetmesinden ve nasil davranacagini bilmediginden aslinda coktaaan bitmesi gerekiyorken bitmediginin sebebi...
Ilk uzun iliskisi biten sen degilsin anlattigin cocukta ilerde esin olmayabilir...

Okuluna odaklan bos gelecegi olmayan iliskiyle vaktini harcama

Zor kadin olmak sart degil bence..
Benim de yıllık bir iliskim var. Nisanlaniyoruz inşallah bu hafta..
Dışarıdaki insanlara karşı genel anlamda sert, havalı ve umursamaz bir tavrım vardir. Kibirli değil ancak bir miktar daha lider durusum vardir.
Ancak bu sevdigim insana karsi öyle degil tam tersi..
ipleri eline verdin mi dersen verdim. Ona karsi kimseye olmadigim kadar yumusak, sakin ve anlayisliyim. Bir sey derse sözünü de tutarım.
Ancak o ben böyle yaptığım icin ezmeye calismiyor. Aksine değeri ve saygisi daha da arttigini hissediyorum. ortak karar alip ortak bir sekilde yasamaya gayret ediyoruz.
El hasılı sizi seven deger veren bir insan sizinde fikirlerinizi, yasamak istediklerinizi gözardı etmez. Kisi sevdigi icin kendisini yok saysa da, sevdigi adam yok saymasina müsaade etmemeli..
inşallah yakın zamanda çözüm bulur ve mutlu, huzurlu bir yasaminiz olmasini dilerim

Haklısınız ben daha 20li yaşlarımın başındayım ve bir emeğim var burada sürekli ayrıl barış olmadık ama bir iki kere uzun ayrılık yaşadığımız oldu ben onu seviyorum ve bir anda vazgeçemiyor insan en azından elimden geleni yapmak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum o insan benim yıllarım oldu anlayabiliyor musunuz yani sizlerin görüşlerini almak bir nebze rahatlatıyor en azından benim göremediğim şeyleri bana gösterebiliyorsunuz ve dediğim gibi elimden gelenide yapmak istiyorum :KK43:

Bu tutumun bir insanın hayatında yapacağı en büyük yanlışlardan biri
Yirmili yaşlarının başına bir daha dönmeyeceksin, otuzlarının sonunda olarak biri söylüyorum bunu
Yıllar, emek falan hep avuntu bir adam adamsa her yaşta adamdır, senin fikirlerine, isteklerine önem vermesi için, sana değer vermesi için yaş olgunluğu gerekmiyor. İpleri eline vermek değil aranızdaki sorun, keza vermiş olsan da sana değer veren adam o iplere de değer verir, elime geçti diye rahat etmez. Elinden geleni yapmak demek, o adamı bir şeylere razı etmek için uğraşmak demektir; yaşın çok genç kendini böyle bir kadın olarak şekillendirme, bunu kendine yedirme sonra çok üzülürsün. Hayatın baharındasın, tadını çıkar, bu zamanlarını değer bilmeyenle harcama

zor kadın değilseniz zor kadın triplerine girmeyini.

yoksa malum şarkıyı sizden dinleyebiliriz.

"zor kadındım gel unuttum geeeeel"

:)
içinizden geldiği gibi biri olun.
ama her daim kendiniz olun. verici olmak istiyorsanız verici olun ne var ki bunda. ama her kişinin olmazsa olmaz konuları vardır. bunlarda asla verici olmayın, pişman olursunuz.

4,5 sene gerçekn birbibirnizi tanımak için yeterli bir süre ve aradaki ayrılıklar. onların tahlilini iyi yapın. ve aradaki ayrılıklar demişsiniz de, evlilik vs düşünmeden evvel, bu ayrılıkların çok geçmişte kaldığından emin olun.

Aklima bu geldi nedense bu konudan

BFePjQJCQAENmmG.webp

Merhaba arkadaşlar, benim 4 buçuk senelik bir ilişkim var arada bikaç aylık ayrılıklar olsa da sonucunda hala birlikteyiz ve onun da seneye okulu bitiyor askerlikti vs derken ciddi düşünmeye başladık en azından kendi çapımızda, herneyse konu aslında şu erkek arkadaşıma ilişkinin başından ipleri eline verdim ve genelde her istediğini yaparım o rahattır bu yüzden "ç" zaten her istediğimi yapıyor kafasında sanırım o yüzden aşırı bir rahatlık var kendisinde ve bana artıkbatmaya başladı bu rahatlığı ne zaman bukonuyu açsam kavga ediyoruz beni böyle kabullen böyle biriyim ben diyorarkadaşlarım konuşarak halledemiyorsanbiraz zor ol diyorlar fakat ben bunu nasılyapacağımı bilemiyorum açıkçası bana biraz fikirlerinizi söyler misiniz?
Yıllardır alışmış Ada'm her istediği naz olmadan rahatça elde etmiş şimdi farklı olursanız farklı anlamlar yükler sevmediğinizi düşünür yada başka birinin olduğunu :KK59:

Merhaba arkadaşlar, benim 4 buçuk senelik bir ilişkim var arada bikaç aylık ayrılıklar olsa da sonucunda hala birlikteyiz ve onun da seneye okulu bitiyor askerlikti vs derken ciddi düşünmeye başladık en azından kendi çapımızda, herneyse konu aslında şu erkek arkadaşıma ilişkinin başından ipleri eline verdim ve genelde her istediğini yaparım o rahattır bu yüzden "ç" zaten her istediğimi yapıyor kafasında sanırım o yüzden aşırı bir rahatlık var kendisinde ve bana artıkbatmaya başladı bu rahatlığı ne zaman bukonuyu açsam kavga ediyoruz beni böyle kabullen böyle biriyim ben diyorarkadaşlarım konuşarak halledemiyorsanbiraz zor ol diyorlar fakat ben bunu nasılyapacağımı bilemiyorum açıkçası bana biraz fikirlerinizi söyler misiniz?

Bence 4 sene boyunca böyle davrandıysanız bu durumu değiştirmeniz zor. nasıl geldiyse öyle gider. siz ama kendiniz bu hale getirmişsiniz baştan her dediğini yaparsanız sonra da onun sizi düşünmesini beklemek yersiz olur. ya kabullenip, bundan rahatsızlık duymayıp bu şekilde devam edeceksiniz ya da mutsuzsanız ayrılacaksınız burada sizin onu ne kadar sevdiğiniz ve ömrünüz boyunca hep fedakarlık yapan taraf olma gücünü kendinizde bulup bulamayacağınız önemli. yaşınız daha çok genç inanın ki ileride daha fazla sorumluluk almanız gerekecek, hayat her zaman toz pembe değil , karşınızdaki insan her durumda yanınızda olacak mı ? ona değecek mi yaptıklarınız? bunları düşünüp öyle karar verin. eğer sizi rahatsız eden bir şeyler varsa orada bir problem vardır ve kendi mutluluğunuzu düşünün derim..

Tabiki zor kadın olmak şart değil artık farklı bir devir var sen olmasan başkası olur gözü ile bakılıyor ilişkilere. Sadece ona güzel şeyler ver vazgeçemeyeceği özelliklerin olsun şefkatli olmak gibi onu anlayabilmek gibi herkesten faklı bir yanın olsun kaybetmekten korkmalı. Zaten bu saatten sonra ipleri eline alamazsın umarım mutlu olursun sevgiler:)

Zor kadin bastan ipleri eline vermez. Kaybetme korkusu da yoktur simdi her istedigimi yapiyo diyodur. Bi ders vermen lazim.

ilişkinin başında nasıl giderse devamıda her zaman öyle olur.Başta o şansı vermişsiniz üzgünüm sonuna kadarda bu böyle gidecek.Sorduğun soruya gelincede konu başlığındaki ; evet erkekler zor kadın ister bunu birçok yakın erkek arkadaşlarımla teyit ettim.Hepside bizi zorlasın diyor.

Aynisini bir donem ben yasadim gibi oldu benzerini diyeyim ..
sadece 2 gun ilgimi geri cekmem onun dikkatini cekti ve sen boyle degildin noldu neden boyle oldu diye peşimde dolanmaya basladi bende artik boyle dedim 2 gun daha uzattim ve bu ona baya anlamli ders oldu ..
Aramadim merak etmedim mesaj atmadim gunun nasil diye sormadim sorarsa cevap verdim kendi yaptigimu kendimle ilgili seyleri anlatmadim boyle geri cekme dediğim

Aynisini bir donem ben yasadim gibi oldu benzerini diyeyim ..
sadece 2 gun ilgimi geri cekmem onun dikkatini cekti ve sen boyle degildin noldu neden boyle oldu diye peşimde dolanmaya basladi bende artik boyle dedim 2 gun daha uzattim ve bu ona baya anlamli ders oldu ..
Aramadim merak etmedim mesaj atmadim gunun nasil diye sormadim sorarsa cevap verdim kendi yaptigimu kendimle ilgili seyleri anlatmadim boyle geri cekme dediğim
ben de şuan o tarz bişey yapmaya çalışıyorum bakalım dua edin banaa :)

Back
X