Zor kadın olmak şart mı ?

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Merhaba arkadaşlar, benim 4 buçuk senelik bir ilişkim var arada bikaç aylık ayrılıklar olsa da sonucunda hala birlikteyiz ve onun da seneye okulu bitiyor askerlikti vs derken ciddi düşünmeye başladık en azından kendi çapımızda, herneyse konu aslında şu erkek arkadaşıma ilişkinin başından ipleri eline verdim ve genelde her istediğini yaparım o rahattır bu yüzden "ç" zaten her istediğimi yapıyor kafasında sanırım o yüzden aşırı bir rahatlık var kendisinde ve bana artıkbatmaya başladı bu rahatlığı ne zaman bukonuyu açsam kavga ediyoruz beni böyle kabullen böyle biriyim ben diyorarkadaşlarım konuşarak halledemiyorsanbiraz zor ol diyorlar fakat ben bunu nasılyapacağımı bilemiyorum açıkçası bana biraz fikirlerinizi söyler misiniz?

Merhaba arkadaşlar, benim 4 buçuk senelik bir ilişkim var arada bikaç aylık ayrılıklar olsa da sonucunda hala birlikteyiz ve onun da seneye okulu bitiyor askerlikti vs derken ciddi düşünmeye başladık en azından kendi çapımızda, herneyse konu aslında şu erkek arkadaşıma ilişkinin başından ipleri eline verdim ve genelde her istediğini yaparım o rahattır bu yüzden "ç" zaten her istediğimi yapıyor kafasında sanırım o yüzden aşırı bir rahatlık var kendisinde ve bana artıkbatmaya başladı bu rahatlığı ne zaman bukonuyu açsam kavga ediyoruz beni böyle kabullen böyle biriyim ben diyorarkadaşlarım konuşarak halledemiyorsanbiraz zor ol diyorlar fakat ben bunu nasılyapacağımı bilemiyorum açıkçası bana biraz fikirlerinizi söyler misiniz?
ne zamana kadar çekeceksinki daha bu nazlının

Onu umursamamaya başla . Kaçan kovalanır taktigini uygula. Ayrıca sık sık ayriliyoruz yazmissin gerçekten sağlıklı bir evlilik olacağını dusunuyo musun? Evlenince ne olacak sürekli baba evine mi gideceksin? Ya da adami evden mi kovacaksin?

Her konuda böyle konuyu tiye almaz mı yoksa bu konuda mı böyle umursamaz?
4 bucuk sene de iyi yani evlilik icin, onun da düsünmesi gerek bunları
İliskilerde iki taraf da fedakarlıklar yapmalı sen tek taraflı fedakarlık yapmıssın
Biraz umursamaz ol bakalım, davranıslarını degistirecek mi

Mutsuz olacağın yerde taviz vermeyi kes bence. Bir süre sonra anlar zaten. Bu zor kadın olmak mi? Hayir degil bence ama karsindaki senin bir birey oldugunun farkina varır.

salla bence onu biraz o kaptırdığın ipleri geri almaya bak ayrıca demeden geçemiycem bu adamın kaybatme korkusu yok

Dile kolay az değil 4.5 seneninizi vermişsiniz.insan değer görmek ister önemsrnmek ister.arkadaşınız çoktan benden geçti moduna girmiş.gerekirse yol verin belki bir ay bir yıl ağlarsınız ama bir ömür ağlamaktan iyidir.konuştuktan sonra tekrar başa dönüyorsanız açıkçası değişmesini beklemeyin.inşllah tüm güzellikler sizinle olsun :KK68:

Her konuda böyle konuyu tiye almaz mı yoksa bu konuda mı böyle umursamaz?
4 bucuk sene de iyi yani evlilik icin, onun da düsünmesi gerek bunları
İliskilerde iki taraf da fedakarlıklar yapmalı sen tek taraflı fedakarlık yapmıssın
Biraz umursamaz ol bakalım, davranıslarını degistirecek mi

Şöyle birşey zaten rahat biridir güveni tamdır bana ondan benide sıkmaz mesela hiç ama hani ben çok üstüne düştüğüm için artık sanırım buna alışmış ve o yapmasa bile ç zaten yapar diye düşünüyor ama artık gerçekten zorlanıyorum ben seni anlamıyorum diyor ve çok üzülüyorum

salla bence onu biraz o kaptırdığın ipleri geri almaya bak ayrıca demeden geçemiycem bu adamın kaybatme korkusu yok
Evet bunu ona nasıl gösterebilirim yani bunu sağlayan benim aslında ipleri ben ona verdim şimdi nasıl geri alacağım

Evet bunu ona nasıl gösterebilirim yani bunu sağlayan benim aslında ipleri ben ona verdim şimdi nasıl geri alacağım
kaybatme korkun olmadığını göstereceksin öyle her istediğini yapmıycaksın yani bugüne kadar nasıl devrandıysan tam tersi bi tutum sergiliyceksin

Şöyle birşey zaten rahat biridir güveni tamdır bana ondan benide sıkmaz mesela hiç ama hani ben çok üstüne düştüğüm için artık sanırım buna alışmış ve o yapmasa bile ç zaten yapar diye düşünüyor ama artık gerçekten zorlanıyorum ben seni anlamıyorum diyor ve çok üzülüyorum
Adamın yasamı rahatlıga endeksli o zaman, her seyi sen hallediyorsan alısmıstır
Peki evlilik konusu gündeme gelmiyor mu kafasındaki plan nedir yani kendince ne zaman düsünüyor evliligi
Bazı erkekler evlilik deyince korkarlar sorumluluktan, acaba o da korkuyor olabilir mi

işine gelmiyor anlamak çünkü anlıyorum dese icraat istiyceksin bu sefer haklı olarak

zor olmakla falan alakasi yok tamamen kisilikle alakasi var bunun, sen zor olsan ne fark eder karsindaki kisinin sana saygisi yoksa seni takmiyorsa zorda olsan takmaz kolayda olsan takmaz. Bana kalirsa ciddi dusundugun kisinin karakterini iyi analiz etmelisin oyle 4 yillik iliskim var diye mecbur gorme kendini onunla evlenmeye..
Bu arada rahatlik derken neden bahsettigin de onemli, sen okul bitiyor is askerlik gelecek kariyer hayalleri kurarken o bunu umursamiyor ve hala akli fiki gezme tozmada ise kisaca hala olgunlasmamissan ve zamana ihtiyacaci varsa bu konuda yapacak birseyin yok omrunu onu adam etmekle geciremezsin yol ver gitsin derim..
Rahatlik derken sana karsi iliskinizde artik saygisi izeni kalmadiysa o zamanda iliskiniz ayril baris artik tukenmistir o genc yasta uzun iliskiler illa evlenecegiz kafasiyla bir genclik flortunu kari koca iliskisine cevirmek zaten sizi bu niktaya getirmis olabilir...
bu ikincide de yurumuyrsa bosver gitsin daha cok gencsiniz isinize yolunuza bakin derim, cunku o yaslarda inan cok baska bir kafada oluyor insan halbuki daha ne kadar degiseceksin 3-5 sene icerisinde..

Zaten 4,5 sene olmuş.Adam zaten alışmış böyle olmana, bu saatten sonra senin kendini çekmen sadece onun "sen çok değiştin eskisi gibi değilsin ne oldu sana" diyip sorun çıkarmasına neden olur bence.

Adamın yasamı rahatlıga endeksli o zaman, her seyi sen hallediyorsan alısmıstır
Peki evlilik konusu gündeme gelmiyor mu kafasındaki plan nedir yani kendince ne zaman düsünüyor evliligi
Bazı erkekler evlilik deyince korkarlar sorumluluktan, acaba o da korkuyor olabilir mi
Korkuyor ama heveste ediyor yani ama şuan mesela çok konuşmak istemiyor benim okulumun bitmesine 2 seneden fazla var çünkü

zor olmakla falan alakasi yok tamamen kisilikle alakasi var bunun, sen zor olsan ne fark eder karsindaki kisinin sana saygisi yoksa seni takmiyorsa zorda olsan takmaz kolayda olsan takmaz. Bana kalirsa ciddi dusundugun kisinin karakterini iyi analiz etmelisin oyle 4 yillik iliskim var diye mecbur gorme kendini onunla evlenmeye..
Bu arada rahatlik derken neden bahsettigin de onemli, sen okul bitiyor is askerlik gelecek kariyer hayalleri kurarken o bunu umursamiyor ve hala akli fiki gezme tozmada ise kisaca hala olgunlasmamissan ve zamana ihtiyacaci varsa bu konuda yapacak birseyin yok omrunu onu adam etmekle geciremezsin yol ver gitsin derim..
Rahatlik derken sana karsi iliskinizde artik saygisi izeni kalmadiysa o zamanda iliskiniz ayril baris artik tukenmistir o genc yasta uzun iliskiler illa evlenecegiz kafasiyla bir genclik flortunu kari koca iliskisine cevirmek zaten sizi bu niktaya getirmis olabilir...
bu ikincide de yurumuyrsa bosver gitsin daha cok gencsiniz isinize yolunuza bakin derim, cunku o yaslarda inan cok baska bir kafada oluyor insan halbuki daha ne kadar degiseceksin 3-5 sene icerisinde..
Haklısınız ben daha 20li yaşlarımın başındayım ve bir emeğim var burada sürekli ayrıl barış olmadık ama bir iki kere uzun ayrılık yaşadığımız oldu ben onu seviyorum ve bir anda vazgeçemiyor insan en azından elimden geleni yapmak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum o insan benim yıllarım oldu anlayabiliyor musunuz yani sizlerin görüşlerini almak bir nebze rahatlatıyor en azından benim göremediğim şeyleri bana gösterebiliyorsunuz ve dediğim gibi elimden gelenide yapmak istiyorum :(

Haklısınız ben daha 20li yaşlarımın başındayım ve bir emeğim var burada sürekli ayrıl barış olmadık ama bir iki kere uzun ayrılık yaşadığımız oldu ben onu seviyorum ve bir anda vazgeçemiyor insan en azından elimden geleni yapmak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum o insan benim yıllarım oldu anlayabiliyor musunuz yani sizlerin görüşlerini almak bir nebze rahatlatıyor en azından benim göremediğim şeyleri bana gösterebiliyorsunuz ve dediğim gibi elimden gelenide yapmak istiyorum :KK43:
oda bu hislerini bal gibi biliyor dimi

Back
X