Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jennyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
2.011
99
163
Selam.
Buraya elimden geldiğince gün gün tüm gelişmeleri yazacağım. Okumak isteyenler ve sonraki zamanlarda soru sormak isteyenlerin sorusunu cevaplayabilirim.

Henüz kullanmaya başlamadım. Bugün kan testim yapıldı, ilacım yazıldı. Eczanede yokmuş ilaç yarın gelecekmiş. Sabırsızlanıyorum.
Özellikle o kusma dönemini yaşamak zor olacak benim için sanırım....:26:

merhaba, ben de 2 gün önce aknetrent kullanmaya başladım aynı ilaç zaten seninle aynı sayılırız başlangıç olarak, bakalım gelişmelerimiz nasıl olacak, çok güzel günlerin bizi beklemesi dileğiyle :)

1-2 saate ilaç elimde olacak. Bakalım..... Sende buraya gelişmeleri yazabilirsin.

İlacım geldi. Şimdi içtim.
Günde bir defa. Akşam. 20 mg diyor. Yalnız bir sabahta 10 mg almam lazım kağıtta öyle bir şeyler yazıyordu. Sadece akşam ve 20 mg az değil mi?
52 kiloyum. 17 yaşındayım. Ne bileyim. Az buldum ben açıkçası.:26:

Canım ben de 50 kiloyum 19 yaşındayım az değil alştırarak gidecekmiş doktor, ben de günde 40mg falan kullananları duyunca azmış gibi gelmişti :)

Canım ben de 50 kiloyum 19 yaşındayım az değil alştırarak gidecekmiş doktor, ben de günde 40mg falan kullananları duyunca azmış gibi gelmişti :)

Evet az geldi bana. Şimdi ikincisini içtim. Henüz ortada bir belirti yok. Bakalım.

Ben bugün üçüncüsünü içtim. Bende de henüz bir belirti yok.

Bugün 6.günüm dudağım kurudu çokk sürdüm hemen bepanthenimi rahatım :)

Ben birkaç saat sonra dördüncü hapımı alacağım. Yalnız çok hafif bir kuruluk var dudaklarımda. Başka bir belirti hissedemiyorum. :2:

bende kullanmıştım bir dönem sabah 10 akşam 20 mg az değil kızlar.bende öyle kullanmıştım çünkü.1 ay sonra düzelcek cildiniz şimdi ilk hafta dışarı atar sivilceleri pek belli olmaz ama sonra düzeliyor.

Akrentrent kullanıyorum bende. Geçen ay 20 mg ile başlandı. Büyük bir belirti yoktu. İlk kullandığımda, uyandığım zaman terlemiş oluyordum. Aynı anda da üşüme gibi birşey. Sonra bacaklarımda agrı oluyordu. 1 haftada geçti. Cildim yağlı olduğumdan kuruma görmedim. 2. Kontrolde test yapıldı 40mg çıkartıldı aynı anda 2 tane yutuyorum. Ama fena belirtilerim başladı. :\ Bağırsaklarım tembelleşti, burnumda kanama, dudaklarım yara oldu. Ve belim ağrıyor. Eğildim mi net doğrulamıyorum bir anda. Sivilce sorumum yok. Bol bol soyuluyorum. Bu arada 21 yaşında 47kgım.

bugün 7. günüm ve alnımda 4 tane iltihapli sivilce çıktı ayrıca sağ yanağımda 3 tane kistik olduğunu düşündüğüm sivilce çıktı moralim inanılmaz bozuldu yani anlatamam

Hadi bakalım ya. İnşallah kısa bir zamanda kurtuluruz. Benim 5.günüm her akşam 20 mg zoretanin alıyorum. Bende henüz bir belirti yok. Buda benim sinirlerimi bozuyor.
Kızlar bide güneşli havalarda daha kötü görünüyor yüzüm ya. Güneş varken aynalara bakamıyorum. Of....

Aynen açık havalarda, ışıkta, güneşte çok kötü birazdan kontrole gidicem işte, çok moralim bozuk çenemde de şişlik var bu sabah ordan da çıkıcak belli

Gittim doktora dedim direk bu kistik olanlara iğne saplayın diye :)geçer dedi ama bazılarınınki yıllarca bile geçmiyomuş korktum ben de haliyle, söndüler şimdi bikaçı daha iyi oldu en azından

kızlar sürekli nemlendirici kullanın dudaklarınıza kurumuyor bende 15 gündür ilacı kullanıyorum sürekli nemlendirici sürüyorum ve henüz çatlama olmadı :)

bende kullanmıştım bu ilacı 4. ayda bırakmak istedim sivilce artışlarından dolayı ama doktorumun uyarısıyla bırakmadım tedaviyi tamamladım kimyasal peelingde yaptırdım şimdi hiç bir sorunum yok :) kuruluktan başka ellerim ve vucud kuruluğum hale devam ediyor tavsiye gece yatarken mutlaka ellerinizi yoğun nemlendiriciyle ve dudaklarınızı da balm şeklinde olanlardan değilde Bilistex Lip Med Plus la her gece mutlaka nemlendirin bolca benim dudaklarımda hiç çatlama yara bere olmamıştı bundan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…