Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
8.Gün

Dün 8.hapımı aldım. Her akşam alıyorum 20 mg. Her seferinde hatırlatıyorum baştan okumayan olursa diye.
Dudaklarımın yüzümün kuruluğu beni çok rahatsız ediyor. Sanırım dudaklarım için blistex alacağım. Herkes çok övmüş.
Şuan dudaklarım dün çok yaladığım için, dudak çizgimi geçmiş bir kırmızı çizgi şeklinde çatladı. Yüzüm geriliyor ya. Ellerimde kurumaya başladı.:26:

Blistex al canım çok güzelmiş ben de bugün aldım, bepanthene de güzel de tadı güzel diyil, bende sivilceler çıkmaya devam ediyor umarım kusma kısmıdır bu ellerimde veya yüzümde bi kuruluk yok valla 11.günüm bugün

10.gun
Yuzum iyice kurumaya başladı. Kabukumsu görünümü var. Çok sınır bozucu gercekten.
Dudağımın sag tarafının kenari çatladı ve çok kuruyor. Ağzımı açınca orası acıyor. Bugün burnum çok az kanadı ilaç etkisi mı bilmiyorum..
İlacı kullananlar bol su icsin...

Gunes koruyucu
Bastan asagi nemlendirici; hem vucut, hem yuz, hem dudaklar icin
Ve en onemlisi bol bol su icmeyi unutmamak lazim.

12.günüm gelişmeler güzel sivilceler gidiyor umarım bidaha da hiiç çıkmazlar, ben hiç su içmiyorum yaa hatta hep taş düşürürüm bu yaşımda yüzümde, ellerimde, burnumda bi kuruluk yok amaa :)

6ay önce bende kullandm bu dedğin hapı şu an yüzümde tek bir svlce ble yok ilk başlarda baya kurutmştu cldmi soyulmalar olmştu dudaklarım hele fenaydı ama gerçekten çözüm verdi şu an cildm süper sivilce iz leke siyah nokta hçbşey yok.

çok sevindim canım ya geçmiş olsun böyle söylediğini duyunca kendime öz güvenim geldi benimkilerde geçiçek diye Lütfen tedaviyi bitirmeş veya bitirmek üzere olan arkadaşlar warsa bu şekilde bizlere yazsınlar ya çok seviniriz :))))

Bugün 16.günüm sürekli yeni sivilceler çıkıyor , 12.günümde hepsi geçmişti diye sevindim sevincim kursağımda kaldı , dudağımda hafif kuruluk dışında bişey yokk

11.Hapımı alıyorum.
Pazar, pazartesi ve salı akşamları ilaç yanımda olmadığından aksadı ve içemedim.
Yüzüm pul pul oluyor. İki büyük sivilce çıktı yanağımda.

13.hapımı aldım sabah.
Normalde akşamları alıyordum. Ama üç gün almadığım için bugün sabah ve yarın sabah alacağım diğer günler akşamları alacağım sadece.
Akşam 14.Hapımı içerim işte. Şuan bir gelişme yok. Yanağımda iki büyük sivilce çıkmıştı hala duruyorlar. Yüzüm yumuşadı pürüzsüzleşti biraz.

18.günüm sivilceler istilaya devam ediyorlar, bir an önce suratımdan gitmelerini istiyorum, dudağım kuruyor bir de hafif burnumun içinde kuruma var o kadar

18. Hap
Yüzümde iki tane iltihaplı kocaman sivilce var. Sağ yanağımda. Çok gıcık bir şey geçmeyecekmiş gibi duruyorlar.
Sağ üst çenemde bir tane çıktı ve gidecekmiş gibi gözüküyor şuan için. Küçük bir şey de değil yani.
Bide alt çenemin sağ tarafında ağrılı bir tane var.
Hep sağ.
Kemiklerim hala ağrıyor. Kremi düzenli kullanmaya çalışıyorum böylece daha az kuruyor cildim.

24.günüm inanılmaz derecede sivilce basıyor suratımı her uyandığımda 1 değil 2 değil bazen 3 sivilce birden çıkmış oluyor moralim sıfır hiçbir şeyden zevk alamıyorum ruh gibi dolanıyorum öyle... geçmesini bekliyorum inşallah geçer diyorum bir an önce hem iltihaplı çıkıyor hem de ucu olmayan kırmızı kistik şeklinde , aynalardan nefret ediyorum, aydınlık yerlerden de

kızlar uzun yıllar önce kullanan biri olarak bir tavsiyede bulunayım:)
dudaklarınız yüzünüz gözünüz burnunuz her yeriniz kuruyordur. doktora gittiğinizde bir adet gözyaşı damlası bir adette burun spreyi yazmasını ve ayrıca yüzünüze sürebileceğiniz ve emin olun sizi çok rahatlatacak bir öneri sunayım su bazlı nemlendirici yazmasını isteyin..

ben iki günde bir banyo yapardım hala da öyle:) pul pul olan yüzünüzü her banyoya girişinizde biraz ıslanıp yumuşadıktan sonra elinizle kese yapar gibi ovun.. ama kesinlikle öyle fırça kese falan bişey dokundurmayın zaten hassaslaşıyor yara olabilir.. bunu yaptıktan sonra alttaki yeni deriyi gördükçe iştahınız hevesiniz artacak:) elinizle kese işlemini yaptıktan sonrada su bazlı nemlendiricinizi çok abartmadan yüzünüze sürün parıl parıl parlayacaksınız:)) dudakları ihmal etmeyin birde bepanten sürdün müü on numara beş yıldız

sakın bunalıma falan girmeyin tedavi bitince kendiniz bile şok olacaksınız

kemikleri ağrıyanlar ilacı sakın aç karnına içmeyin tok olun yemeklerden bir saat sonra falan alın kan şekeriniz düşük ve karnınız açsa eklem ve kemiklerde ağrı yapar )

İnşallah dediğin gibi olur bunalımdan alamıyorum ben şahsen kendimi öneriler için de çok teşekkürler haftaya gidicem zaten yazdırırım :)

selam gençler...
bnde 3.yıma başladım...
zorateninin normal fiyatını biliyormusunuz? (kullandıgınıza gre zaten blysnzdr :)

20 mg ve 10 mg fiyatını bilen varsa syleyebilirmii??

selam gençler...
bnde 3.yıma başladım...
zorateninin normal fiyatını biliyormusunuz? (kullandıgınıza gre zaten blysnzdr :)

20 mg ve 10 mg fiyatını bilen varsa syleyebilirmii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…