Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
selam gençler...
bnde 3.yıma başladım...
zorateninin normal fiyatını biliyormusunuz? (kullandıgınıza gre zaten blysnzdr :)

20 mg ve 10 mg fiyatını bilen varsa syleyebilirmii??

Valla ben aknetrent 20 mg kullandım bu ay hiçbişey ödemedim :) pzt doktora gidicem ama kısmetse, sorarım o zaman ne vericek bakalım, fiyatını da söylerim :)

mrb kızlar, bende aknetrent kullanıyorum gün 27. dudaklarım zonkluyor hafiften ilaç bitimi hafta sonu olacak o yüzden yarın gidicem doktora dua edin kızlar sonuçlarım normal çıksın devam konusunda sıkıntı yaşamadan atlatıp tedavimi tamamlayayım allah hepimize sağlıklı cilde kavuşmayı nasip etsin

Amin. Canım benim de gün 24 inşallah sorunsuz atlatıp tedavini tamamlarsın, tamamlarız... Dpktordan gelince gelişmeleri yazarsan, durumun hakkında bilgi verirsen seviniriz :) benim suratım çok fena oldu hergün sivilceler çıkıyo moral 0 mesela

21.Hapımı aldım.
Yüzümde üç tane falan kistik sivilce vardı. Onlar geçti sayılır. Artık büyümüyorlar.
Kemik ağrım hep oluyor.
Dudaklarım çabuk kuruyor ama öyle aşırı bir kuruma değil. Cildim bir ara çok kuruyordu geçmeye başladı kuruluk nedense.
Saçlarım çok yağlanırdı. İki günde bir muhakkak duş alırdım. Bugün üçüncü gün hala kuru saçlarım.

selam gençler, kendini genç hissedenler ! bugün kontrole gittim 1.ayım doldu, sonuçlarım normal çıktı şükürler olsun ...bi tek kolesterol totalde(hdl -ldl ) 224 çıktı o da zaten olağan bi durum ...onun dışında yüzüm soyulduğu için doktorum excipial losyon verdi gerçerkten ellerim falan pamuk gibi oldu yüzümede uyguladım bende çok sivilce yok çok şükür 30 mg devam ve tedavim ekseri bi durum çıkmazsa 4 ay sürecekmiş...

Benimde 3 gün sonra 1 ayım dolmus oluyo ama çıkıyo bayaa, cok üzgünüm tahlillerimde de ldl kısmında sistem hata vermis anlamadım :) ne güzel ya inşallah biran önce kurtulursun bidaha da hiiiiç çıkmazz

aminnn inşallah hepimiz bugünleri atlatıcaz sabırla dualarımdasınız arkadaslar ...hepimize geçmişcikler olcakk inşallahh :)

benimde 5 ün oluyo ilacı kullanmaya başlayalı ama birden o kadar çok sivilce çıkacağını okuyunca acayip moralim bozuldu. bırakmayı düşünüyorum acıkcası. yüzümde o kadar çok yok aslında ama geçmek bilmedikleri için gitmiştim doktora oda bu ilacı verdi. benim sadece çene bölgemde var. napayım bilemedim ben bu konuda biraz fazla takıntılıyım. okula gidemem sokağa çıkamam gibime geliyo kaç gündür araştırıyorum bu konuyu ama çıkamadım hala içinden çoookkkkkkk kararsızımmmm

Benim suratım çok kustu hala da kusuyo ben de okula falan gitmek istemiyorum çok kötüyümm çok yoksa suratında tekrar düşün derim ben En iyi kendin bilirsinn ama

24.Hapımı alacağım bu akşam.
Bende bir dönem kusma oldu gibi sanki. Üç dört tane kistik sivilce çıkmıştı. İltihaplı falan.
Birkaç güne regl olmam lazım. Regl olmadan önce muhakkak çıkardı bende. Şuan yüzümdeki o kistik sivilceler küçülmüş durumda. Özellikle sağ yanağımdaydı hepsi.
Sol yanağımda bir tane çıktı. Acıyor biraz dokununca neler olacak bilemiyorum bakalım. Cildimin kuruması azaldı gibi sanki ilk zamanlar daha fazla hissetmiştim kuruluğunu.
Şimdi alıştım herhalde.

gamze sen ne kadardır kullanıyorsun? çok yok da rahatsız oluyorum. ama kararsızım da napim hiç bilmiyorum yarın bi doktora gidip tekrar sorcam bakalım o kada şey okudum duydum ki bide. zaten vucudumda burnumda hassasiyet başladı acıyo biraz, saç diplerimde sivilceler çıktı ama yüzümdekiler eskiler yani kurudu yenileride çıkıyo yavaş yavaş cildim kurumadı ama biraz kaşınıyorum kızarıklık yok. bi anda şuankinden fazla çıkarsa ve bu bir iki ayda geçmezse benm cidden psikolojik destekte almam gerekcek şuan bile aynlara bakmak yurttan çıkmak gelmiyo içimden ve sen kaç mg alıyosun?

Ben 27 gündür kullanıyorum günde bir kere 20mg alıyorum. Başlarken aşırı çok yoktu ama yine de rahatsız olmama yetiyodu, aldığım ilk hafta kusmaya başladı ve hala da kusuyor hertür sivilce çeşidi çıktı yani suratımda aşırı mutsuzum dayanamiycam gibi geliyo ama başladım dayanmak zorundayım benim de en büyük korkum şu an yaşadığım sürecin geç bitmesi çünkü kimsenin gözlerinin içine bakamıyorum bile... Sen yine bu kusma dönemine iki ay dayanabileceksen ne güzel :)

Bana sadece 1 aylık tedavi vermişlerdi, kollarımda sırtımda alerji gibi küçük küçük kızarıklı şeklinde akneler vardı. Ama hiç söylediğiniz yan etkileri yaşamadım sadece dudaklarım çok fazla kurudu. Başka ilaçlarla mı kullanıyorsunuz kızlar? Mide bulantısı için yemek arasında içilmesini tavsiye ederler ama yeni sivilceler çıkmaya devam ediyorsa başka belirtiler de varsa doktora tekrar danışın tabii :s

kızlar konuyu görünce yazamadan edemedim.. bende bütün ergenlik dönemimde hep sivilcelerden çektim.. üniversiteye gidince dayanamadım artık.. cildiyede bu ilaca başladım.. çok kşi başlama ağır gelir dedi ama doktor kontrölünde başladım.. çok rahatsız oluodum fena hemdeee.. yüzümde çıkmayan yer kalmamıştı.. mg değerlerini hatırlamıom ama doktor kontrolnde bi azalltım bi çogalttım fakan die die 3-4 ay kadar kullandım(tam zamanı hatrlamıom yalan olmasın).. yüzüm çok kuruyodu o sürede hep doktorun verdiği kremler kullandım.. okuldayken bile elimde hep krem vardı.. gözlerimde kuruodu bide bnm gözler ameliyatlı.. suni gözyaşı kullandım. zor dayandım ama dayandım vallahi. bi ara kolestorlümü yüksellti hiç yokken. o da geçti.. 5 sene oldu artk.. çok ama çok memnunum yoksa ne haldeydim şuan.. siyah noktalarım kaldı ama onlarıda bıraktım artık yada yavaş yavaş şeyler uyguluoyrum.. doktor kontrolünde oldukça bence kullanın. sivilceleri içerden kurutmak önmli. yoksa kremleri sür sür geçmiyo...

ben kullanmaktan vazgeçtim zaten artık kullanmicam dayanamam o kadarına. doktora gitmekten de vazgeçtim yarın gitmicem. kendi doktorumla konuştum bünyem çok hassas olduğu için riskli dedi. doğal yolları denicem bu akşamdan :) bakalım inşallah işe yarar :)en olmadı bu yolu denicem ki umarım gerek kalmaz size Allah tan acil şifalar diliyorum kızlar umarım en kısa sürede geçerler yüzümüzde güzel olur moralimizde hayatımızda...

gamze ben arkadaşımın ısrarı üzerine doktora tekrar gittim ve sordum.Bana söylediğini yazıyorum aynen: ben bu ilacı sana yüzündeki sivilcelerinden rahatsız olduğun, geçmesini istediğin ve bir genç kız olarak bir daha çıkmaması için verdim. yüzünde sivilce çıkmayacak ne duydun ne okudun bilmiyorum ama her ilacın bazı yan etkileri vardır. 6 ay kullanacaksın ve inşallah bir daha çıkmayacak. dedi ben özellikler bu iki ay içinde yüzüm dekiler den fazla sivilce çıkacak mı dedim 2 defa sordum ama çıkmayacak dedi. Ve bende bu sözüne inanarak inanmak isteyerek tekrar kullanmaya devam edeceğim bakalım ne olacak. ama bu arada benim yüzümde var olan sivilceler de kurudu 6 günde. tedavi başlangıcında sizinde böyle mi oldu yoksa hiç geçmedi mi? herkese farklı etki ediyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…