selam gençler...
bnde 3.yıma başladım...
zorateninin normal fiyatını biliyormusunuz? (kullandıgınıza gre zaten blysnzdr :)
20 mg ve 10 mg fiyatını bilen varsa syleyebilirmii??
mrb kızlar, bende aknetrent kullanıyorum gün 27. dudaklarım zonkluyor hafiften ilaç bitimi hafta sonu olacak o yüzden yarın gidicem doktora dua edin kızlar sonuçlarım normal çıksın devam konusunda sıkıntı yaşamadan atlatıp tedavimi tamamlayayımallah hepimize sağlıklı cilde kavuşmayı nasip etsin
- kızlar ilacın fiyatnı söyleseniz nolur acba?
selam gençler, kendini genç hissedenler !bugün kontrole gittim 1.ayım doldu, sonuçlarım normal çıktı şükürler olsun ...bi tek kolesterol totalde(hdl -ldl ) 224 çıktı o da zaten olağan bi durum ...onun dışında yüzüm soyulduğu için doktorum excipial losyon verdi gerçerkten ellerim falan pamuk gibi oldu yüzümede uyguladım bende çok sivilce yok çok şükür 30 mg devam ve tedavim ekseri bi durum çıkmazsa 4 ay sürecekmiş...
Benimde 3 gün sonra 1 ayım dolmus oluyo ama çıkıyo bayaa, cok üzgünümtahlillerimde de ldl kısmında sistem hata vermis anlamadım :) ne güzel ya inşallah biran önce kurtulursun bidaha da hiiiiç çıkmazz
benimde 5 ün oluyo ilacı kullanmaya başlayalı ama birden o kadar çok sivilce çıkacağını okuyunca acayip moralim bozuldu. bırakmayı düşünüyorum acıkcası. yüzümde o kadar çok yok aslında ama geçmek bilmedikleri için gitmiştim doktora oda bu ilacı verdi. benim sadece çene bölgemde var. napayım bilemedimben bu konuda biraz fazla takıntılıyım. okula gidemem sokağa çıkamam gibime geliyo kaç gündür araştırıyorum bu konuyu ama çıkamadım hala içinden çoookkkkkkk kararsızımmmm
gamze sen ne kadardır kullanıyorsun?çok yok da rahatsız oluyorum. ama kararsızım da napim hiç bilmiyorum yarın bi doktora gidip tekrar sorcam bakalım o kada şey okudum duydum ki bide. zaten vucudumda burnumda hassasiyet başladı acıyo biraz, saç diplerimde sivilceler çıktı ama yüzümdekiler eskiler yani kurudu yenileride çıkıyo yavaş yavaş cildim kurumadı ama biraz kaşınıyorum kızarıklık yok. bi anda şuankinden fazla çıkarsa ve bu bir iki ayda geçmezse benm cidden psikolojik destekte almam gerekcek şuan bile aynlara bakmak yurttan çıkmak gelmiyo içimden ve sen kaç mg alıyosun?
Ben 27 gündür kullanıyorum günde bir kere 20mg alıyorum. Başlarken aşırı çok yoktu ama yine de rahatsız olmama yetiyodu, aldığım ilk hafta kusmaya başladı ve hala da kusuyor hertür sivilce çeşidi çıktı yani suratımda aşırı mutsuzum dayanamiycam gibi geliyo ama başladım dayanmak zorundayım benim de en büyük korkum şu an yaşadığım sürecin geç bitmesi çünkü kimsenin gözlerinin içine bakamıyorum bile... Sen yine bu kusma dönemine iki ay dayanabileceksen ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?