Bende 4 aydır tedavi sürecindeyim. Aknetrenle başladım zoretaninle devam ediyorum.
Fakat yüzüm sürekli kıpkırmızı. Rüzgar güneş demeden yanıyorum.
Makyaj yapamıyorum. Göz derim çok inceldi, damarlarım belirginleşti. Sizde de böyle değişimler oldu mu ?
Aynı anda 2 tane alıyorum 20 mg..
bende kısmetse yarın başlıyorum bu ilaca inşallah iyi gelir sonu çok güzel olucak biliyorum ama kusma dönemi beni çok korkutuyor zaten pudrasız dışarı çıkamıyodum şimdi napıcam bilmiyorum. Hele güneşli yerlerde durmayı hiç sevmem sivilcelerim iyice belli oluyor. off çok zor iş :)
Tedaviye başlayacak olman güzel ama yarıda bırakma sende.
Yarıda bırakanlar çok olmuş çünkü.
Hayırlı olsun şimdiden.
Yok yarıda falan bırakmayı düşünmüyorum zaten ama çevremden içme zararlı gibi söylemler çok duyuyorum fakat aldırış etmiyorum çünkü artık bu sivilcelerle gezmek istemiyorum.Günde 30 mg ile başladım bakalım. Bu arada şu yan etkiler dudakların cildin kuruması vb. ne zaman başlar kızlar daha 3 gün oldu ama belirti yok.
Canım beslenmene çok dikkat et posalı şeyler sebze meyve olabildiğince tüketmeye bak noolur:)
kızlar doktorunuz size güneş kremi kullanın dedi mi benimki demedi ama arada güneş çıkıyo leke kalır mı merak ettim
bende 10 gün sonra 4. ayıma gireceğim sivilce yok ama dediğin gibi kızarıklıkları sivilce zannediyorlar.öğrencimin biri hocam yüzünüzü bişey mi ısırdı da böyle oldu dedi.gülüp gectim ama kızarıklarım da gecsin artık yaaa.tedaviden sonra da kalırsa iz
Bugün 4.Ayıma girdim. Tekrar 20+10 yani 30 mg olarak devam edeceğim.
Sivilce hiç yok. İzler bol...
Merhaba kizlar,
ben bir seyi merak ediyorum sizin de olur olmadik zamanlarda yuzunuz birden al al oluyor mu? en az yarim saat kadar? dalga dalga kirmizilik, sadece yuzumde degil ellerimde kollarimda da oluyor..Sabir hepimize... Bir an once tedavimiz bitsin, sivilceler, izler kalmasin insallah.
Ayrica bloguma beklerim;
zoretanin tedavi surecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?