Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende uzun zaman sivilce sorunlarıyla mücadele ettim fakat ne yaparsam yapayım geçmedi yüzüm delik deşik kötü bir şekilde dolaştım durdum roaccutane kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer kremler jeller geçirmediyse bu ilaç son çareniz kızlar içeriği aynı olduğu için yazdım umarım faydalı olur
hatta online yardımlaşma platformu açılmış göz atın derim Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım

3.Ayımın son 10 hapı kaldı.
Yani 2 ay 20 gün oldu.
Geçen hafta yanağımda bir tane ağrılı sivilce çıktı. İltihaplandı hatta. Kocaman oldu.
Kurudu ve sabah yüzümü yıkarken ucundaki düştü......
Şuan hiç yok yüzümde.
Ama önceden de dediğim gibi sağ yanağım kırmızı lekelerle dolu.
Gören sivilce sanıyor. Ama pürüzsüz. Yumuşacık aslında.
Tedavim en geç 3 4 ay daha sürer tahminimce. Sonra biter.
Bir sene bekleyip iz tedavisine başlamayı düşünüyorum.
Cildim toparlasın kendini ilk önce...

Bende 4 aydır tedavi sürecindeyim. Aknetrenle başladım zoretaninle devam ediyorum.
Fakat yüzüm sürekli kıpkırmızı. Rüzgar güneş demeden yanıyorum.
Makyaj yapamıyorum. Göz derim çok inceldi, damarlarım belirginleşti. Sizde de böyle değişimler oldu mu ?
Aynı anda 2 tane alıyorum 20 mg..

bende kısmetse yarın başlıyorum bu ilaca inşallah iyi gelir sonu çok güzel olucak biliyorum ama kusma dönemi beni çok korkutuyor zaten pudrasız dışarı çıkamıyodum şimdi napıcam bilmiyorum. Hele güneşli yerlerde durmayı hiç sevmem sivilcelerim iyice belli oluyor. off çok zor iş :)

Bende günde 30 alıyorum şuan. İlk ay 20 aldım sadece.
Derim aşırı inceldi. Mimik çizgilerim belirginleşti hatta.
Nasıl düzelecek bilemiyorum ama geri dönüşü yok.:2:

Tedaviye başlayacak olman güzel ama yarıda bırakma sende.
Yarıda bırakanlar çok olmuş çünkü.
Hayırlı olsun şimdiden.

bende 3ü bitirdim 4e basladım ama hala cıkıyo doktor iyi dedi tedaviye cevap verdiğimi gösteriyormuş.kimisi güneş kremi kullan diyo leke kalmasın diye.bir kaç tane sağ yanağımda var ağrılı baskada yok azıcık da olsa azalma düzelme var.iyi olacağını umarım ya

Tedaviye başlayacak olman güzel ama yarıda bırakma sende.
Yarıda bırakanlar çok olmuş çünkü.
Hayırlı olsun şimdiden.

Yok yarıda falan bırakmayı düşünmüyorum zaten ama çevremden içme zararlı gibi söylemler çok duyuyorum fakat aldırış etmiyorum çünkü artık bu sivilcelerle gezmek istemiyorum.Günde 30 mg ile başladım bakalım. Bu arada şu yan etkiler dudakların cildin kuruması vb. ne zaman başlar kızlar daha 3 gün oldu ama belirti yok.

Canım beslenmene çok dikkat et posalı şeyler sebze meyve olabildiğince tüketmeye bak noolur:)

kızlar doktorunuz size güneş kremi kullanın dedi mi benimki demedi ama arada güneş çıkıyo leke kalır mı merak ettim

Bugün 4.Ayıma girdim. Tekrar 20+10 yani 30 mg olarak devam edeceğim.
Sivilce hiç yok. İzler bol...

bende 10 gün sonra 4. ayıma gireceğim sivilce yok ama dediğin gibi kızarıklıkları sivilce zannediyorlar.öğrencimin biri hocam yüzünüzü bişey mi ısırdı da böyle oldu dedi.gülüp gectim ama kızarıklarım da gecsin artık yaaa.tedaviden sonra da kalırsa iz

Merhaba kizlar,
ben bir seyi merak ediyorum sizin de olur olmadik zamanlarda yuzunuz birden al al oluyor mu? en az yarim saat kadar? dalga dalga kirmizilik, sadece yuzumde degil ellerimde kollarimda da oluyor..Sabir hepimize... Bir an once tedavimiz bitsin, sivilceler, izler kalmasin insallah.

Ayrica bloguma beklerim;

zoretanin tedavi surecim

Aynen benimde öyle. İzlerim yeni izler değil. Eski.. Ve yerleşmiş sanırım. O kadar rahatsız oluyorum ki. Bembeyaz yüzüm sivilceler yüzünden mahvoldu.

aynen göz cevrem dışındaki yüzüm kırmızı göz cevrem beyaz.bembeyaz tenim benek benek kızıllıklar var yaa.sanki doğduğumdan beri ordalar.3 ay sonra düğünüm var gecmezse yandım yaaa

Bugün 4.Ayıma girdim. Tekrar 20+10 yani 30 mg olarak devam edeceğim.
Sivilce hiç yok. İzler bol...

canım izleri takma bundan 2 yıl önce bende zoretanin kullandım sivilceler geçmişti izleri kalmıştı. İlacı kullanmayı bıraktıktan 1 ay sonra tüm izler geçiyo. 2 yıldır 1 tane bile sivilcem çıkmadı. bu arada güneş kremi +50 factor kesinlikle kullanın derim leke kalmaması için.

al al olması ilacın etkisi canım. ilaç bitimiyle oda geçiyor. benimde çok oluyordu. kıpkırmızı oluyordum hatta yüzüm yanıyordu sanki sıcaktan.

kızlar doktorum izne ayrılmış ve carsamba gününe kadar gelmeyecekmiş benim ilaçlar bugün bitti.sizce 4-5 günlük bi gecikme tedaviyi nasıl etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…