Benim değişim 4.aydan sonra oldu canım, aynen zoretaninden bayaa bir fark alıyorlar maalesefKızlar 2.ayıma başlıyorum pek bir değişim yok. Fakat doktoruma bu ilacı yazdırdım artık bu ilaç için fark ücreti alıyolarmış malesef
4.Ayımdayım hala.
30 mg ile devam ediyorum.
Yüzümde tek bir sivilce bile yok şuan.
Sadece sivilce lekeleri işte... Rahatsız olduğum tek konu.
Bugün renklerinin açıldığını fark ettim. Belki aynadan belki havanın kapalılığından.
İnşallah lekelerimde düzelir.
ben 1 ay kullanmıştım ilacı ve bana 1 ayda gerçkten çok etki yüzüm iyileşmeye başlamıstı fakat karaciğeremi ne zararı olduğu için bıraktım. her ay kan testi yapılması gerekiyomuş ve yüzünüde zayıflatıyo insanın yağları emdiği için sanırım
5.ayıma girdim.
Kan değerlerimde Ldl kolesterolüm fazla çıkmış. :44: Yani kötü huylu kolesterol. Bunun için böyle diyor.
*Kanda kolesterol ve LDL-kolesterolün yüksek olması, hasta için risk taşır. HDL-kolesterolün düşük olması da bir risktir. Bu riske sahip hastalarda, kalp krizi, felç, damar tıkanması, böbrek yetmezliği gibi hastalıkların ortaya çıkma olasılığı daha fazladır.
Hemogramda MCHC eksik... Onun içinde böyle diyor. *(demir eksikliği anemisi, talassemi, bazı hemoglobinopatiler)
Tekrar Hemogramda monoksit eksik. *Bu pek önemli değilmiş.
Sivilce hiç yok. Hepsi geçti çok şükür. Kalan izlerim yüzümü bozan ikinci şey. Soydurup onlardan da kurtulacağım inşallah.
24.günüm inanılmaz derecede sivilce basıyor suratımı her uyandığımda 1 değil 2 değil bazen 3 sivilce birden çıkmış oluyor moralim sıfır hiçbir şeyden zevk alamıyorum ruh gibi dolanıyorum öyle... geçmesini bekliyorum inşallah geçer diyorum bir an önce hem iltihaplı çıkıyor hem de ucu olmayan kırmızı kistik şeklinde , aynalardan nefret ediyorum, aydınlık yerlerden de
gamzecim, oğlumun yaşadıkları seninkiyle birebir örtüşüyor.allah beterinden saklasın ama hayatımın en zor günlerini yaşıyorum.o üzülüp ağladıkça bende kahroluyorum.bunalıma girmesinden çok korkuyorum.çok asabi oldu.umarım sen bu sorunundan sonsuza kadar kurtulumuşundur.gamzecim yalvarırım yaşadıklarını paylaş benimle.ben seni görünce yeni üye oldum,özele yazamadım.yoksa telefonumu yazacaktım.ister buraya yaz ister özele.ne zaman geçti bu lanet şeyler, ilaç ne zaman etki gösterdi.gamzecim lütfen paylaş benimle.lütfennn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?