Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar 2.ayıma başlıyorum pek bir değişim yok. Fakat doktoruma bu ilacı yazdırdım artık bu ilaç için fark ücreti alıyolarmış malesef

4.Ayımdayım hala.
30 mg ile devam ediyorum.
Yüzümde tek bir sivilce bile yok şuan.
Sadece sivilce lekeleri işte... Rahatsız olduğum tek konu.
Bugün renklerinin açıldığını fark ettim. Belki aynadan belki havanın kapalılığından.
İnşallah lekelerimde düzelir.

bende kullandım o ilaçtan 6 ay kullandım nisan ayında 1 yıl olacak. kullandım snra tedawım bitti tekrar suan cıktı sivilcelerim c,ldim yaglndı inşş sende olmaz öle bişeee . tüylenmede yapıoo

bende 4. ayındayım iki tanecik belli olan sivilce dışında baska yok lekelerim soldu sanırım mucize oluyor inşallah hiç kalmazzz ya

Kızlar yanaklarımda çukur oluşuyor sanki. Çok korkuyorum ya. Sizde de oldu mu? Of...:18:

5.ayıma girdim.
Kan değerlerimde Ldl kolesterolüm fazla çıkmış. :44: Yani kötü huylu kolesterol. Bunun için böyle diyor.
*Kanda kolesterol ve LDL-kolesterolün yüksek olması, hasta için risk taşır. HDL-kolesterolün düşük olması da bir risktir. Bu riske sahip hastalarda, kalp krizi, felç, damar tıkanması, böbrek yetmezliği gibi hastalıkların ortaya çıkma olasılığı daha fazladır.
Hemogramda MCHC eksik... Onun içinde böyle diyor. *(demir eksikliği anemisi, talassemi, bazı hemoglobinopatiler)
Tekrar Hemogramda monoksit eksik. *Bu pek önemli değilmiş.
Sivilce hiç yok. Hepsi geçti çok şükür. Kalan izlerim yüzümü bozan ikinci şey. Soydurup onlardan da kurtulacağım inşallah.

ben 1 ay kullanmıştım ilacı ve bana 1 ayda gerçkten çok etki yüzüm iyileşmeye başlamıstı fakat karaciğeremi ne zararı olduğu için bıraktım. her ay kan testi yapılması gerekiyomuş ve yüzünüde zayıflatıyo insanın yağları emdiği için sanırım

Evet benim yüzüm incecik oldu. Mimik çizgileri oluşturuyor aynı zamanda. Rahatsız edici ama sivilcelerden kurtuldum.

Soydurma derken nasıl birşey biraz açabilir misin ?

Bir ay hiç kullanamadım okul yüzünden. Çarşamba günü doktora gideceğim.
5.ayım bitti. 6.ayım olacak.
Sivilceler ve yağlanma tamemen bitmişti. Ama çok küçük çıktılar. Belki regl döneminde olduğum içindir. Onun dışında yağlanmada oluyor bu ara...

Sivilce için en etkili ilaç diyebilirim.doğru seçim yapmışsın :) hoş bende 1 yıl sonra tekrardan sivilceler çıkmaya başladı kökten bi çözüm olmadı.bünye meselesi sanırım.ben de kullanırken son ay 5 kilo birden vermiştim.

Randevum ileriye kayıyor. Bir hafta evde olmayacağım...
En korktuğum şeyde tekrarlaması. İnşallah hepten biter gider.

ben 8 ay bu ilacı kullandım. geçmedi üstüne 2 ay azitro kullandım. yine geçmedi dr demekki cildin yağlı ömür boyu çekeceksin dedi kenara sıyrıldı. 22 yaşındayım sanırım 2 sene önce kullandım ve halen yan etkilerini yaşıyorum. bu ilaçları kullanmaya karşıyım geçeceği varsa zamanla ve doğal yöntemlerle uğraşmak daha güzel.

gamzecim, oğlumun yaşadıkları seninkiyle birebir örtüşüyor.allah beterinden saklasın ama hayatımın en zor günlerini yaşıyorum.o üzülüp ağladıkça bende kahroluyorum.bunalıma girmesinden çok korkuyorum.çok asabi oldu.umarım sen bu sorunundan sonsuza kadar kurtulumuşundur.gamzecim yalvarırım yaşadıklarını paylaş benimle.ben seni görünce yeni üye oldum,özele yazamadım.yoksa telefonumu yazacaktım.ister buraya yaz ister özele.ne zaman geçti bu lanet şeyler, ilaç ne zaman etki gösterdi.gamzecim lütfen paylaş benimle.lütfennn.

merhaba gamzecim,senden bu kadar çabuk haber almayı beklemiyordum.çok sevindim,teşekkür ederim cevap için.inan benim oğlumun yüzüde çok fena oldu, bakamıyorum bile çocuğun yüzüne.inanılmaz asabi, inanılmaz sinirleri bozuk, ne yapacağımızı nasıl davranacağımızı bilmiyoruz, üzülüyoruz;korkuyoruz.çok zor çok.gamzecim senin cildin kaçıncı ayda düzelmeye başladı? biz 20 mg kullanıyoruz.oğlum 17 yaşında.bana özelden mail adresini yazar mısın gamze?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…