- Konu Sahibi mermaid2608
-
Mesela neden doktoru suçlamak diye algiliyorsunuz. Bir önceki kişi de aynı şeyi yazmış. Doktoru karalamak diye. Kadın diyor işte psikiyatriye sevk lazım diye. Kim sevk edecek hasta yakınımi. Psikiyatri bölümü olan bir hastaneye gönderilmesiyse bu hasta yakınının bir hatası değil. Sistem hatasıdır veya o sistemde çalışan insanların hatasıdır. Sorunu çözmek de onların görevi. Doktor kendisi sevk yolunu bulamiyorsa bir üstü olan hastane yönetimine söyler. Hastane yönetimi çözüm bulamiyorsa onun bağlı olduğu yere söyler vs vs. Al hastani git olur mu. Bu hasta ambulansla gelse ve refakatcisi olmasa ne yapılacaktı.damar yolu sakinlestirici almasi gerektigine siz mi karar verdiniz yapmayin lutfen .hekim cozmek zorunda degil tabi ki adam kendi isini yapmis .adam ameliyatini yapmis tedavisi bitmis artik diger gorevliler devreye girecek .doktoru suclamak anlamsiz konu sahibine de soyledim .psikiyatriye danisilmasi olayini sormasi lazim o ayri
Bugün heyet için gezerken sürekli burası genelev diye bağırdı.Hemsireler birilerinden para topluyor, doktorlar birilerini pazarlıyor, hastabakici refakatçilerle birlikte yatıyor. Onune gelene tekme atıp, refakatçiyi serum hortumuyla bogmaya kalktı.20 saattir kesintisiz imdat polis diye bağırıyor. Kesinlikle beyin cerrahi olamaz.Gercekten sakinleştirilmesi lazimtaburculuga doktor karar veriyor hekim ne dusundu bilmiyorum o konuda yarin yuz yuze konusmak lazim .bakimevi cok gec ayarlanabilir o hasta o arada beyin cerrahi serviste kalamaz tibbi olarak
iste cozmesi gereken sosyal hizmetler degil mi konu niye doktor uzerinden donuyor ben de onu anlamiyorum . ilk mesajlarda olay doktor uzerinden gitti .doktor ameliyati yapmasa hadi elestirelim de tedavi kismi bitmis artik beyin cerrahi icin .psikiyatriye sevk olayina hekimin karari onemli konu sahibi o konuyu konusmali ama aklina takiliyorsa .belki gerek gormedi belki danisti psikiyatri yatis onermedi bilmiyoruzMesela neden doktoru suçlamak diye algiliyorsunuz. Bir önceki kişi de aynı şeyi yazmış. Doktoru karalamak diye. Kadın diyor işte psikiyatriye sevk lazım diye. Kim sevk edecek hasta yakınımi. Psikiyatri bölümü olan bir hastaneye gönderilmesiyse bu hasta yakınının bir hastası değil. Sistem hatasıdır veya o sistemde çalışan insanların hatasıdır. Sorunu çözmek de onların görevi. Doktor kendisi sevk yolunu bulamiyorsa bir üstü olan hastane yönetimine söyler. Hastane yönetimi çözüm bulamiyorsa onun bağlı olduğu yere söyler vs vs. Al hastani git olur mu. Bu hasta ambulansla gelse ve refakatcisi olmasa ne yapılacaktı.
hastayi gormedim bilmiyorum .sadece burada bakimevi surecinin hekimden bagimsiz oldugunu anlatmak istiyorum .siz haklisiniz ben de evde bakmak istemem .ama hastanin yeri tedavisi biten cerrahi servisi degil ilaclarini verebilecek bir bakimeviBugün heyet için gezerken sürekli burası genelev diye bağırdı.Hemsireler birilerinden para topluyor, doktorlar birilerini pazarlıyor, hastabakici refakatçilerle birlikte yatıyor. Onune gelene tekme atıp, refakatçiyi serum hortumuyla bogmaya kalktı.20 saattir kesintisiz imdat polis diye bağırıyor. Kesinlikle beyin cerrahi olamaz.Gercekten sakinleştirilmesi lazim
Sosyal hizmetler de anlatmış siz anlamadınız hala. Şu an saldırgan kadın. Sosyal hizmetlerin kendi bünyesinde doktor yoksa şayet bir sağlık kurumunda kadının daha stabil hale gelmesini istemeleri normal. Hastaneler sadece beyin ameliyatı yapmıyor ya hani. Akıl hastanesi diye bir şey de var ya. Onu talep ediyorlar işte. Doktor saldırgan alın diyor hemşire saldırgan diyor ama psikiyatrik tedaviye ihtiyacı olmamış oluyor öyle mi. Belki de psikiyatriye hiç danışilmadi işte bunu da bilmiyoruz. Bütün senaryoyu doktorun cecklisti hiç atlamadan uyguladığı üzerine konuşuyorsunuz. Bir şeyler ters gidiyor , ve bu tersligin en son sorumlusu konu sahibi. Konu sahibi taburcu olmasını onaylamayacak bu kadar. Hastane taburcu edip sokağa salabilir sistem o sekildeyse. Şu an konuda net olan bir şey varsa konu sahibinin sosyal hizmetleri dinlemesi gerektiği.iste cozmesi gereken sosyal hizmetler degil mi konu niye doktor uzerinden donuyor ben de onu anlamiyorum . ilk mesajlarda olay doktor uzerinden gitti .doktor ameliyati yapmasa hadi elestirelim de tedavi kismi bitmis artik beyin cerrahi icin .psikiyatriye sevk olayina hekimin karari onemli konu sahibi o konuyu konusmali ama aklina takiliyorsa .belki gerek gormedi belki danisti psikiyatri yatis onermedi bilmiyoruz
anlamadiniz derken ayip oluyor size karsi saygimi kaybetmeden yaziyorum defalardir sizin uslubunuza bakin .bakin her boyle hasta psikiyatriye yatmiyor .doktorlu bakimevleri var yesil receteli ilaclari veriliyor duzenli psikiyatri kontrolu olan .birakalim da ona doktorlari karar versin konu sahibi zaten hakli onun icin de zor .sosyal hizmetlerin onerisi telefonu acmamak bunu da desteklemeyelim yani . sosyal hizmetlerle konusup surec hizlandirilir yani su an olmasi gereken hastanin cerrahi servisinde kalmamasi artik gerisi umar cozulur konu sahibi acisindan cok zorSosyal hizmetler de anlatmış siz anlamadınız hala. Şu an saldırgan kadın. Sosyal hizmetlerin kendi bünyesinde doktor yoksa şayet bir sağlık kurumunda kadının daha stabil hale gelmesini istemeleri normal. Hastaneler sadece beyin ameliyatı yapmıyor ya hani. Akıl hastanesi diye bir şey de var ya. Onu talep ediyorlar işte. Doktor saldırgan alın diyor hemşire saldırgan diyor ama psikiyatrik tedaviye ihtiyacı olmamış oluyor öyle mi. Belki de psikiyatriye hiç danışilmadi işte bunu da bilmiyoruz. Bütün senaryoyu doktorun cecklisti hiç atlamadan uyguladığı üzerine konuşuyorsunuz. Bir şeyler ters gidiyor , ve bu tersligin en son sorumlusu konu sahibi. Konu sahibi taburcu olmasını onaylamayacak bu kadar. Hastane taburcu edip sokağa salabilir sistem o sekildeyse. Şu an konuda net olan bir şey varsa konu sahibinin sosyal hizmetleri dinlemesi gerektiği.
Pazar günü beyin ameliyatı olduysa nasıl ayağa kalktı heyet gezebildiniz?Bugün heyet için gezerken sürekli burası genelev diye bağırdı.Hemsireler birilerinden para topluyor, doktorlar birilerini pazarlıyor, hastabakici refakatçilerle birlikte yatıyor. Onune gelene tekme atıp, refakatçiyi serum hortumuyla bogmaya kalktı.20 saattir kesintisiz imdat polis diye bağırıyor. Kesinlikle beyin cerrahi olamaz.Gercekten sakinleştirilmesi lazim
peki doktorun ne yapmasını bekliyorsunuz ?
hastaneyi yakarsa ne olacak ?
siz orada mısınız hanımefendi ortamı şartları durumu biliyor musunuz?
insanların nasıl bu kadar rahat iftira atıyorsunuz?
ne kolay olmuş ülkede doktor karalamak ya
Doktorların dayanışma içinde olması sizi neden bu kadar kudurtuyor? Zamanında hasta ve hasta yakınlarına güven olmayacağını tecrübe ederek öğrendik. Meslektaşımızın neyi neden yaptığını anlayabiliyoruz. Bundan size ne? Keşke her meslek grubu bizim gibi birbirinin arkasında dursa.Ben de bu doktorların her şartta koşulsuz meslektaşlarını savunmasına hastayım ya. Parti kursaniz yıllarca iktidar olursunuz bu birliğiniz sayesinde. Peki karnında makas unutulan hastalar falan nasıl oluyor. Onlarda da hastalar mi iftira atıyor.
Her mesleğin iyisi kötüsü var yahu kabul edin artık. Camide zina yapan imam da var, şiddet gösteren öğretmen de var, bu şekilde sorumsuz davranan mesleğinin üstüne hicbirsey koymayan doktor da var. Var oğlu var. Daha çoğaltılır bir sürü.
Vardı.Ama sadece heyet görüşü yazdı@blackwidowspider bugun heyet icin gezerken psikiyatri gormedi mi ? bu hastanin heyetinde psikiyatri vardir diye dusunuyorum
Tekerlekli sandalye ilePazar günü beyin ameliyatı olduysa nasıl ayağa kalktı heyet gezebildiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?