Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen bu azimle 65de olursun 60 da olursun canım benim..
çok iyi vermişsin kız nerdeyse ben kadar vermişsin...
benim çakılı kaldı gitmiyor
bayadır boşladım çünkü
ben de tekrar başladm bakalım ne çıkacak cumaya..
yavrum sen zaten güzelsin 100kilo olsan ne çıkar :)

ama trdekileri iyice şaşırt derim
çok hoş olur zayıflamışsın laflarını duymak :)

ay bacim ne simarttin beni yahuuuuuu :52::52::52:

tesekkur ederim canim benimmmm :16::16::16:

nerelerdesin sen yahuu.. cok merak ediyorum azcik sesin ciksin.. ozledim valla :5:

bebis topigine de girmiyorum fazla artik.. yani bir sureligine co aktif olmama karari aldim orda..

oyle iste seyyahim yaaa..:16::16:

az once kahvaltimi yaptim.. sabah cok erken kalkmak istemedim bu sabah.. saat 11- 11 30 gibi yaptim kahvaltimi.. bir de aksam yemegi yerim.. kahvaltida neler yedigimi yazayim

bir kepekli ekmekten kasarli tost ( kasar olcusu bence gayet idealdi )

3 dilim peynir ( 1 kk dan buyuk oldugu kesin )

iki salatalik

sekersiz nescafe

simdi kalkip evimi kirklamam lazim kizlar..

herkese az kalorili haftalar diliyorummmm :51::51::51:

Temizligimi bitirdim ve canim ciktiii..

Simdi de benim icin bir klasik olan turk kahvesi ve bitter ime geciyorum :34:

Ara ogun olarak tabisi

simdi aksam yemegimi yedim saat 6 da yemis oldum bugun..

yediklerim :

bir tabak tarhana

1 kase yogurt

5 yem. kasigi taze fasulye

dun aksam yemeginden sonra ara ogun olarak 8 bucuk gibi bir armutu mideme indirdim gariii :27:

eveeeeeetttt bu sabah yine erken uyanamadim :5::5:

11 gibi kahvaltimi yaptim tabii bir klasik olaraktan kepek ekmege kasarli tost , peynir, domates, salatalik ve sekersiz nescafe..

daha sonra yuruyuse ciktim temiz havada yaklasik bir saat yurudum sonra markete ugradim simdi eve geldim ara ogunum olarak bu saatimin vazgecilmezi bir parca bitterim ve sekersiz turkkahvesini kitabimla birlikte goturucem :23::23::23:

aksam icin de balik cikardim izgara balik, corba ve bollllllllll salata.. ekmek kullanmicam cunku..

ara ogun olarak da bir meye yerim.. seftali mesela :27::27::27:

bugunu boyle kapatmayi dusunuyorum.. haydi hayirlisiii..

evet bu sabah yine erken kalkamadim yaaa :5::5:

cok gicik oluyorum bu duruma.. neyseee

sabah kalktigimda iki kuru incirle bir sise su ictim yarim saat sonrada klasik kahvaltimi yaptim...

daha sonra yuruyuse ciktim 45 dk falan yurudum acik havada..

aksama taze fasulyem bitmedi daha ondan yemeyi dusunuyorum :ssz::ssz:

aksam menum 5 yem kas taze fasulye

bir kase yogurt

1 tabak mercimek corbasi

bunlari yemeyi dusunuyorum.. daha sonra ara ogun olarak bir meyve yerim..

oyle iste arkadaslar.. bu arada her gun iki lt suyumu iciyorum.. pazarlari bazen tamamlayamiyorum iki litreye..

ya bir de kabizlik sorunum bitmiyor ya cok uzucu.. karnimda sislik oluyor.. yesilcay su bu herseyi yaptim ama ilacsiz olmayacak gibi..

insallah bu hafta guzel kilo veririm ama kabizlik sorunundan dolayi cok da umudum yok :ssz::ssz:

aaaaaaaaa nasil unuturum tabisi simdi de bir ara ogunum var,. birazdan turk kahvesi ve bitteirmi mideme indircem gariii :52::52::52:

bunu yapmamam lazim iste.. sadece pazardan pazaa tartil be kadin !!! :47::47::47:

eveeeettttt uzun ara vermisim haikaten de :1::1:
saka maka derken iki ay oldu diyete baslayali.. iki aydir saglikli besleniyorum... bakalim yaza kadar hedefime ulasabilecek miyim.. Mevla gorelim neyler, neylerse guzel eyler insaallah... yeni gun.. yeni aylar.. ve mutluluklar gelsin.. bunlara ihtiyacim var.. hayirlisi...
iradem elverdigince tabiiki diyetime devam etmeyi dusunuyorum.. insaallah hedefime gelene kadar devam etmek istiyorum:10::10::10:
yarin tarti gunum bakalim ne olacak.. bari 73 olsam :18::18::18:

bu hafta bomba gibi olmak istiyorum insaallah.. gecen hafta cok az gitmis benden :( onun icin bu hadta isi sIkI tutup fire vermeden sporuma da gitmem gerek.. bakalim bunun sonunca ne olacak pazar gunu..

bu sabah ilk uyandigimda iki kuru kayisi yedim ve bol su ictim.. sabah erken kahvalti yapmak istemedi canim.. dunde neler yedim neler :52::52:

daha sonra da bir kepekli ekmekten kasarli tost ve domates, salatalik, peynir, yesil cay mideye indi.. bir saat sonra da yuruyus yaptim.. bir de aksam yicem kahvaltiyi gec yaptigim icin.. birazdan sekersiz turk kahvem ve kucuk bitter im var sirada ara olarak.. aksama bakalim nolcak.. pirasa yemegi yapicam sanirimmmm ...

haydi yaaa... bir gazla kurtulsak su kilolardan... yaglar gidiyooooooorrrrr:52::52::52::52::52:

ztar bence iyi gitmiş gayet iyi
ben bu ara pek yapamıyrm
bak 70 olmadan bırakma

aksam yemegi olarak pirasa yapacaktim.. mutfaga girdim.. tam basliyordumki ne goreyim :53::53: evde havuc yokmus.. havucsuz olur mu hic pirasa.. onun icin bende boooolllll bi salata yaptim.. bu booooooooooolllll salatayla 4 kepce falan corbayi mideme indirdim.. sonra da ara ogun olarak 8 bucuk gibiydi bir armut yidim:52::52::52:

bugunku menumu yazayim..

sabah
bir kepekli ekmekten kasarli tost
domates
salatalik
iki parca peynir
yesilcay

ara
sekersiz turk kahvesi ve bir parca bitter

ogle
firinda pismis 3 kofte ve 3 dilim patates
domates corbasi
bir kase yogurt

ara
iki mandalina

aksam
coookkkk az bir kepce kadar domates corbasi
5 yem. kasigi taze fasulye
bir kase yogurt

birazzdan arkadasim gelecek onunla beraber iki bardak falan cay icerim..

bugun de yuruyus yaptim disarda 45 dk. falan
acayip sis hissediyorum kendimi..

dun aksam cayla bitiririm dedim ama karnim cok acikmisti.,. iki mandalina yedim sonrasinda :5::5:

gelelim bugune:

sabah ( gec yaptim )
1 kepekli ekmekten kasarli tost
domates
salatalik
bir taze sogan
iki parrca peynir
yesil cay

ara
sekersiz turk kahvesi ve bitter

aksam
3 kepce yayla corbasi
bolllll salata

bir meyve yerim sonrasinda

evet bugunku menumu paylasayim simcik aksam yemegimi yedim..

sabah
1 kepekli ekmekten kasarli tost
domates
salatalik
iki parca peynir

ara
iki kuru kayisi
4 badem

ogle
bir kocaman kase yayla corbasi ( canim yemek istemedi )

ara

aksam
azcik izgara balik
buharda haslanmis brokoli zeytinyagli limonlu tuzlu .. brokoki az degildi.

dun aksam meyve yerim demistim ama yemedim.. bilmiyorum su an karnim doymadi.. belki 9 gibi falan bir iki mandalina yiyebilirim.. ya da onun yerine yesil cayyy

evet tarti gunume az kaldi.. son gaz devam edelim bu hafta guzel rakamlar gormek istiyorum tartida lutfen lutfen lutfenn :52::52::52:

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 taze sogan
yesil cay

ara

ogle
bir tabak mercimek corbasi
bes yemek kasigi taze fasulye
bir kase yogurt

ara
4 badem
bir kuru incir

aksam
bir tabak mercimek corbasi
1 tabak buharda haslanmis brokoli ve bruksel lahanasi ( 7 yemek kasigi falan etmistir sanirim )
1 kase yogurt

ayyyy bakinca sanki cok yemisim gibi gordum :5:
neyse aksamda misafirlige gidicem giderken de yesilcayimi yanimda goturcem :27::27::27:
az kaldi pazara .. haydi gayret.. bugun yuruyus yapmadim.. yarin yapmayi dusunuyorum... haydi hayirlisi :8::8::8:

Back
X