Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveeeeetttt martin 31 inde neler yemisim bakalimm... bugun disardadim onun icin gec yaziyorum..

bu sabah yine canim erkenden kahvalti yapmak istemedi.. 11 gibi yaptim kahvaltimi.. bu durumda iki ogun yiyorum sadece :5:

sabah-ogle
bir kepekli ekmekten kasarli, sucuklu tost ( abartmadan )
2 dilim peynir
bir domates
yesilcay

ara
sekersiz turk kahvesi ve bitter

aksam
disardaydim bir kase corba ama baklagillerden..
bir tabak dolusu salata

daha sonra bisey yemedim.. hadi bakalim yarin ne gosterecek tartida,,,

bugunleri de gorecek miydim diyordum cok sukur Rabbim gosterdi.. Regl sonrasi oldugundan fazlaca gitmis tabisi ama bu sabah ilk tartildigimda 72.3 du.. sonra 3 defa daha tartiya ciktim emin olmak icin ve 3 undede 72 dedi.. bende 72 yi aldim.. daha cok yolum var.. haydi hayirlisi.. bugun sevdigim seyleri yiyerek kendimi simartmayi hakettigimi dusunuyorum :1::1::1: her pazar oldugu gibi..

bu hafta 5 gun 45 dk dan yuruyusumu de yaptim.. artik bundan sonra hic falso vermeden bu yuruyuslerime devam etmem lazim.. haydi hayirlisiii

bir hafta daha basladi haydi hayirlisi.. dun o kadar cok yedim ki anlatamam.. sirf haftada bir gunum var diye ve canim ozel birsey yemek istemese de yedim.. ama bu duruma bir dur demek gerekiyor,, bundan sonra pazar gunlerine de bir sinir getirmeyi dusunuyorum hadi bakalim nasil olacak..

evet artik yuruyuslere sektirmeden devam etmem gerekiyor.. ilk hedef 70 ve ben tartida onu gorursem gerisi icin daha da bir sevklenmis olacagima inaniyorum..

durmak yok hatunlar !!!!

zayiflamanin, guzel bir vucuda sahip olmanin tadi hic bir yiyecekte yok inanin bana..

pazar gunleri benim serbest gunum olmasina ve diyete basladigimdan beri her pazar yememe ragmen son zamanlarda daha bir pisman oluyorum.. sanki bir hafta kendimi tutup tutup bir gunde kendime yazik ediyorum igbime geliyor,, aslinda bir nevi oyle cunku bugun tartilsaydim keisnlikle 72 den fazla cikardim.. ama bir manada da hakettigimi dusunuyorum .. neyse.. bundan sonra sirf bir gunum oldugu icin yemek yerine, canim cok bir sey cekerse sadece o bir seyi yeme hakkini veriyorum kendime pazarlari..

haydi bkalim bir hafta daha basladi.. Allah nasip ederse o zamana kadar yasarsak pazar guzel bir rakam gorurum insaallah tartida :8::8::8: her gun menulerimi paylasicam :34:

bir hafta daha basladi haydi hayirlisi.. dun o kadar cok yedim ki anlatamam.. sirf haftada bir gunum var diye ve canim ozel birsey yemek istemese de yedim.. ama bu duruma bir dur demek gerekiyor,, bundan sonra pazar gunlerine de bir sinir getirmeyi dusunuyorum hadi bakalim nasil olacak..

evet artik yuruyuslere sektirmeden devam etmem gerekiyor.. ilk hedef 70 ve ben tartida onu gorursem gerisi icin daha da bir sevklenmis olacagima inaniyorum..

durmak yok hatunlar !!!!

zayiflamanin, guzel bir vucuda sahip olmanin tadi hic bir yiyecekte yok inanin bana..

pazar gunleri benim serbest gunum olmasina ve diyete basladigimdan beri her pazar yememe ragmen son zamanlarda daha bir pisman oluyorum.. sanki bir hafta kendimi tutup tutup bir gunde kendime yazik ediyorum igbime geliyor,, aslinda bir nevi oyle cunku bugun tartilsaydim keisnlikle 72 den fazla cikardim.. ama bir manada da hakettigimi dusunuyorum .. neyse.. bundan sonra sirf bir gunum oldugu icin yemek yerine, canim cok bir sey cekerse sadece o bir seyi yeme hakkini veriyorum kendime pazarlari..

haydi bkalim bir hafta daha basladi.. Allah nasip ederse o zamana kadar yasarsak pazar guzel bir rakam gorurum insaallah tartida :8::8::8: her gun menulerimi paylasicam :34:

ztar cim nerelerdesin kac gundur?
bizim topige de hic gelmiyorsun merak ettim canim. opuyorum :)

ztar cim nerelerdesin kac gundur?
bizim topige de hic gelmiyorsun merak ettim canim. opuyorum :)

ah canim benim :16::16:
iyiyim cok sukur ben tr ye acilen gittim de yeni dondum daha o yuzden uzak kaldim buralardan datlum insaallah beraberiz yine.. senden nbr nasil gidiyor hersey

evet arkadaslar uzzzuuuuuuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar merhaba :3::3::3:

cok sukur ki su anki kilomdan gayet memnunum ama klasik her bayan gibi insan kendini ne kadar verirse versin kalin goruyor yahuu :1:

68 olsam benim icin yeterli ve bundan sonra cok kendimi kasmadan vermeye calisicam kilolarimi..

benim buraya yazan diger gunlukcu arkadaslara da selam olsun insaallah herkess istedigi fizige kavusurrr

evet arkadaslarrrrrr

oncelikle herkeslere merhabalar,,,

su anki kilomdan memnun oldugum icin aslinda biraz salladim kilo verme isini.. ama dedim ki boyle olmazz.. bir de 65 olsam super olur ki ilk dusuncemde bu vardii..

ve kararimi verdimmm... 1 haziran itibariyle tekrar kilo verme seruvenime baslicam.. neler yedigimi her gun paylasmaya calisicam.. azarlara da fazlasiyla acigim :1::1::1:

burada yine geleneksel pazardan pazara kilomu yazacam ve ticker imi ona gore degistiricem ve her zamanki gibi pazar gunleri serbest atis gunum olacak ve istedigim herseyi yiyebilecim.. 65 i gorene kadar tabisi:8::8:

cok istiyorum tartida 65 i gormek.. lutfen bana destek olun kizlar.. daha dogrusu birbirimize destek olalim.. acili , uzuntulu seyler bir yana guzelleselim.. kendimiz icin birseyler yapalim.. biz bayanlar en cok guzel gorunerek mutlu oluruz ve gelin bu iyiligi birbirimize yapalim..

ben yarindan itibaren Allahin izniyle hizli bir giris yapicam topigimee.. desteklerinizi esirgemezseniz coooookkkk sevinirimmm,,

gelin hep beraber eglenerek, sevinerek, mutlucuk olarak incelelim... :32::32::32:

bugun diyete baslama karari aldigim icin bu sabah tartildim ve 68.9 ciktim.. cok agir diyet uygulamayi dusunmuyorum acikcasi.. bundan sonrasinda sadece pazardan pazara tarti ellerimden oper :1::1:

gelelim bugun ne yedigime..

saglam kahvalti yaptim 10 bucuk gibi..

iki bardak sekersiz cay ictim..

1 dilimden azcik daha fazla ekmek

sucuklu yumurta hepsini yidimm :27::27::27:

acili sos

peynir

3 zeytin

domates, salatalik, dere otu

daha sonra ev islerimi yaptim zira bugun temizlik gunumdu vee arkasindan odul olaraktan orta turk kahvesi ictim yaninda bir parca cikolatayla

iki saat sonra falan bir elma

aksam yemegimde yine iki saat sonra falan yidim 6 gibi

bir tabak domates corbasi

az pirasa
bir kocaman biber dolmasi

iki yem kasigi yogurt
yarim dilim ekmek

ay ne cok olmus sanki yaaa

insaallah bundan sonra yemicemm:19::19:

arkadaslar bu pazar tartim bana 68.5 kilo oldugumu soylediii.. aslinda eski diyet moduma donebilsem kalan 3 bucuk kiloyu vermek bir ayimi ya alir ya almaz.. ama bende oyle bir hal olustu ki bir gun dikkat ediosam iki gun yiyorum :18::18::18:

hem 3.5 - 4 kg daha vermek istiyorum hemde istahim yerinde masallahhh.. napcam bilmemmm

Z tar Tebrikler pes etmeden devam etmissin.umarim 65 de görürsün . Hayatımız birbirine çok benziyor tek fark benim bebisim oldu... Nasip olursa bu ara Mba düşünüyorum .... bu arada 78 oldum . 1 ay 1 haftada 6 kilo verdim. Ve hala devam ediyorum. Oncesi Türkiye'de diyete ara verdim turk yemekleri iste:56::)))) bu sonrası başladığım diyetim:1::1::1: günlüğüme çizelge ekliyecegim ins. Gorusuruz

Z tar Tebrikler pes etmeden devam etmissin.umarim 65 de görürsün . Hayatımız birbirine çok benziyor tek fark benim bebisim oldu... Nasip olursa bu ara Mba düşünüyorum .... bu arada 78 oldum . 1 ay 1 haftada 6 kilo verdim. Ve hala devam ediyorum. Oncesi Türkiye'de diyete ara verdim turk yemekleri iste:56::)))) bu sonrası başladığım diyetim:1::1::1: günlüğüme çizelge ekliyecegim ins. Gorusuruz

narcim yazmissin neden bildirimlerimde goremedim sinir oldum :47::47:

canim ben cok sukur 68 civarlarinda dolanirken hamile kaldim.. bakalim insaallah bu sefer Rabbim yuzumuze gulecek insaallah hayirlisiyla..

mba i farkli sebeplerden biraktim gitti.. ugrasmicam onunla.. evde kalmayi tercih ettim..

masallah sende cok guzel kilo vermissin :nazar::nazar:

durumundan haberdar lutfen yaz arada olur mu :16::16:

bebisin hayirli ugurlu olsun.... hayirlisiyla kucagina alirsin ins..nacizane tavsiyem hamileyim diye ipleri birakma. kontrollu beslen . benim bir kilo daha gitti suan 77 oldum.diyet yapmadan sadece duzenli beslenerek de kilolarin gittigini goruyorum.. gorusmek uzere

Back
X