tebrik ederim canım biran önce kg kurtulmanı dilerim![]()
saol canim nerelerdesin gorunmuyorsun.. bu hafta sen de benim gibi pek giremedin sanirimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım biran önce kg kurtulmanı dilerim![]()
evet canım giremedim zaten cuma yemeğe misafirim vardı biraz kaçırdım yemeği cumartesi ev oturmasına gittim pazar eşimle maçtaydım ne spor yapabildim ne diyetımı düzenli yapabildim ama bu sabah tartıldığımda kılo vermemişim ama çok şükür almamışımda mutlu oldumsaol canim nerelerdesin gorunmuyorsun.. bu hafta sen de benim gibi pek giremedin sanirimm![]()
evet canım giremedim zaten cuma yemeğe misafirim vardı biraz kaçırdım yemeği cumartesi ev oturmasına gittim pazar eşimle maçtaydım ne spor yapabildim ne diyetımı düzenli yapabildim ama bu sabah tartıldığımda kılo vermemişim ama çok şükür almamışımda mutlu oldum
gunaydin z tar bende yurt disinda yasiyorum saat farkindan dolayi bazen menulerim anlasilmiyoreveeeeetttt...
7
yahu bu hafta cok hizli basladi benim icin inanir misiniz.. ama boyle olmasini seviyorum cunku zaman geciyor bir bakivermisim tarti ve odul gunum gelivermis..
iste bu yogunluklarin tek kotu yani gunde 6 defa yemem gereken ogunlerimi atliyor olmam.. bir de benim bu kabizlik problemim cok canimi skyr yaaa... gunde neredeyse 2 bucuk litre su iciyorum. saglikli besleniyorum.. daha napim bilmiyorum.. bakiyim bi ilac aliyorum insaallah ise yarar.. bir de tartida da fazla gosterecek.. hemde rahatsiz oluyorum yaaaa.. neyse bugunde 6 ogun yiyemicem mesela..
hayirlisi... yarin da oruc tutmayi planliyorum haydi hayirlisii
gunaydin z tar bende yurt disinda yasiyorum saat farkindan dolayi bazen menulerim anlasilmiyor
suanda ben sen le ayni durumdayim herseye dikkat ediyorum 2 aydir neredeyse beyaz ekmek yemiyorum cay sekerini hayatimdan cikardim icim disim yesil cay oldu zayiflama cayi oldu ama yok 80 e takildim aslinda aslinda 87 ye kadar cikmistim ama buraya 84 e yazmaya basladim yani 7 kilo verdim ama 80 olayi deli ediyor beni sanki bi 79 olsam gerisi cok daha kolay olacak gibi geliyor bana sporda yapiyorum gunluk olmasa bile en az 2 gunde bir bi ara 79 900 oldum ama simdi yine 80 nim of of bildigin bi kur falan farmi yag yakici?
hayirlisiyla su kilolardan bi kurtulsak bu arada bende 23 yasindayim yurt disina evlenip geldim benzer sikintilar yasadim.tek fark dunyaalr tatlisi kizimi kucgima alabildim. her seyin gonlunce olmasi temeninisiyle.....
oncelikleee dunya kadinlar gunu kutlu olsun
evet az once kahvaltimi yaptim..
1 kepekli ekmekten tost
domates
salatalik
peynir
karisik bitki cayi ictim
yarim saat sonra bi yuruyuse cikcam .. cok hizli , tempolu yurumuyorum arkadaslar sadece hava alma seklinde yuruyorum.. bir de her gun mekik cekiyorum o kadar.. sonucta hareketsizlik olmuyor.. asil ciddi spor zayifladiktan sonra yapilsa daha iyi olabilir..
senin de kadınlar günün kutlu olsun canımhareket olsunda azınında çoğununda faydasını görürsün bence..keşke bende tembellikten kurtulsam artık..
hos bulduk canim evet bende okuyunca biraz sasirdim:)selam narcim hosgeldin gunlugume
ne kadar da cok benzer yonumuz varmis.. sende Amerikada mi yasiyorsun yoksa..?
canim sen bence hiiicccc moralini bozma.. gencecik hatunsun e birde bebegin var daha ne olsun.. sen daha once uzun sure bu kiloda kaldin mi bilmiyorum oyle diyorlar ya uzun sure kaldigin bir kiloya gelince vucud direnc gosterirmis.. sen aynen devam et bence diyetine.. gerisi corap sokugu gibi gelecek..
ben hic bilmiyorum canim kur falan ne yazikki
ama gecen bir arkadasim soyledi yesil cay ve bitter cikolatanin yag yakici ozelligi oldugunu.. ben mesela hergun bir parca bitter ve turk kahvesi iciyorum.. ara ogun olarak bunu yapiyorum..
hos bulduk canim evet bende okuyunca biraz sasirdim:)
amerikada yasamiyorum taylandayim...ben hayatimda hic 80 olmamaistimdaha dogrusu hep 63 -66 arasi gidip gelirdim.dogum sonrasi olan oldu ama dedigin gibi aynene devam edecegim .kahve tiryakisiyim
yanina artik bitter cikolatayi da ekliyim tatli istegimde azalmis olur ...
bakalım kaç kg çıkıcaksın pazar günü merakla bekliyoruzbize yaz ben bu hafta 500gr vermiştim