Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canim nerelerdesin gorunmuyorsun.. bu hafta sen de benim gibi pek giremedin sanirimm :21:
evet canım giremedim zaten cuma yemeğe misafirim vardı biraz kaçırdım yemeği cumartesi ev oturmasına gittim pazar eşimle maçtaydım ne spor yapabildim ne diyetımı düzenli yapabildim ama bu sabah tartıldığımda kılo vermemişim ama çok şükür almamışımda mutlu oldum

evet canım giremedim zaten cuma yemeğe misafirim vardı biraz kaçırdım yemeği cumartesi ev oturmasına gittim pazar eşimle maçtaydım ne spor yapabildim ne diyetımı düzenli yapabildim ama bu sabah tartıldığımda kılo vermemişim ama çok şükür almamışımda mutlu oldum

Guzel canim almaman cok guzel.. ya zaten biz ne kadar diyetimize odaklansak da illa ekstra durumlar cikip ekstra seyler olabiliyor.. sende biliyorsundur mesela ben 2 hafta once falan 5 gunlugunue sehir disina cikmistim,.. canim cikmisti kilo almayim rejimime devam edeyim diye.. ama oldugu kadar iste.. :21::21: acelemiz yok de mi mervecim biz saglikli yasiyoruz artik sadece diyet yapmiyoruz.. artik hayat seklimiz bu oldugu icin aceleye mahal yok :51::51::51:

evettt bir hafta daha basladi heyecan dolu :52::52::52::52:

insallah guzelce tamamlariz bu haftayi da yahuu..

uyandigimda her zamanki gibi yaklasik bir sise suyumu ictim.. sonrada oglen caya gelecek misafirlerim icin kek attim firina..

kahvaltimda da iki kk kadar peynir ( belki azcik daha fazladir )
domates-salatalik
1 dilim kep ekmek
yesilcay

bir saat sonrada spora gidicem ins dondugumde de pogaca yapmam lazim:ssz::ssz:

bu arada dun neler yemedim ki !!!

kocaman bir dondurma mi dersiniz ( soyle tarif edeyim en az 500 kalori rahat ve bir yiyin 4-5 saat bisey yemenize gerek kalmaz )

cips, kola, patlamis misir.. 7 bucuktan sonra bisey yemedim..

pazarlar da olmasa hayat cekilmez ki boyle.. hele benim gibi yemek yemeyi seven insanlar icin.. uzun vadeli bir is bu kendimi sikmamak istiyorum bu yuzden..:27::27::27:

eveeeeetttt...

yahu bu hafta cok hizli basladi benim icin inanir misiniz.. ama boyle olmasini seviyorum cunku zaman geciyor bir bakivermisim tarti ve odul gunum gelivermis..

iste bu yogunluklarin tek kotu yani gunde 6 defa yemem gereken ogunlerimi atliyor olmam.. bir de benim bu kabizlik problemim cok canimi skyr yaaa... gunde neredeyse 2 bucuk litre su iciyorum. saglikli besleniyorum.. daha napim bilmiyorum.. bakiyim bi ilac aliyorum insaallah ise yarar.. bir de tartida da fazla gosterecek.. hemde rahatsiz oluyorum yaaaa.. neyse bugunde 6 ogun yiyemicem mesela..

hayirlisi... yarin da oruc tutmayi planliyorum haydi hayirlisii

eveeeeetttt...
7
yahu bu hafta cok hizli basladi benim icin inanir misiniz.. ama boyle olmasini seviyorum cunku zaman geciyor bir bakivermisim tarti ve odul gunum gelivermis..

iste bu yogunluklarin tek kotu yani gunde 6 defa yemem gereken ogunlerimi atliyor olmam.. bir de benim bu kabizlik problemim cok canimi skyr yaaa... gunde neredeyse 2 bucuk litre su iciyorum. saglikli besleniyorum.. daha napim bilmiyorum.. bakiyim bi ilac aliyorum insaallah ise yarar.. bir de tartida da fazla gosterecek.. hemde rahatsiz oluyorum yaaaa.. neyse bugunde 6 ogun yiyemicem mesela..

hayirlisi... yarin da oruc tutmayi planliyorum haydi hayirlisii
gunaydin z tar bende yurt disinda yasiyorum saat farkindan dolayi bazen menulerim anlasilmiyor:1::1:
suanda ben sen le ayni durumdayim herseye dikkat ediyorum 2 aydir neredeyse beyaz ekmek yemiyorum cay sekerini hayatimdan cikardim icim disim yesil cay oldu zayiflama cayi oldu ama yok 80 e takildim aslinda aslinda 87 ye kadar cikmistim ama buraya 84 e yazmaya basladim yani 7 kilo verdim ama 80 olayi deli ediyor beni sanki bi 79 olsam gerisi cok daha kolay olacak gibi geliyor bana sporda yapiyorum gunluk olmasa bile en az 2 gunde bir bi ara 79 900 oldum ama simdi yine 80 nim of of bildigin bi kur falan farmi yag yakici?
hayirlisiyla su kilolardan bi kurtulsak bu arada bende 23 yasindayim yurt disina evlenip geldim benzer sikintilar yasadim.tek fark dunyaalr tatlisi kizimi kucgima alabildim. her seyin gonlunce olmasi temeninisiyle.....

gunaydin z tar bende yurt disinda yasiyorum saat farkindan dolayi bazen menulerim anlasilmiyor:1::1:
suanda ben sen le ayni durumdayim herseye dikkat ediyorum 2 aydir neredeyse beyaz ekmek yemiyorum cay sekerini hayatimdan cikardim icim disim yesil cay oldu zayiflama cayi oldu ama yok 80 e takildim aslinda aslinda 87 ye kadar cikmistim ama buraya 84 e yazmaya basladim yani 7 kilo verdim ama 80 olayi deli ediyor beni sanki bi 79 olsam gerisi cok daha kolay olacak gibi geliyor bana sporda yapiyorum gunluk olmasa bile en az 2 gunde bir bi ara 79 900 oldum ama simdi yine 80 nim of of bildigin bi kur falan farmi yag yakici?
hayirlisiyla su kilolardan bi kurtulsak bu arada bende 23 yasindayim yurt disina evlenip geldim benzer sikintilar yasadim.tek fark dunyaalr tatlisi kizimi kucgima alabildim. her seyin gonlunce olmasi temeninisiyle.....

selam narcim hosgeldin gunlugume :42::42:

ne kadar da cok benzer yonumuz varmis.. sende Amerikada mi yasiyorsun yoksa..?

canim sen bence hiiicccc moralini bozma.. gencecik hatunsun e birde bebegin var daha ne olsun.. sen daha once uzun sure bu kiloda kaldin mi bilmiyorum oyle diyorlar ya uzun sure kaldigin bir kiloya gelince vucud direnc gosterirmis.. sen aynen devam et bence diyetine.. gerisi corap sokugu gibi gelecek..

ben hic bilmiyorum canim kur falan ne yazikki :50::50:
ama gecen bir arkadasim soyledi yesil cay ve bitter cikolatanin yag yakici ozelligi oldugunu.. ben mesela hergun bir parca bitter ve turk kahvesi iciyorum.. ara ogun olarak bunu yapiyorum..

oncelikleee dunya kadinlar gunu kutlu olsun :71::71:

evet az once kahvaltimi yaptim..

1 kepekli ekmekten tost
domates
salatalik
peynir
karisik bitki cayi ictim

yarim saat sonra bi yuruyuse cikcam .. cok hizli , tempolu yurumuyorum arkadaslar sadece hava alma seklinde yuruyorum.. bir de her gun mekik cekiyorum o kadar.. sonucta hareketsizlik olmuyor.. asil ciddi spor zayifladiktan sonra yapilsa daha iyi olabilir..

oncelikleee dunya kadinlar gunu kutlu olsun :71::71:

evet az once kahvaltimi yaptim..

1 kepekli ekmekten tost
domates
salatalik
peynir
karisik bitki cayi ictim

yarim saat sonra bi yuruyuse cikcam .. cok hizli , tempolu yurumuyorum arkadaslar sadece hava alma seklinde yuruyorum.. bir de her gun mekik cekiyorum o kadar.. sonucta hareketsizlik olmuyor.. asil ciddi spor zayifladiktan sonra yapilsa daha iyi olabilir..

senin de kadınlar günün kutlu olsun canım :71:hareket olsunda azınında çoğununda faydasını görürsün bence..keşke bende tembellikten kurtulsam artık..

senin de kadınlar günün kutlu olsun canım :71:hareket olsunda azınında çoğununda faydasını görürsün bence..keşke bende tembellikten kurtulsam artık..

zayifladiktan sonra da yapabilirsin bence iclal ya .. o sekilde de faydalii

selam narcim hosgeldin gunlugume :42::42:

ne kadar da cok benzer yonumuz varmis.. sende Amerikada mi yasiyorsun yoksa..?

canim sen bence hiiicccc moralini bozma.. gencecik hatunsun e birde bebegin var daha ne olsun.. sen daha once uzun sure bu kiloda kaldin mi bilmiyorum oyle diyorlar ya uzun sure kaldigin bir kiloya gelince vucud direnc gosterirmis.. sen aynen devam et bence diyetine.. gerisi corap sokugu gibi gelecek..

ben hic bilmiyorum canim kur falan ne yazikki :50::50:
ama gecen bir arkadasim soyledi yesil cay ve bitter cikolatanin yag yakici ozelligi oldugunu.. ben mesela hergun bir parca bitter ve turk kahvesi iciyorum.. ara ogun olarak bunu yapiyorum..
hos bulduk canim evet bende okuyunca biraz sasirdim:)
amerikada yasamiyorum taylandayim...ben hayatimda hic 80 olmamaistim :14::14:daha dogrusu hep 63 -66 arasi gidip gelirdim.dogum sonrasi olan oldu ama dedigin gibi aynene devam edecegim .kahve tiryakisiyim:7::7: yanina artik bitter cikolatayi da ekliyim tatli istegimde azalmis olur ...

hos bulduk canim evet bende okuyunca biraz sasirdim:)
amerikada yasamiyorum taylandayim...ben hayatimda hic 80 olmamaistim :14::14:daha dogrusu hep 63 -66 arasi gidip gelirdim.dogum sonrasi olan oldu ama dedigin gibi aynene devam edecegim .kahve tiryakisiyim:7::7: yanina artik bitter cikolatayi da ekliyim tatli istegimde azalmis olur ...

canim en azindan soyle dusun bir cocugun var ve 80 kilosun.. en azindan bir hamilelik yasamissin ve cocugun yaninda cok sukur :nazar::nazar:

ben daha hamilelik falan olmadan 10 kilo alip 78 olmustum dusun yani,. bu acidan bakinca moralini bozma bence.. eger bir rahatsizligin yoksa kilo vermeye baslarsin yakinda.. baktin veremiyorsun.. bir diyetisyene gidersin.. o da senin bunyene gore bir liste olusturur..

insallah tez zamanda su kilolardan kurtulup eskisi gibi fistik oluruzzzzzz :52::52::52:

cok istiyorum cokkk :27::27:

bugun kahvaltiya davetliydim arkadaslar.. bende ne severim kahvalti yapmayi bir bilsenizzz... ne yedigimi yazayim..

6 tatli kasigi sebzeli mantar sote gibi bisey

1 kk dan fazla peynir

az maydanozlu soganlu haslanmis yumurta ( 1 yumurta bile degildi)

3 cay bardagi sekersiz cay

ama su an nasil acim anlatamam.. aksam yemegi olarak taze fasulyeyi koydum ocaga.. yanina tarhana yapicam.. ve koca icin pilav :)

simdi guzelceeee ozledigim, hasretle bekledigim ara ogunume kavusayim.. 36 cal lik kucuk bir parca bitter im ve sekersiz turk kahvemm..

su an sadece 100 gr vermis gorunuyorum :5::5:

ama bakalim pazar ne olacak.. insaallah tarti yuzume guler.. cok mutlu olurum o zaman cokkkk :25::25::25:

bakalım kaç kg çıkıcaksın pazar günü merakla bekliyoruz :1::1: bize yaz ben bu hafta 500gr vermiştim

bakalım kaç kg çıkıcaksın pazar günü merakla bekliyoruz :1::1: bize yaz ben bu hafta 500gr vermiştim

yazcam canim ya bugun de tartildim ve pek degisiklik gorunmuyor tartida.. cok bisey beklemiyorum da hayirlisi bi bakalim ...

:5:

bu sabah esimin misafirleri vardi kahvalti icin ve ben cok gec kahvalti yapabildim ne yazikki :50:

bu hafta hic 6 ogun yiyemedim cok duzensiz oldu yeme duzenim.. bunu acilen telafi etmem gerekkk:8::8:

simdi aksam yemegimi yedim .. daha da yerdim sanki yani ama neyse..

5 yemek kasigi taze fasulye
1 tabak tarhana corbasi
3 dopdolu yemek yasigi yogurt
bir dilim kep. ekmek ( normalde oldugundan kalindi dilimi )

bakalim yarin tarti ne gosterecek.. ya lutfeeeennnnn mutlu olayim lutfeeennnnn... Allahim lutfeeeeeeennnn..

bir kilo vermis olayim lutfeeeeeeeennnnn

cok mu sey istiyorum ki :21::21:

evett bugun tartildim.. hedefledigim gibi bir kilo veremesem de 700 gr daha gitmis cok cok cok sukurler olsun..

74.7 en azindan 74 lu rakamlara gelebilmisim yani.. insaallah bakalim 73 lu rakamlari gormek nasip olur haftaya:52::52::52:

artik yarindan itibaren gun gun her ayrintisiyla ne yiyip ictigimi yazicam insaallah.. ama takdir edersiniz kii saat farkindan dolayi biraz degisik zamanlarda olabilir...

ah bir 70 olaydim... ah bir 70 olaydim... ah bir 70 olaydim.... sonraki hedef 65 ztar ileriiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

insallah mayis sonuna kadar 65 olurum ama bakalim ne kadar giderse o kadar iste.. paralayamam ya kendimi.. daha sonra iki aylik bir Turkiye seruvenim olacak cunku... birak kilo vermeyi almadan donsem ne ala !!!

bu kadar caba bosa gitmesin insaallah... ben bu sekilde bir yasam sekli olusturmaya calisiyorum kendime.. bu artik benim yasam tarzim olacak.. bir daha kilo almak istemiyorum cunku .. tabiiki hamilelik vs durumlar olursa o normal.. yani sagligim el verdigi muddetce.. 70 olduktan sonra daha bir zevkle diyetime devam edecegimi dusunuyorum.. neyse.. Allah sabir versin.. eeeee 3 sene boyunca yeyince tabi bir anda gitmesini beklemek bu kilolarin cok sacma.. sabirli olup, istikrarli olup o sekilde temelli ugurlamak lazim kilocuklari..

dedigim gibi ilk hayalim 70.. ondan sonra diyet bana daha cok zevk vermeye baslicak insaallah... zaten 70 de bile fistik gibi oluyorum.. onun icin 65 cok cok cok iyi olacak benim insaallahh..

ALLAH'im yardim ettt ...

sen bu azimle 65de olursun 60 da olursun canım benim..
çok iyi vermişsin kız nerdeyse ben kadar vermişsin...
benim çakılı kaldı gitmiyor
bayadır boşladım çünkü
ben de tekrar başladm bakalım ne çıkacak cumaya..
yavrum sen zaten güzelsin 100kilo olsan ne çıkar :)

ama trdekileri iyice şaşırt derim
çok hoş olur zayıflamışsın laflarını duymak :)

Back
X