Bu arada kızlar Tae-bo tekniği ile bir saatte yaklaşık 600 ile 800 arası kalori harcayabilirsiniz.. Sizinle bir kaç video paylaşacağım hafta sonu yaparsak hafta sonu kaçamaklarımızı biraz hafifletmiş oluruzBir ara spor salonunda yapmıştım.. Gerçekten etkili ve zevklidir özellikle yüksek tempoda müzikle :)
Tae Bo Cardio Billy Blanks 1 5 - YouTube
Tae Bo Cardio Billy Blanks 2/5 - YouTube
Tae Bo Cardio Billy Blanks 3 5 - YouTube
Tae Bo Cardio Billy Blanks 4 5 - YouTube
Tae Bo Cardio Billy Blanks Part 5 5 - YouTube
her bir video ortalama 8 dk buda 535 kaloriye denk gelmekte bol terlemeler kızlarrr
canım sordum EFT tekniği yapılabileceğini söyledi biraz uzun bir teknik akşam ona yazdıracağım ben yazarsam karman çorman birşeyler yazarım diye yazmadım. Merak etme aklımda akşam burada görebilirsin tekniği :)
DİYET TEDAVİSİ
Diyet tedavisine enerji alınmasını azaltmak için hastanın halen aldığı günlük kalorinin 500-1000 Kkal azaltılması ile başlanmalıdır. Bu kalori kısıtlaması haftada 0. 5-1 Kg kilo kaybı sağlar. Genellikle çoğu kadın için günlük 1000-1200 Kkal ve erkekler için 1200-1600 Kkal seçilir. Diyet kalori olarak düşük olmalı ancak 800 kalorinin altında olmamalıdır. Günlük kalori hesaplanması günlük istirahat enerji harcanması yoluyla hesaplanabilir. Bunun formülü aşağıda verilmiştir:
Günlük İstirahat Enerji Harcanması= (9. 99x Ağırlık, kg)+ (6. 25xboy, cm)-(4. 92x yaş, yıl)+ (166xseks (erkek=1, Kadın=0)-161
Bulunan değer kadın hasta için 1. 5’la, erkek ise 1. 6 ile çarpılır ve sonra bundan 500 çıkarılarak haftada 0. 5 kg kaybedecek kalori bulunur.
ben $imdi bunu yaptim ama hiç almadigim kadar kalori çikti 2363 kalori!! ben bu kadar kaloriyi anca bayramda seyranda aliyorum ve 1 aydir 1000 ila 1600 arasi ve ortalama 1300 kalori aliyorum buna ragmen bir ayda 700 gram vermi$im
Walk Away The Abs pt.1 - YouTube
bu daha haraketli
kızlar pazartesi pazertesi ilk açılışı ben yapayım ve haftasonnu neler yediğimiz yazayım;
cumartesi uyandığımda yarım muz yedim ve 1 bardak su içtim(kahvaltı yapmama vakit vardı)
kahvaltıda(bi nevi öğle yemeği gibi oldu geç yaptım); peynir zeytin ve 1 dilim kepekli ekmek yedim.Zuzu kızma yine 1 tatlı kaşığı bal yedim :)
1 fincan sekersiz türk kahvesi yannında küçüçük bir parça çikolata (Tablet çikolatalarda küçük bir kare)
Akşam 6 buçuk gibi de tavada az yağla pişirilmiş 150 gr kadar tavuk göğsü ve yanında mevsim salatası ve 1 tane mandalina.
Yatarken de 1 bardak süt.
Spor: Yürüme bandında 4 km tempolu yürüyüş.
Pazar;
Uyandığımda dünki muzumun yarısını yedim spor için enerji olsun diye ve yine 4 km tempolu yürüdüm.
Kahvaltıda 2 yumurta peynir, zeytin ve 1 dilim kepekli ekmek yedim.
Akşam yemeğinde Salata, yarım kase yoğurt,3 çatal makarna.
Akşam 8 gibi acıkmıştım ara öğün yaptım 7-8 tane antep fıstığı yedim.
Bu kadar arkadaşlar...Hadi siz de paylaşın arkadaşlar bekliyorum...
Canım günaydın 4 km yürüyüş süper :) Evet karbonhidratı kesince tabi şekeri tuzu otomatik olarak kilo veriliyor :) Bende pazar sabahı 1.5 saat yürüdüm. Pazar günü rutin kahvaltı yaptım, Öglen 1 kase işkembe çorbası, akşamda salata..
sen de benm gibi işkembeye meraklısın galiba kesin kokoreçi de seversein :) 1.5 saat yürüyüş de süper cannım 5 km yi bulmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?