Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

Arkadaşlar reklamlarda görmüşsünüzdür görme engelliler için sesli kitaplara ulaşabilecekleri bir cağrı merı merkezi kuruldu;

Editör arkadaşlar böyle bir duyuru da bulunmamın bir sakıncası var mı bilmiyorum ama gönüllü bir faaliyet olduğu için sıkıntı olmayacağını düşündüm.

Bilginize...

Kızlar merhaba ben şu 50 cent'in diyetini yapmaya karar verdim. Düğün yaklaştıkça iyice sıkıldım. Kuzenin düğünü olmasına ragmen iyice gerildim:) Erkek kardeşimin düğününde istediğim kiloyu verememiş istediğim elbiseyi giyememiştim içimde uhde kaldı bu sefer kararlıyım. 8 ocakta 55 kilo olacağım. Neyse bu diyeti deneyen oldumu hollywood diyeti diger adı

selam kızlar sıvı diyetinin 2. günündeyim meyve suyu içmekten fenalık geldi :) sizde durumlar nasıl

zuzu sen dün de sıvı diyeti mi yaptın? bence bu tehlikeli bir diyet olarak sen yine de tandığın bir doktora danış bence.

Benim diyetim de devam ediyor.Ancak buraya yemek günlüklerimizi yazmamızın bizim için daha yararlı olacağını düşünüyorum.Neden ne kadar yedik ne kadar spor yaptık.Böylece yeme-içmemizi daha çok kontrol altında tutarız bence...

zuzu sen dün de sıvı diyeti mi yaptın? bence bu tehlikeli bir diyet olabilir sen yine de tandığın bir doktora danış bence.

Benim diyetim de devam ediyor.Ancak buraya yemek günlüklerimizi yazmamızın bizim için daha yararlı olacağını düşünüyorum.Neden ne kadar yedik ne kadar spor yaptık.Böylece yeme-içmemizi daha çok kontrol altında tutarız bence...

tamam canım öyle yapalım o zaman ben dün ne yediğimi yazayım. sadece sıvı tükettim 10 dk trambolinde zıpladım. Sıvı tüketimi bencede sağlıksız gibi geldi. Kilo vereyim diye diger tarafa gidebilirim

bence sen normal bir diyet yap spora ağırlık ver mesela ben senin yerinde olsam günde 1.5 saat spor yaparım.Hiç eksizsiz 1.5 saat spor yapıp sıkı da bir diyet yaparsan en az 4 kilon gider 60 falan olursun ama sıkı spor yaptığın 58 filan gibi gözükürsün o da sana yeter heralde düğün için

Günaydın canım dün denediğim ve bir türlü giremediğim elbiselere girmek için tekrar deze başlamaya karar verdim. Daha öncede denediğim bir ürün 1 ayda güzel kilolar vermiştim. Dez'in mantığı şu sabah kahvaltısını istediğin gibi yapabilirsin kibrit kutusu adet hesabı yapmıyorsun daha sonra 5 saat aralarla dezden içeceksin süte karıştırıp içiyorsun tadı güzeldir. 16 gün boyunca bunu yapıyorsun. Gerçekten kilo verdiriyor. 50 cent diyeti, ot diyeti o diyeti bu diyeti yapmaktan sıkıldım. 16 gün sonra kendime bir beslenme programı belirlerim. Şimdilik deze geçtim. Sen neler yaptın nasıl gidiyor beslenme olayın

kızlar nerdesiniz hiç kimse bişey yazmıyor.Aaa hadi biraz daha aktif olalım neler yediklerimizi yazalım birbirmizi gaza getirelim.

Kızlar uykudalar :) senin nasıl geçiyor diyetin. Ben kaşarlı omlet 1 dilim kemek ekmeği 1 bardakta şekersiz çay içtim.

kızlar nerdesiniz hiç kimse bişey yazmıyor.Aaa hadi biraz daha aktif olalım neler yediklerimizi yazalım birbirmizi gaza getirelim.

Canım ben fotograf koymaya karar verdim akşam giymek istediğim ama içine zor girdiğim elbisemi giyip fotografını koyacağım buraya, sonrada haftada 1 aynı elbiseyle fotograf çektireceğim bence bu şekilde daha çok motive oluruz sen ne dersin.. Göbeğim fırlayacak elbiseden ama olsun :)

Ben de sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytinden oluşan kahvaltı, öğle yemeklerinde genelde ızgara ve az bişey ekmek akşam 5.30 6 gibi de sebze yemeği yiyorum sonra da yürüme bandım da yürüyorum.Ara öğünler de meyce yediğim oluyor abartmadan ama dün biraz bozuldu programım akşam 8 gibi tavuklu salata yedim ve hiç spor yapmadım.Bugün de normal bi kahvaltıyla başlangıç yapmıştım ki müdürümüzün getirdiği su böreğinden 1 dilim yemek zorunda kaldım ve yine bozmuş oldum.Ama öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde ekmek yemeyerek dengelemeyi düşünüyorum.Sen yine spordan bahsetmedin yoksa savsaklıyor musun bakayım

:26: bu akşam yapacağım, hatta sana söz 10 dk trambolinde zıplayacağım.

evet bence de bu çok güzel bir gaza getirme yöntemi.O zaman bekliyoruz hemen fotoğrafını.Bu arada fırca atmak serbest di mi :)

evet bence de bu çok güzel bir gaza getirme yöntemi.O zaman bekliyoruz hemen fotoğrafını.Bu arada fırca atmak serbest di mi :)

Her tür fırça serbest canım :) Nede olsa 8 ocakta kıyafetin içine sığmam için yapıyorsun... Ama yok, dün çok kötüydü hiç bir elbiseye giremedim . Bu sefer sıkı takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…