zuzu sen dün de sıvı diyeti mi yaptın? bence bu tehlikeli bir diyet olabilir sen yine de tandığın bir doktora danış bence.
Benim diyetim de devam ediyor.Ancak buraya yemek günlüklerimizi yazmamızın bizim için daha yararlı olacağını düşünüyorum.Neden ne kadar yedik ne kadar spor yaptık.Böylece yeme-içmemizi daha çok kontrol altında tutarız bence...
bence sen normal bir diyet yap spora ağırlık ver mesela ben senin yerinde olsam günde 1.5 saat spor yaparım.Hiç eksizsiz 1.5 saat spor yapıp sıkı da bir diyet yaparsan en az 4 kilon gider 60 falan olursun ama sıkı spor yaptığın 58 filan gibi gözükürsün o da sana yeter heralde düğün için
kızlar nerdesiniz hiç kimse bişey yazmıyor.Aaa hadi biraz daha aktif olalım neler yediklerimizi yazalım birbirmizi gaza getirelim.
Günaydın canım dün denediğim ve bir türlü giremediğim elbiselere girmek için tekrar deze başlamaya karar verdim. Daha öncede denediğim bir ürün 1 ayda güzel kilolar vermiştim. Dez'in mantığı şu sabah kahvaltısını istediğin gibi yapabilirsin kibrit kutusu adet hesabı yapmıyorsun daha sonra 5 saat aralarla dezden içeceksin süte karıştırıp içiyorsun tadı güzeldir. 16 gün boyunca bunu yapıyorsun. Gerçekten kilo verdiriyor. 50 cent diyeti, ot diyeti o diyeti bu diyeti yapmaktan sıkıldım. 16 gün sonra kendime bir beslenme programı belirlerim. Şimdilik deze geçtim. Sen neler yaptın nasıl gidiyor beslenme olayın
Ben de sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytinden oluşan kahvaltı, öğle yemeklerinde genelde ızgara ve az bişey ekmek akşam 5.30 6 gibi de sebze yemeği yiyorum sonra da yürüme bandım da yürüyorum.Ara öğünler de meyce yediğim oluyor abartmadan ama dün biraz bozuldu programım akşam 8 gibi tavuklu salata yedim ve hiç spor yapmadım.Bugün de normal bi kahvaltıyla başlangıç yapmıştım ki müdürümüzün getirdiği su böreğinden 1 dilim yemek zorunda kaldım ve yine bozmuş oldum.Ama öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde ekmek yemeyerek dengelemeyi düşünüyorum.Sen yine spordan bahsetmedin yoksa savsaklıyor musun bakayım
Canım ben fotograf koymaya karar verdim akşam giymek istediğim ama içine zor girdiğim elbisemi giyip fotografını koyacağım buraya, sonrada haftada 1 aynı elbiseyle fotograf çektireceğim bence bu şekilde daha çok motive oluruz sen ne dersin.. Göbeğim fırlayacak elbiseden ama olsun :)
:26: bu akşam yapacağım, hatta sana söz 10 dk trambolinde zıplayacağım.
evet bence de bu çok güzel bir gaza getirme yöntemi.O zaman bekliyoruz hemen fotoğrafını.Bu arada fırca atmak serbest di mi :)
senin eliptik bisikletin yokmuydu.1 saat onda çalışacaksın canım sonra 10 dk trambolin
1 saat eliptik 10 dk trambolin yaparsam akşama evden cenazem çıkar Ama tamam yapacağım çünkü vermem gereken kilom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?