Güzellik her insanın içerisinde olan ve dışarıya çıkarılmayı bekleyen bir cevherdir. Her kadın kendisi için en iyi olan güzellik yöntemlerini seçmeyi amaçlamaktadır. Güzellik için yapılabilecek birçok farklı yöntem mevcuttur. Güzellik için son dönemlerde en çok kullanılan yöntemlerden birisi de makyaj yöntemi olarak bilinir. Makyaj bayanların içlerindeki güzelliği dışarı çıkarabilen ve farklı yöntemler ile bu güzelliğin pekiştirilmesi ile gerçekleşen bir olaydır. Ancak makyajın en kötü özelliği geçici olmasıdır. Yani yüzünüze makyaj yaptığınızda o makyajın bütün gün boyunca yüzünüzde aynı etkide bulunması imkânsızdır.

Artık yeni bir güzellik ve makyaj yöntemi ortaya çıktı. Pigment makyaj yöntemi ile artık güzelliğiniz yüzünüzde kalıcı bir etkiye sahip olacak. Birçok insan estetik yaptırarak güzel ve genç kalmanın kolay yolunu bulduk sanıyorlar. Estetik yaptırmak denilince akla ilk gelen vücudun belirli bölgelerine uygulanan cerrahi müdahaleler gelmektedir. Yüz estetiği yaptıran bayanlar yüzlerindeki kırışıklıkları ve lekeleri yok ettirmek amacı ile estetik ameliyat olma amacı güderler. Artık güzelliğinizin kalıcı olmasını sağlayacak yepyeni bir estetik modeli ortaya çıktı. Bu modelin ismi Pigment makyaj modelidir. Pigment makyaj diğer bir adı ile kalıcı makyaj yönetimidir.

Pigment makyaj herkesin bildiği kalıcı makyajın dışındadır. Kalıcı makyaj tattoo dövmeleri ile yapıldığı için kalıcılığı bulunur ancak insan yüzünde belirgin bir etkisi yoktur. Ancak pigment makyaj yönteminin birçok etkisi vardır.

PİGMENT MAKYAJIN KALICI ÖZELLİKLERİ
Pigment makyaj yönteminin birçok özelliği mevcuttur. Pigment makyaj yöntemi ile yüzünüze profesyonel estetik müdahale yaptırmış kadar güzel olacak ve güzelliğinizi kalıcı hale getirebileceksiniz. Pigment makyajın kalıcı özellikleri muazzam derece de fazladır. Pigment makyaj ile yüzünüzdeki kontrastlık arttırılır ve yüz hatları önemli seviye de belirginleştirilir. Bunun dışında yüzünüzde bulunan küçük lekeleri yok etme etkisine sahip olan pigment makyaj yöntemi yüzünüzde kalıcı bir güzellik kalmasına olanak tanır.

PİGMENT MAKYAJIN UYGULANIŞI
Pigment makyaj öncelikle diğer kalıcı makyaj türleri ile kesinlikle karıştırılmamalıdır. Pigment makyaj ve diğer makyaj türleri ile arasında kıyaslama yapmak son derece yersizdir. Neden diyecek olursanız tamamen farklı sistemlerdir. Pigment makyaj sistemi diğer kalıcı makyaj yöntemlerine kıyasla yüzünüze estetik bir hava kazandırır. Tattoo dövme boyaları ile uygulanmamaktadır. Diğer kalıcı makyaj modelleri genelde tattoo dövme boyaları ile uygulandığı için renklerinde zaman içerisinde değişmeler de görülebilmektedir.

Pigment makyaj sisteminde ise yurtdışından özel olarak getirilen makyaj makineleri kullanılmaktadır. Bitki köklerinden elde edilen pigment maddesi diğer bir deyişle kıl folikülü ile yüze uygulanmaktadır ve zaman içerisinde hiçbir renk kaybına uğramamaktadır. Pigment makyajın uygulanış aşamaları bu şekildedir.

PİGMENT MAKYAJIN KALICILIĞI
Pigment makyaj tamamen doğal özlerden elde edilen maddeler ile suratınıza oturtulan bir makyaj yönetimidir. Pigment makyaj yöntemi ile güzelliğinize güzellik katabilmeniz mümkündür. Pigment makyajın kalıcılığı yaklaşık 5 – 6 sene aralığında değişebilmektedir. Bu süre içerisinde makyajınızda hiçbir silik görüntü dahi oluşmadan kullanabiliyorsunuz.

PİGMENT MAKYAJIN YÜZDE UYGULANABİLDİĞİ BÖLGELER
Pigment makyajın yüzde uygulanabildiği bölgeler sayılıdır. Pigment makyaj ile kaş ve kirpik görünümü yoğunlaştırılarak gür bir görünüm kazandırılmaktadır. Pigment yöntemi suratınıza allık yada pudra etkisi yaratacak şekilde de kullanılabilmektedir. Bunun dışında dudak dolgunlaştırmak veya renklendirmek için kullanılabilen pigment makyaj yöntemi kalıcı yara izlerinin kapatılması aşamasında da kullanılabilmektedir.

Pigment makyaj yöntemi ile adeta estetik operasyon geçirmişçesine farklı bir görünüme kavuşacaksınız.

Pigment kalici makyaj

Pigment kalici makyaj yöntemleri