2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472
tamam şifaa cım üzmüyorum merak etme. hepinizin sayesinde rahatladım birazcık... hadi bakalım isimdaş mı olacak kızlarımız. merakla bekliyorum :):KK6::KK6::KK6::KK6::KK9::KK9::KK9:
evet yaa burası bizlerin deşarj odası işte :KK15::KK15::KK15::KK15: gerildim mi nefes alacağımız yuvamız burası :KK31::nazar: evet her an herşey olabilir isimdaş oladabilirler neden olmasın :KK28::KK34::KK49::emir_bebek::nazar:
 
öyle canım da. ama benim eşim hiçbir zaman kendi ailesiyle benim aramdaki köprüyü kuramadı. en ufak bir tartışmamızı kendi ailesine bildirdi. beni onlara kötü tanıtıyor onları da bana sanki. bu tartışmamızda da gitti annesini aradı anlattı. ki benim annem şuan bizde. annemin yanında beni annesine şikayet ediyor düşünebiliyor musunuz?? vallaha size söylerken bile eşimin çocukluğundan utanıyorum yaa... annem üç gündür ağlıyor. ben seni ellere kötü bildirsin diye mi evlendirdim deyip duruyor. annem de bu halde olunca öfkem körükleniyor. kendisi 3 gündür konuşmaya çabalıyor ama ben buz gibiyim... hiç pas vermiyorum. içimden de gelmiyor.

canım gerçekten çok sıkıcı bir durum sorunun ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ama her ne olrsa olsun seen böyle bir durumdayken eşinin sana karşı daha ılımlı olması gerek sen haksız bile olsan çünkü çok hassas bir dönemdesin ha ama buu kavganızın küslüğünüzün uzamasınada sebep olmasın sonuçta şu anda o insanla evlisin ve o insanı seviyorsun tırnağına zarar gelse en çok üzülecek kişi sensin ben hep eşime küstüğüm zaman tirip yaptığım zaman aklıma Allah korusun ama birgün bu günlerin kıymetini bilememişim demek istemiyorum çünkü insanız ve heran başımıza herşey gelebilir bir gün ondan ayrı olmak düşüncesi bile kötü ayrı olmaktan kastım boşanmak değil ağzıma bile almak istemiyorum sen beni anladın demi hayat çok kısa sen adım at emin ol o senden zaten özür dileyecektir:)
 
Herkese selammmm:) umarım herkes ıyıdır keyfı yerındedır...

şifaaaaaaaaaaaa ben hala listede yokum ama napım aglıyımmı artık:KK14:ismimiz bıldıgın gıbı alı baran :) meuhtemel dogum tarıhı 12 mart ..

cumartesı gunu bnde hello babyde olucam oglusuma araba bakmak ıcın :) bnde gorustum her urun grubunda kampanyalarımız olucak dedıler kampanya dıınce ıs degıstı gercı o zn sadece bellı marka ve urunlerdemı acaba ??
 
Herkese selammmm:) umarım herkes ıyıdır keyfı yerındedır...

şifaaaaaaaaaaaa ben hala listede yokum ama napım aglıyımmı artık:KK14:ismimiz bıldıgın gıbı alı baran :) meuhtemel dogum tarıhı 12 mart ..

cumartesı gunu bnde hello babyde olucam oglusuma araba bakmak ıcın :) bnde gorustum her urun grubunda kampanyalarımız olucak dedıler kampanya dıınce ıs degıstı gercı o zn sadece bellı marka ve urunlerdemı acaba ??
neeee nasıl yani ciddi ciddi yokmusun :KK53::KK53::KK53: ama ben yeni devraldım hemen ilgileniyorum ciciş :KK19::KK19::KK19::KK16: son adet tarihi ve yaş ve şehir eksik ama :KK16:
 
emzıge alıstırmayan bır cok anneden pısman olduklarını duydum..cunku her agladıgında meme vermek mumkun olmuyormus..emzıkte hem anneyı hem bebegı rahatlatıyormus

kızlar ılgılenip cevap yazmnıza cok sevındım tesekkur ederim ben bugun saglık ocagına gıttım kontrollere gıdıyorum ayda bır ebe sagolsun cok ılgılı bır kadın sahbet edıyor uzun uzun bende burdakı konuları sordum ona mesela neden ve ne zamn alttan muayene olcaz dedım alttan muayene ksınlıkle ters bısey olmadıgı surece yok dedı knama su gerledıgı surece kesınlıkle yok unutma dedı ...30 haftadayız çanta ne alemde dedi bende daha hazır degıl dedım :26: yavastan hazırlayalım belli olmaz dedi mesela ne olsun dedim işte anlattı sonra bide mezik biberon felan alınıyormus neden dedim hayır yaa dedi lendini öle düşünmeye sevk etme emzireceksin ne emzik ne biberon yok unutma dedı böle düşüğnme dedi hani ya emziremezem gibi bi düşünce yok cokmu gerektı b tane alırsın eczaneden o anda dedi bende öle düşünüyordummm uzun yazdım cok yazasım vardı demın yazamıstım ıcımde kalmıs demkkı :KK70::KK70::KK51:
 
şifaa canım :KK54::KK54: yakaladım bu sefer nette kopmadı :KK53::KK9:

benimde kızımın adını ekle lütfen GÜLCE olacak prensesimin adı kısmetse :KK17::KK17:
 
ben biberon da emzik de almadım inşallah gerek de kalmaz sadece suluklu biberon aldım onu da yaz sıcaklarına kullanacam malum burası kavruluyor yoksa su vermeye gerek yokmuş anne sütü yetiyor ama sıcakta böbrekleri ihtiyaç hissediyormuş ondan aldım :KK34:
 
ayyy kızlar ya ıkı sattır uzun uzun mesaj yazıyorum ama bı turlu gondermedım yaaaa :KK37: nasılsınız bakalım arkadslar neden biberon yada emzik alıyorsunuz calıstıgınız için mi yoksa lazım olur diyemiii:26:

canım bu benim 2. bebeğim ilkinde emzik falan almadım doktorla genelde önermiyorlar diye kayın validem al kızım zor durumlarda gece falan uykuya dalarken kolaylık olur dedi ben kötü gelin hayır dedim emzik vermeyeceğim sonra 1haftalıkkken bebeğimi doktora götürdüm tam olarak muayene olduğunu düşünmediğim için götürdüm dedim çok sık emdiği ve süütm iyi olmasına rağmen çok aranıyor sürekli emmek istiyor dedim doktor emzik ver emme hazzını gidermesi gerekiyor dedi yoksa ilerleyen yaşlarda başka alışkanlıklara yol açar dedi ben hemen emzik aldım ve kolaylığınıda gördüm çok sık vermedim durmadan ağzına sokmadım geçe emdiği halde uykuya dalmadığı zmaanlar verdim ve çok emmeyincede 10 aylıkken kendi istemedi biberonda heran herşey olabilir sütün gelmeyebiliri Allah korusun o anlık mamavermek gereke bilir falan al evinde bulunsun snra birde biboron telaşına düşmessin canım hatta ben hastane çantasına bile koyacağım
 
hamdolsun canım iyiyim :KK16: sıradan evde zaman geçirmekle meşguldüm yine :KK16: sen nasılsın daha iyisin demi :KK15::nazar:

sağol canım :KK54:


bende daha iyiceyim cnaım evde dinlenmek iyi geldi biraz toparladım öksürüğüm tamamen geçse rahatlayacam azaldı çok şükür :KK16:
öpüyorum seni yemek yapıcam kocacım geldi acıkmış görüşürüz :KK54::KK54:
 
bende daha iyiceyim cnaım evde dinlenmek iyi geldi biraz toparladım öksürüğüm tamamen geçse rahatlayacam azaldı çok şükür :KK16:
öpüyorum seni yemek yapıcam kocacım geldi acıkmış görüşürüz :KK54::KK54:
olsun canım azalmış geçmese de inşallah çok yakında öksürük kalmayacak :KK31::nazar::KK15: canım aynen bende eşim gelir diye müsade isteyecektim sizlerden :KK56: hadi beraber kalkalım 1 2 3 :KK3::KK16::KK55:

kalan kızlara hoş sohbetler ve iyi akşamlar ha bu arada listede ismi olmayanlar tam bilgilerini bana özel mesajla ulaitırırlarsa daaha iyi olur :KK54::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
 
İyi akşamlar arkadaşlar,

Şifa'cım beni de ekler misin? Listeye. :KK3:
Yaş: 26
Şehir: İstanbul
Sat: 7 Hazian
Beklenen Doğum Tarihi: 13 Mart
Annenin Doğum Tarihi: 24 Haziran:KK1::KK9::KK1::KK9:
İlk bebeğimiz
Cinsiyet: Erkek
 
Herkese sekammm:KK54:
Akşam oldu daha yeni selam verebiliyoruz biz. Yeğenlerden bana sıra gelmedi.
Üstüne bi de aşırı halsizlik olunca anca okuyabilirim.
Tabi muhabbet akmış gitmiş
Maşallah topiğimize:nazar:

ha bu arada eşime dün şaka yaptım oğlumun odasında oyun oynuyorlardı bende salonda uzanmıştım oldukça başarılı bir ses tonuyla seslendim benim sancım başladı galiba dedim kıvrandım eşim bir den telaşlandı hadi kalk gidelim benden önce çıkacak nerdeyse yola ama fazla sürdüremedim hemen güldüm ama çok korkmuş diyor hem çok korktum hemde çok heyecanladım diyor kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):)

Kııııızzzzzzz. Yalancı çoban hikayesine dönmesin sonra buuuu:KK54::KK54::KK54:
Merhaba hayat dizisinde görmüştüm. Kadın inanmıyordu artık kimse. Sonra kadıncağız kanepede doğurmuştu:KK1::KK1:


İşler yogunlaştı bende nezamandır yazamadım anca okuyorum.Pazartesi bizde doktora gittik çok şükür oglumuz iyiymiş 3hafta sonraya verdi randevu.Artık pek belli olmuyo ultrasonda siyah siyah çıkıyor.Kan değerlerim biraz yükselmiş ama tabi demir ve b12 ye devam dedi.

Sırt ve bel agrılarım çok oluyor özellikle bel zorluyor biraz kalsiyumda içiyorum ama yetmiyor sanırım.Bugünlerde birde bacak agrısı eklendi agrıda degil böyle tenim acıyor resmen ama anlamadım.

Bizde hala alışverişimizi yapamadık aldıklarınızı görünce çok özendim:)

Oğluşunun güzel haberlerini almışsınız ne güzellll:KK55::KK55:
Ağrılar hayatımızın bir parçası artık :KK31:
Anne olmak zor zanaatmiş azizim :KK31:


herkese günaydııınnnn... nasılsınız??? ben iyi olmaya çalışıyorum. bugün 3. gün eşimle konuşmuyorum. annem evde oldukça üzgün... onun ağlaması içimi çok acıtıyor. en çok da onun yanında bunları bana yaşattığı için çok kızgın ve kırgınım.... bu arada kızlar sağ kaburgamın oradaki karıncalanmayı ve sırtımın sağ tarafındaki ağrıyı doktoruma söyledim telefonda. Safra kesesi olabilir cumartesi geldiğinde ona da baktıralım dedi. safra kesesi taşı ırsidir bizim ailede. :KK43: cumartesi de şeker yüklemem var. umarım bu moral bozukluğuyla çok yüksek çıkmaz. ki şeker de ırsi bizde :KK43: hepsi üstüste geldi anlayacağınız ve ben moral olarak çökmüş durumdayım.

Ah bu kocaları ne yapmalı kaynar kazana atmalııı:KK9:
Gebelikte duygusallık zor yaaaa...
Destek beklerken köstekle karşılaşmak zor da olsaaaaa biz artık anne adaylığından çıkıp anneliğin yolundayız...
Evlatlarımız için, sıcak bir tebessümmmmm:KK34:
Samimi bir öpücükkk:KK19:

Konuşmamak ve küsmek, konuşmaktan ve ilk adımı adımı Atmaktan daha yorucuuu:18:


Herkese selamlarrr...Oğlumda tekme atarak tatlı teyzelerini selamlıyor:KK16:
Bu sabah beşiğimiz,arabamız,ana kucağımız geldi. Beşiğimizi kurdular bakıp bakıp duruyorum gerçekten bizim çocuğumuz olucak da burda mı yatıcak diyorum :) Kiracı olduğumuz için oda yapmadım beşiği oturduğumuz odaya yerleştirdik ama oda baya küçüldü. Büyük alışverişimizi bitirdik çok şükür ufak tefek şeyler kaldı onları da ocak ayında tamamlıycaz inş. Bir de bu aralar isim konusu gündemimizde. Eşim oğlumuzun isminin Tuna olmasını istiyor ama ben alışamadım bi türlü isime. Sizce nasıl ya da başka isim önerileriniz var mı?
Öpüldünüzzz :KK54::KK54:

Biz de sizeee akşam selamı gönderiyoruz teyzesiiiii oğluşumla :KK55::KK55:

Ben de karnıma bakıp bakıp ben mi anne olacağım diyorum :KK48::KK9::KK8:

Tuna güzel isimmmm anlamı da güzell:KK34:

Selam canlar, nasılsınız bakalım bugun...
herkes gibi ben de ağrılarla uğrasıyorum. ne tarafa yatacağımı hatta nasıl oturacağımı bilemiyorummm. Bu 3 ay biraz zor gececk gibi.

Bi suru alıntı yapmıştım, sonra offline olmusum gitti hepsi :KK19::KK19:aklımda kalanları yazayım, unuttuklarımı da kocamn öpeyimmmmm
NIFADO inşallh safra kesesi değildir canım. Eşinde çocukluk yapıyo cidden. demek ki çşocuk ruhlu, öğrencilerinle konustugun gibi konus bakalım canım bazen erkeklere her şeyi tek tek açıklmak lazım. ama küs kalmayın sen halledersin bi şekil

LOLO eşine geçmiş olsun canım.
EBAH ben senden cok burdayım bi kere. Akşama kadar evde napıcam:KK33::KK33:

MAYA, benim de eşim yabancı ve bizde de aynı sosrun var. hala isim bulamadık kızıma hem iki ülkeye uysun hem burada yaşadığımız için burada dilde kız erkek diye ayrılıyo isimler yazılışına göre yani kız ismiyle sesli harfle bitecek.. uff cok zor.....iki isim koymak istemiyorum ben kullanılmıyo ki hiç. benim yegenlerimin iki ismi var. ikinci isimlerini kimse bilmez.

Hımmm... Sizin isim koyma işiniz de zormuş...
İki isim en mantıklısı sankiiii:44:


arkadaşlar kanz dan mesaj geldi

yüzde elli indirime girmiş, ilgilenenlere duyrulurrrrrrrrr

İndirimler papatya dan sorulurrrrr:KK9::KK9:

aynen bana da oyle geliyo. ASYA var bizim ortak mesela ama o da ASJA diye yazılıyo. ileride diyorum problem olurmu Tr ye falan gelirsek. cok da seviyorum bu ismi ama bakalım... sonucta bi isim bulunacak dediğin gibi...

Ayyy ben de çok beğenirim Asya isminiiiiiiiiiiii:KK8:

alısverıs yapan annişler.. yavrularınızın emzıklerını kaucuk mu sılıkon mu aldınız? hangısı onerıyorsunuz?

Emzik meselesi bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi konuşulmuş:KK8::KK9::KK9::KK9::KK9:
Şöyle ki tamamen çocuğa göre değişiyormuş...
Bi arkadaş bi dünya iyisinden emzik almış ama çocuk en sonunda bakkaldan alınan kötü emziği sevmiş.
Başka bir mevzu yalancı meme diye de tabir edilen emzik. Çocuğun duyguları ile oynamak onu kandırmak oluyormuş. Çocukcağız süt gelecek diye bekleyip duruyor ya hayal kırıklığı oluyormuş ve yalana sevk oluyormuş. Tartışılır bir mevzu :44:

Emzik ve biberonlar ilgili başka mevzu ise hastane ye biberon götürmemem gerekiyormuş.
Çünküüüüüüüüü emme refleksi ile doğan çocuk anne sütü gelmediğinde hemşireler tarafından biberonlar beslendiğinde bebekte biberona alışıyor ve annesini emmekte zorlanıyormış.


merhaba kızlar
sanırım bilinçaltında artık hep doğum var...
dün gece rüyamda normal doğum yapıyordum.hiç sıkıntılı bir rüya değildi.
umarım gerçektede böyle kolay bir kolay doğum yaparım.. :18:
sabah uyanınca bi garip hissettim kendimi.kimbilir bebeklerimizi kucağımıza alınca neler hissedicez??


İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allah'ım....
Bunun için her gün dua ediyorum bütün hamileler adına :KK16:

Duana amiiiiinnnnnn diyoruz teyzesiiiii:KK54:
Ben ne zamandır görmüyorum oğlumu rüyamdaaaaaaa:44:


Merhaba
Herkes iyidir umarım

İyiyiz teyzesi.
Umarız sen de bebeğin de iyisinizdir...

teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı. o yanıma gelmeden konuşmak da istemiyorum. ilk defa gururum ağır basıyor. o gelsin önce sonra ben konuşacağım... ama bu arada sabırsızlıkla kayınvalidemlerin de aramasını bekliyorum. ola ki ararlar. diyeceğim "anne baba olup, oğlum kendin baba olacaksın hala şikayet ediyorsun. adam ol eşinle problemini kendin çöz." diyemiyorsunuz diyeceğim... "siz devam edin oğlunuzla dedikodu yapmaya. ama sonrasında beni arayıp olayı benden dinlemeye de kalkmayın. çünkü ben olayı ailelere taşıyacak kadar terbiyesiz değilim" bunları demezsem bana da NİFADo demesinler :KK70::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Sen ne dersen deeeeeee. Değişmez fikirleri. Kocayla arayı düzelt sen. Ne söylenmesi gerekiyorsa o söylesin senin hakkındaaa...

Hastanede bazen lazım olabiliyormuş

Yukarıda bahsettim gerçi ama biberonu kullanmamak gerekiyormuş :44:

annenin yaşı:21
memleket: Konya
sat: 26 mayıs
bdt: 2mart
ilk bebekk
Şimdiden teşekkür ediyorummm

Ayyyyyy
Sen ne kadar genç bir anne olacaksınnnnnnnnn:KK12::KK31:

Özendimmmm. Ben 30 olmadan çocuk mezsunu bitirmek istiyorum ammaaaa 5 yıla 3 çocuk pek fazlaaaaa:KK9::KK9:

prensesimiz olacak canım ama isim konusunda kararsızız hala. Hazır bahsi geçmişken bide fikir danışayim sizee. Kızlar eşim Elif koymak istiyor yanına bi isim daha arıyoruz eliften vazgeçersek azra olacak sadece. Sizinde öneriniz varmi elifin yanına yakışan bi isim? ?

Elif tek başına güzel isim. Zaten tekliği anlatıyor....:KK34:


Ayyyyy ne kadar da cok konuşmuşsunuz :KK9::KK1:
 
X