- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
Kız gibiTahmin alabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibiTahmin alabilirmiyim
Tam belli olmuyor ama sivri çene yapisi kiza işaret kafa yapısı belli olmuyor fotodaBu da benim minnoşumun bugunki pozları :) Daha cok kucuk ama var mı cınsıyet tahmını olan :) içinize ne geldi gorunce :)
Tesekkur ederım canım cok kucuk daha 9 artı 4 cıktı o yuzden pek belli olmuyor:)Tam belli olmuyor ama sivri çene yapisi kiza işaret kafa yapısı belli olmuyor fotoda
Aynen daha erken tahmin için, Rabbim gönlüne göre versin ins.Tesekkur ederım canım cok kucuk daha 9 artı 4 cıktı o yuzden pek belli olmuyor:)
Amin hepimizin inşallah:)Aynen daha erken tahmin için, Rabbim gönlüne göre versin ins.
Teşekkür ederim banada öyle geliyorKız gibi
MaşallahÇıktık kızlar ense kalınlığı 1.6 mm normal dedi burun kemiği normal Bi durmadı kıpır kıpır dedi
68 cm olmuşuz
cinsiyet için bişey demedi Eki Görüntüle 2219433
BendeCinsiyeti öğrenmeyen bi ben mi kaldim![]()
Gözün aydın canım çok sevindim çok tatlı görünüyor :) Haftalarımız aynı seninle folik asidi bıraktınmı doktorun ne dedi birde ilave herhangi bir vitamine başladınmı Decavit d vitamini vsÇıktık kızlar ense kalınlığı 1.6 mm normal dedi burun kemiği normal Bi durmadı kıpır kıpır dedi
68 cm olmuşuz
Sonraki kontrolun ne zaman yawrumKuzum maşallah minişine çıktım bende attım fotisini cinsiyet için bişey demedi
Oyy masallah oglan diyesim geldi kiz bunaÇıktık kızlar ense kalınlığı 1.6 mm normal dedi burun kemiği normal Bi durmadı kıpır kıpır dedi
68 cm olmuşuz
Erkek bu masallahhhOyy masallah oglan diyesim geldi kiz buna
Masallah canim9+2 minnoşumdan selam Eki Görüntüle 2219505
Aman milim işte anla =) sağol canım evet büyümüş68 cm :) masallah kocaman olmus
İkili için son haftaya zaten bilgin olsun canımMaşallah
bende haftaya gitmeyi düşünüyorum tabi bi şikayetim olmazsa çünkü artık 1 ay oldu son kontrolüm
Folik içmiyorum artık doktora haftaya gidicem canım mecbur Bi daha Bi daha gidemem çünkü =/ inşallah 1 hafta 10 günden bişey olmazGözün aydın canım çok sevindim çok tatlı görünüyor :) Haftalarımız aynı seninle folik asidi bıraktınmı doktorun ne dedi birde ilave herhangi bir vitamine başladınmı Decavit d vitamini vs
Haftaya cumartesi canım sonuçları alıp doktora uçucamSonraki kontrolun ne zaman yawrum
Sağol kuzum valla mı =) herkes kız diyor valla bakalım nolcakOyy masallah oglan diyesim geldi kiz buna
Erkekmi canimBuda benim minnakim Eki Görüntüle 2219444