Kuzenlerin evliliği ve sevgili ilişkisinin düzeyi ...

Sınıf arkadaşımın başına gelmişti nişanlıydı ayrı şehir olunca bunun evinde bi gün kaldı çok geçmedi bi gün sonra soğudum senden evleneceğim kişi değilsin dedi ve yüzüğü attı. Her erkek aynı deil tabi bazısıda soğur başka bahaneyle ayrılır..
bi kız eğer ilişkiden sonra bakireliğim gtti vicdanım rahat değil gbi vah vah edecekse ( çok konu okuduk böyle) kesinlikle birlikte olmamalı.. nişan tanışma evresi her an ayrılık olabilir yani...

Kuzen bana kardeş gbi geliyor kuzenle evlenen insanları hiç anlamıyorum çevremde çok fazla.. extra mutlu yada mutsuz deil sıradan.. insandan insana değişir..

Ayrıca kayinpederim ve kayinvalidemde kuzenlermis 35 yıllık muhteşem bir evlilikleri varmış istisnalar olabilyo yani. .....

kardes demekle kardes olunmuyor o gozle bakiyorsaniz evlenmenuzde bir sakinca yok genlerin olasiligini bir tarafa birakiyorum

Iliskiye girdigi kisi kuzenimiymis:işsiz:
Bnmi gerı kafalıyım acaba dıom ama yanı sözün bıttıgı yer....

Kardeş kardeştir kuzen kuzendir. Kuzeninle kardeş gibi olmakda nedir ? işin dini boyutuna hiç girmeyecegim bazıları gereksiz bir şekilde aşırı tepki gösteriyor hoca misin diye (!) Ki adina bakilirsada bilmen lazım ama akraba evliliğine sıcak bakmıyorum velevki öyle birşey olsa bile ilerde boşanma gibi bi durum olsa akrabalık bağları alev alır yapma derim. Evlilik öncesi birlikteligide asla tasdiklemiyorum.

Çok yakınımda biri evlendi teyze çocuğuyla boşandı. Ne zaman sorun çıksa aman kızım sus teyzendir aman böyle yapma ailemiz dağılır dendi dendi şu an boşanan kuzenlerin aileleri görüşmüyor düşman oldu tabi. Ve her problemde kadına yüklenildi. Akraba evliliğine karşıyım kesinlikle

Beyin yakan olay :kusmuk:

Bakın inanın kınamyrm önceki yorumumdada yazdklrm okuyabilirsnz ama güzelim Dinimizi kullanp üstüne böyle cirkinlikler ekleyerek yazmak normal gibi insanlara aşılamak hiç uygun değil lütfen kullanmylm Dinimizi mune hanim da haklı böyle paylaşımlar yorumlar yapılmamalı sinirm bozuldu suan ;@

Siz evli değilmiydiniz dilek anahtarı yaptırmak isteyen hafız hanım neyse kuzenle evlilik olmaz ama evlenen var sülalede eskilerde tabi.
Cinsellikle ilgili sorunuz ne alaka her insan bir mi ben seviştim evlendim sen sevişmez evlenirsin ayrıca bu beni ilgilendirir erkeğin ne düşündüğünden banane

Ben, "Bütün engelli/sakat çocuklar akraba evliliği sonucu doğuyor." mu dedim?

Kuzenler evlenip hiç engelli çocuk olmayan da var olayı iç savaşa dönüştürmek neden ? Böyle evlenip çok çok mutlu olanlar var mesela ablam mesela kayinpederim kayinvalidem çok şükür ne eşimlerde nede ablamlarda böyle bir engellilik söz konusu değil bence insanlık önemli ve önemli olan beyinleri engellilere denk geLip onlardan çocuk yapmamak akraba yabancı ona buna bakmyo bu durumlar lütfen aykırı bir evlilik tipi gibi yanstlmsn

Ben dayımın oğluyla evliyim. Çokta mutluyum. Akraba evliliğine sıcak bakmayan biri olarak evlendim tabii severek isteyerek. Evlilik öncesi ilişki mi ? Konu sahibinin soru amacı ne

Kuzenler evlenip hiç engelli çocuk olmayan da var olayı iç savaşa dönüştürmek neden ? Böyle evlenip çok çok mutlu olanlar var mesela ablam mesela kayinpederim kayinvalidem çok şükür ne eşimlerde nede ablamlarda böyle bir engellilik söz konusu değil bence insanlık önemli ve önemli olan beyinleri engellilere denk geLip onlardan çocuk yapmamak akraba yabancı ona buna bakmyo bu durumlar lütfen aykırı bir evlilik tipi gibi yanstlmsn

Ama akraba evliliği engelli çocuk için başlıbaşına bir sebep. Doğamıza aykırı demek ki. Doğan sana yapma bunu diyor. Zorlamaya gerek yok.

Yasaklanmalı.

Back
X