- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Mavili hatun
-
Yalnız 8 foliküle 0.7 amh olmaz. Başka bir yerde daha test yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim.Selam kızlar benim hikayem şöyle 3 yıldır korunmuyoruz yaşım 28 bebeğimiz olmadı eşimde ileri sperm değeri oldukça düşük ve benim amh oldukça düşük 2 klomen 1 aşılama olumsuz şimdi tüp bebek denemeye başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok zor süreç bende gün gün buraya yazmaya karar verdim belki başka arkadaşlara bir yardımım dokunur bilgi alışverişi yaparız tecrübeli olanlar bize yaşadıklarını anlatır herşey meleklerimiz için bütün çektiklerimiz kucağımıza aldığımız gün biticek inşallah
7 kasım tüp bebek merkezi görüşmeye gittik adetin ikinci günü gonal f 1050 mg iğneyle başladık 375 le bismillah dedik
11 kasımda kontroldü 8 yumurtam oluşmuş AMH ye göre sayı iyi dedi doktorum fakat biri fazla büyümüş diğerleri geride kaldığı için iğneler 450 mg doza çıktı bide çatlamaması için başka iğneye başlamam söylendi
12 kasımda bu iğneyi sabah yaptım şişlik kaşıntı ve yanma oldu yan etkili bi iğne Ama herşeye değer
Bu kadar günde karnım şişti iğne yerleri acımaya başladı bile inşallah bunların karşılığını hepimiz alırız
Oh maşallah ne güzel umut benim için Allah kucağına almayı nasip etsin yaptığın yedinin bişey var moydı kaliteli olması içinAllah pozitif sonuçlarla yüzünüzü güldürsün inşallah :) sıkıntı etmeyin Allah nasip ettiyse olur benim de amh 0.39 du. sadece 2 yum. toplandı ve 2 side 5.güne kaliteli bi şekilde geldi şimdi biri 13.haftada :) diğeri donduruldu. aslında tedavi süreci çokta zor bir süreç değil sadece bu iğneler-ilaçlar insanı biraz onlar geriyor.hakkınız da hayırlısı olsun
Daha yüksek midir aslında 9 ay önce yaptırmıştım ondada 0,65 çıkmıştı yine aynı yerde tekrarladımYalnız 8 foliküle 0.7 amh olmaz. Başka bir yerde daha test yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim.
Yani olabilir ama ilaçla 8 folikül diyorsanız bilmiyorum. Bence siz kafaya pek takmayın diyorum çünkü 8 folikül gelişiyorsa baya iyi bir rakam. Hele bir de hepsi iyi kaliteyse siizn düşünmeniz gerekmez bile. Çünkü siz bence doğal yolla bile hamile kalırsınız.Daha yüksek midir aslında 9 ay önce yaptırmıştım ondada 0,65 çıkmıştı yine aynı yerde tekrarladım
Teşekkür ederim valla içimi rahatlattınız :) inşallah hepsi kaliteli olur eşimdede sıkıntı var o nedenden kaynaklı olmamış olabilir morfoloji çok düşük sizin durumunuz nedirYani olabilir ama ilaçla 8 folikül diyorsanız bilmiyorum. Bence siz kafaya pek takmayın diyorum çünkü 8 folikül gelişiyorsa baya iyi bir rakam. Hele bir de hepsi iyi kaliteyse siizn düşünmeniz gerekmez bile. Çünkü siz bence doğal yolla bile hamile kalırsınız.
yaş ve amh.Teşekkür ederim valla içimi rahatlattınız :) inşallah hepsi kaliteli olur eşimdede sıkıntı var o nedenden kaynaklı olmamış olabilir morfoloji çok düşük sizin durumunuz nedir
Benim de 0.3 7 tane Toplandı daha önce de 6 ve 5 sadece bir kez 2 toplanmıştı onda da çatlamamışlardı .amh ı iki yerde 0.3 olarak ölçtürdüm doğru yani hatta bir yıl oldu daha da düşmüştür şimdi.Yalnız 8 foliküle 0.7 amh olmaz. Başka bir yerde daha test yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim.
Merhaba peki kaliteleri nasıl çıktı transfer oldu muBenim de 0.3 7 tane Toplandı daha önce de 6 ve 5 sadece bir kez 2 toplanmıştı onda da çatlamamışlardı .amh ı iki yerde 0.3 olarak ölçtürdüm doğru yani hatta bir yıl oldu daha da düşmüştür şimdi.
soğan suyu -incir kürü-aslan pençesi-bal çörekotu- eşim de keçi boynuzu içti.ama bende hiçbiri işe yaramadı önceden yaptırdığım testte 0.53 tü son tüpbebek öncesi testte 0.39 çıktı daha da düşmüş :)Oh maşallah ne güzel umut benim için Allah kucağına almayı nasip etsin yaptığın yedinin bişey var moydı kaliteli olması için
Moral vermek icin abartmıyorum, muhteşem yumurtalar oluşmuş maşallah!Selam kızlar benim hikayem şöyle 3 yıldır korunmuyoruz yaşım 28 bebeğimiz olmadı eşimde ileri sperm değeri oldukça düşük ve benim amh oldukça düşük 2 klomen 1 aşılama olumsuz şimdi tüp bebek denemeye başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok zor süreç bende gün gün buraya yazmaya karar verdim belki başka arkadaşlara bir yardımım dokunur bilgi alışverişi yaparız tecrübeli olanlar bize yaşadıklarını anlatır herşey meleklerimiz için bütün çektiklerimiz kucağımıza aldığımız gün biticek inşallah
7 kasım tüp bebek merkezi görüşmeye gittik adetin ikinci günü gonal f 1050 mg iğneyle başladık 375 le bismillah dedik
11 kasımda kontroldü 8 yumurtam oluşmuş AMH ye göre sayı iyi dedi doktorum fakat biri fazla büyümüş diğerleri geride kaldığı için iğneler 450 mg doza çıktı bide çatlamaması için başka iğneye başlamam söylendi
12 kasımda bu iğneyi sabah yaptım şişlik kaşıntı ve yanma oldu yan etkili bi iğne Ama herşeye değer
Bu kadar günde karnım şişti iğne yerleri acımaya başladı bile inşallah bunların karşılığını hepimiz alırız
Banada tüp bebek tedavisi olurken hiç birini yapma dedi hemşire bal fln yiyebilirsin dedi bende artık sayıdan geçtim kalan kaliteli olsa yeter diyorum vallasoğan suyu -incir kürü-aslan pençesi-bal çörekotu- eşim de keçi boynuzu içti.ama bende hiçbiri işe yaramadı önceden yaptırdığım testte 0.53 tü son tüpbebek öncesi testte 0.39 çıktı daha da düşmüş :)
tedavi sırasında bende bişey kullanmadım. öncesinde yaptım hep. hayırlısı olsun inş :)Banada tüp bebek tedavisi olurken hiç birini yapma dedi hemşire bal fln yiyebilirsin dedi bende artık sayıdan geçtim kalan kaliteli olsa yeter diyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?