- Konu Sahibi Mavili hatun
-
Daha yeni amh ı düşük toplamada 2-3 yumurtası olan maks her toplamada bir embriyosu oluşan 2 negatifi olan bir arkadaş doğal yolla gebe kaldı bi sonraki tedaviyi beklerken o yüzden olur bence de ama altı ay maks bir seneyi geçirmemek lazım bi yandan da diye düşünüyorum ben 7-8 ay denedim daha fazla denemek istedim ama cesaret edemedimyok ben doğal olacağına inanıyorum denemye devam
BUnu hiç kafaya takma diğerleri yetişiyor benim de böyleydi yetiştiler hep hatta doktorum öndekini gözden çıkarırız olmazsa diğerlerini toplarız demişti en kötü öyle yapılıyor sanırım 7 sini toplarlar yani bu mantıklaKızlar bugün kontrole gittim 8 yumurtadan biri 16 diğerleri 12 11 10 gibi olmuş iğnelere devam dedi diğerlerini büyütmeye çalışıyoruz
Yaa öyle mi bugünüm inanılmaz kötü geçti ya modum düştü resmen ya yetişmezse diye diğeri içinde çatlamaması lazım aslında daha dün adetim bitti 7 gün sürüyor yani normal mi büyüme hızları acabaBUnu hiç kafaya takma diğerleri yetişiyor benim de böyleydi yetiştiler hep hatta doktorum öndekini gözden çıkarırız olmazsa diğerlerini toplarız demişti en kötü öyle yapılıyor sanırım 7 sini toplarlar yani bu mantıkla
Merhaba canım aslında amh iyi ama neden böyle olmuş kaçıncı günkü kontrolde söylendi bu diğerleri kaçta kaldı bakalım benim ne olacakMerhabalar, ben de 29 yaşındayım. Geçen kasımda amh değerim 0,63 çıktı. Bütün doktorlar yaştan dolayı normal denememizi söylediler, biz de normal denemeye başladık. Haziran ayında amh tekrardan 1,08 çıktı; temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Eşimin de morfolojisi 4 çıktı diğer tüm değerleri de sınırda. Doktorlar hala normal deneyin dedi ama ben dayanamadığımdan bu ay tüp bebeğe başladık. İlk 12 folikülüm gözüktü ama dünkü muayenede sadece 3 tane büyüdüğünü, sağ yumurtalıgımdakilerin hiç büyümediğini, soldaki diğerlerinin de yüksek ihtimalle yetişemeyeceğini söylediler. Çok moralim bozuldu. Bu şekilde olan var mı aranızda?
Amh degerinize göre yumurta sayınız gayet iyi bence. Ben 7 yıldır uğraşıyorum. Amh degerim 0.3 ve en fazla 4 yumurta görünüyordu ilk zamanlar. Son zamanlarda 1 ve ya 2 görünmeye başladıSelam kızlar benim hikayem şöyle 3 yıldır korunmuyoruz yaşım 28 bebeğimiz olmadı eşimde ileri sperm değeri oldukça düşük ve benim amh oldukça düşük 2 klomen 1 aşılama olumsuz şimdi tüp bebek denemeye başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok zor süreç bende gün gün buraya yazmaya karar verdim belki başka arkadaşlara bir yardımım dokunur bilgi alışverişi yaparız tecrübeli olanlar bize yaşadıklarını anlatır herşey meleklerimiz için bütün çektiklerimiz kucağımıza aldığımız gün biticek inşallah
7 kasım tüp bebek merkezi görüşmeye gittik adetin ikinci günü gonal f 1050 mg iğneyle başladık 375 le bismillah dedik
11 kasımda kontroldü 8 yumurtam oluşmuş AMH ye göre sayı iyi dedi doktorum fakat biri fazla büyümüş diğerleri geride kaldığı için iğneler 450 mg doza çıktı bide çatlamaması için başka iğneye başlamam söylendi
12 kasımda bu iğneyi sabah yaptım şişlik kaşıntı ve yanma oldu yan etkili bi iğne Ama herşeye değer
Bu kadar günde karnım şişti iğne yerleri acımaya başladı bile inşallah bunların karşılığını hepimiz alırız
İlaçlara başladıktan sonraki 5. gün söyledi, adetin 8. günü. Sağdakiler hep 4mm lerde, soldaki 3 ü dışındakilerde 8-7 mm civarı. O üçü de 13 12 11 mm bunlarla devam ederiz yola dedi. Böyle olup da yetişen var mi acaba? Yarın da kontrolüm var. Bilmiyorum ne olacak, en son çarş gittimMerhaba canım aslında amh iyi ama neden böyle olmuş kaçıncı günkü kontrolde söylendi bu diğerleri kaçta kaldı bakalım benim ne olacak
Ğnşallah çok teşekkür ederim sende hiç beklemeden kavuş yavruna inşallah yaş kaç tüp bebek tutmadı mı yani diyorlar ya 1 tane olsun kaliteli olsunAmh degerinize göre yumurta sayınız gayet iyi bence. Ben 7 yıldır uğraşıyorum. Amh degerim 0.3 ve en fazla 4 yumurta görünüyordu ilk zamanlar. Son zamanlarda 1 ve ya 2 görünmeye başladıinşallah pozitif sonuç alırsın ilk denemede.
Evet hepsi olsaydı ne ala ama olmayınca elden bişey gelmez stres yapma ibşallah kalanlar kaliteli olsun bana hemşire öyle söyledi 30 yumurta topluyoruz hiç kaliteli çıkmıyor diye nasip sonuçta bir ymurta bir spermİlaçlara başladıktan sonraki 5. gün söyledi, adetin 8. günü. Sağdakiler hep 4mm lerde, soldaki 3 ü dışındakilerde 8-7 mm civarı. O üçü de 13 12 11 mm bunlarla devam ederiz yola dedi. Böyle olup da yetişen var mi acaba? Yarın da kontrolüm var. Bilmiyorum ne olacak, en son çarş gittim
Aynen öyle yapacak hiçbir şey yok yaştan kurtarırız diye umut ediyorum sadece. Umarım hepimizinki çok kalitelidirler.Evet hepsi olsaydı ne ala ama olmayınca elden bişey gelmez stres yapma ibşallah kalanlar kaliteli olsun bana hemşire öyle söyledi 30 yumurta topluyoruz hiç kaliteli çıkmıyor diye nasip sonuçta bir ymurta bir sperm
İnşallah tek duamız o şuan için iğne dozunuz neAynen öyle yapacak hiçbir şey yok yaştan kurtarırız diye umut ediyorum sadece. Umarım hepimizinki çok kalitelidirler.
Gonal 300, merional 150, humatrope 36 idi. Merinol i iki doza çıkarıp cetrodite ekledi. Sizin ne?İnşallah tek duamız o şuan için iğne dozunuz ne
Gonal 450 cetrodite bunkadar benim diğerleri ne içinGonal 300, merional 150, humatrope 36 idi. Merinol i iki doza çıkarıp cetrodite ekledi. Sizin ne?
Merional de fsh ve lh içerir yazıyor, humatrope da büyüme hormonu imiş. Nerede tedavi görüyorsun peki?Gonal 450 cetrodite bunkadar benim diğerleri ne için
Onlar hakkımda bilgim yok Gebze asm Aydın arıcı doktorum senMerional de fsh ve lh içerir yazıyor, humatrope da büyüme hormonu imiş. Nerede tedavi görüyorsun peki?
Benim de Maslak Acıbadem Bülent TıraşOnlar hakkımda bilgim yok Gebze asm Aydın arıcı doktorum sen
Memnun musınız peki ilgi alaka nasıl orda bide fiyat nedirBenim de Maslak Acıbadem Bülent Tıraş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel olmuş sürpriz uğraştırmamış seni fazla yolumuz zor nasip olunca bi şekilde oluyo tabi ama beklemek zor çok sevindim sizin adınıza eşinizde bi sorun var var mıyıdMerhaba Hanımlar. 29 yaşında tedaviye başladım. Şuan 31 yaşındayım. Amh 0,06 iki ayrı yerde yaptırdım testi. İlk tüp bebek denememde 7 folikül oluştu. 5 i toplandı, 4 ü döllendi, 2 si 3. Gün Transfer edildi tutmadı, kalan 2 den biri 5. Güne bekletildi ve donduruldu, 6 ay sonra transfer edildi, tuttu sonra kimyasalla sonuçlandı. 2019 martta tekrar denemek istedim, doktor 1 folikül var boşuna tedaviye almayım dedi, diğer adetle tekrar gel dedi. Ben adet olmayı bekledim bir türlü olmadım psikolojik dedim ondan olmuyorum. Sonra kan testi vereyimde sıfırı göreyim rahatlar adet olurum dedim. Ama sonuç pozitifti. Bana normal gebelik ya da aşılama şansı bile vermemişti doktorlar ama hamileyim şükürler olsun hemde 1 folikülle. Moralinizi bozmayın benimki kadar düşük amh si olan yok aranızda elinizden geleni yapın sonra gerisi tevekkül. Biz eşimle kilo verdik, vitamin kullandık, eşim sigarayı bıraktı bu süreçte, soğan kürü yaptım, elimizden geleni yaptık. Bunları size moral olsun diye yazıyorum. Sizleri çok iyi anlıyorum. Dilerim Allahtan sizin kucağınızı boş bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?