0,7 AMH İLE TÜP BEBEK MACERAM

amh tek başına çok büyük bir sorun değil doğal yoldan hamile rahatlıkla kalınıyor ki 2 kez kaldim tecrübe ettim.ama yanısıra diğer tüm incelemeler yapılmalı o kadar para emek umut heba edilmemeli
Çok haklısınız araştırmadan gitmemek gerek ama ilk tüp bebek olunca doktor ne dese o diye inanıyorsun sanki siZde zor zamanlar geçirmişsiniz gerçekten şize göre yolun başındayım ben ama hamile kalabilmeniz bile umut bence eşinizde sorun yok sanırım biZim ondan kaynaklı sanırım olmadı şimdiye kadar tabi nasip bide şimdi nerde deneyeceksiniz tedavi inşallah son olur bu

Oh maşallah ya Allah bide kardeş nasip etsin ona inşallah evet doktorda öyle söyledi ama inşallah bi sıkınyı yaşamam kaliteli kalır elimizde çok stresli mesela dün karnımda sancınvardı bugün yok diyorum gitti mi yumoşlar yarın kontrol var bakalım :)

demir eksikliği ve troid son zamanlarda ben de de çıkmıştıkilo almaya başladım .2ayda 1 adet oluyordum arada. sonuç aldıktan sonra doktorum hemen tahlil istedi normal çıktı kanım felan da çok düşüktü yükselmiş şükür. atlanılmaması gerekir. kesinlikle baktırın

Ben ikinci kez gittiğin doktoruma devam etmeyi düşünüyorum.ordu da yaşıyorum ordu da kontrol altında olduğun doktorumdan memnunum.suan yapilacak hersey tamamlandı o yuzden tekrar tup bebek merkezi degistirmeyi dusunmuyorum.sil baştan istanbulda hastanelere alışmak gitmek gelmek zor.bildigim biryer olsun en azindan dedim.cok zor çok bunaltıcı bir surec .

Benim de 0.35 ti bir sene evvel. 6 ve 5 süper rakamlar açıkçası birçok kişi de tek tük zorla toplanıyor. İhtiyaç olan tek bir kaliteli yumurta ve bir tane sağlıklı sperm...

İleri hareket yüzde 4 çıktı en az 12 olmalıymış bunuda bu tüp bebek denemesinde öğrendik ama yapacak pek bişey yok dendi vitamin kullanıyor hiç çocuğunuz var mı
B vitamini kompleksi
Çinko
D vitamini
Folik asit
Astaksantin (asthaxantin)
Omega asitleri
ubiquinol ya da Coq10 ile
ile sayı çoplamasa da morfolojinin düzeldiği bilimsel kanıtlı

bizim de morfoloji bi %3 bi %4 çıkmıştı tüp bebek için gittiğimizde bunu sorun etmediler hiç eşime ilaç vs...de vermediler.

Benim de 0.35 ti bir sene evvel. 6 ve 5 süper rakamlar açıkçası birçok kişi de tek tük zorla toplanıyor. İhtiyaç olan tek bir kaliteli yumurta ve bir tane sağlıklı sperm...
Canım herkesin derdi başka işte ben de amh yüzünden yola çıkıp folikülleri görünce sevinmiştim ama kalite sorunum olmamasına rağmen tutmuyor ek sorunlar çıktı kimyasal bile olmuyor üçüncüyü deneyeceğim (

Merhaba peki kaliteleri nasıl çıktı transfer oldu mu
Hep kaliteli transferler oldu ama tutunma olmadı iki negatifim var immunulojik testlerim yüksek ve adenomiyozis olabilir dediler en son era testi gündemde şimdi Konu amh dan başka yerlere geldi maalesef tabi amh yüzünden giderek yumurta da azalıyor çifte şanssızlık

Gerçekten öyle ya ne zormuş hamile kalmak bizler için inşallah biran önce kavuşuruz çok yorulmadan

Ya yumurtaları toplat dondur o zaman. Diğer sorunlar çzülürse transfer ettirirsin??

Bende cetrotit kullanmıştım aynısı olmuştu kaşıntı kızarıklık...ama çatlamıyor yumurta düşün 31m olmuştu benimki diğerleri ile 15 adet toplanmıştı sordum hocaya hiç duymadım bir yumurta bu kadar büyürmü bundan fazla olmaz ama siz şanslısınız diğerlerini etkilemeden topladık yumurtaları demişti..

Bende korkuyorum ya etki etmezde çatlar diye içim rahatlasın bari :) inşaşşah sabah güzel şeyler duyarım doktordan uyuyamıyorum resmen düşünmekten

Ya yumurtaları toplat dondur o zaman. Diğer sorunlar çzülürse transfer ettirirsin??
Dört tane birikti blast genetiğe gitmediler ama .doktorum artık transfere geçelim diyor tabi direkt transfere geçmeyecek o sorunlara yönelik bişeyler yapacak kafam karışık benim de acaba daha fazla mı biriktirseydik diye bu embriyolar iki transfer demek onlar da olmazsa başa döndüğümde yumurta bulamamaktan korkuyorum açıkcası

bilmiyorum ki ama ikinci bebek istersen ikinciye de kullanırsın sonra
hahah

bilmiyorum ki ama ikinci bebek istersen ikinciye de kullanırsın sonra
hahah
Bi tanesi olsun bi daha uğraşmam herhalde bu işler çok değişkenli ya sinirimi bozuyor doktorumla detaylı konuşacağım bakalım ama herhalde bi daha toplatmayacağım inşallah pişman olmam..çok yoruldum çünkü nisandan beri 4 opu 2 transfer hiç ara vermedik şimdi en azından transfere kadar üç ay geçici menapoz olacak biraz dinlenirim çok yıpratıcı bir süreç sizin de mi amh düşük

evet 0.35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…