Emzirme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta vitamin ve dışardan kullandığın bir şey ama sen yine de googleden arat bi sıkıntı olmasın.Hemen yazıyorum
*Sinameki haftada bir kere uyguluyorum canım sinameki ve isirgan otunu beraber kaynatıp bir tane bemiks bir kapak badem yağı ve içine biraz da elma sirkesi koyup uygulayıp 2 saat sonra yıkıyorum.
*Haftada 2 ya da 3 defa da gece uyumadan hindistan cevizi yağı surup kafama poşet gecirip uyuyorum sabah da yıkıyorum
Sinamekiyi sadece diplere yedirsen kafi çünkü uclari kurutuyor ama hindistan cevizini hem diplere hem boylara gönül rahatlığıyla uygulayabilirsin kiriklari onarıp besliyortamammm çok teşekkür ederim en kısa kürede uygulayıp buraya haber vereceğim.
bir de, son sorum köküne ve ucuna komple uyguluyoruz değil mi bu iki işlemi de?
Çok döküldüğü için ara verdim 5 hafta yapmıştım çünkü öncesinde de yapıyordum boşuna devam etmiyim dedim Aradayım şimdiaybuss 'um sinameki günü bugün yaptın mı
ben fotoğrafların hiçbirini göremiyorum
cevaplaya tıklayınca görülüyor çok ilginç :) çok güzel uzamış maşallah, darısı başıma:)
Neden böyle oldu bilmiyorum canım senin için yeniden yukledim ama olmuyor yine ben de görünüyor yükleyince gorunmuyor
Aa çok enteresan bir durum teşekkür ederim canım sadece sabır ve düzenli uygulama başka hiçbir şey degilcevaplaya tıklayınca görülüyor çok ilginç :) çok güzel uzamış maşallah, darısı başıma:)
Yağ bakımları bana her zaman daha verimli geliyor canimMerhaba kızlar ben sinamekiyi bırakmaya karar verdim bir yandan uzatıp diğer taraftan kurutması sinirimi bozdu.Artik haftada bir veya iki defa yumurta+zeytinyağı maskesi yapmaya karar verdim yumurta kesinlikle çok besliyo saçı
Aynen canım kuruduktan sonra uzamasının bi anlamı yok nasılsa yine kesilecek kuruyan yerlerYağ bakımları bana her zaman daha verimli geliyor canim
Dax ve hindistan cevizi yağı ile devam ediyorum ben canim çok karışık bakimlar yapiyodum onceden şimdi en aza indirmeye calistimAynen canım kuruduktan sonra uzamasının bi anlamı yok nasılsa yine kesilecek kuruyan yerler
Yumurta+zeytinyağını ne zaman yapsam uzadığını hissediyorum hindistan cevizi de haftada bir defa yapcam hatta bir gün de dax a başlayabilirim tekrardan.Dax ve hindistan cevizi yağı ile devam ediyorum ben canim çok karışık bakimlar yapiyodum onceden şimdi en aza indirmeye calistim
Yumurta+zeytinyagini bir kere denemistim sen ne kadar sure yaptinYumurta+zeytinyağını ne zaman yapsam uzadığını hissediyorum hindistan cevizi de haftada bir defa yapcam hatta bir gün de dax a başlayabilirim tekrardan.
Iki haftadır yapıyorum bugün üçüncü yapışım canım ilk bakımlara başlarken turplu suyla başladığım için saçımı ayırdığım kısım bayağı ince bi çizgi hâline gelmişti minik saçlar çıkmaya başladı önlerdenYumurta+zeytinyagini bir kere denemistim sen ne kadar sure yaptin
Baya bi degisim var sacinizdaIki haftadır yapıyorum bugün üçüncü yapışım canım ilk bakımlara başlarken turplu suyla başladığım için saçımı ayırdığım kısım bayağı ince bi çizgi hâline gelmişti minik saçlar çıkmaya başladı önlerden
Teşekkür ederim yorumun icinBaya bi degisim var sacinizda
Rca edermTeşekkür ederim yorumun icin
cevaplaya tıklayınca görülüyor çok ilginç :) çok güzel uzamış maşallah, darısı başıma:)
Neden böyle oldu bilmiyorum canım senin için yeniden yukledim ama olmuyor yine ben de görünüyor yükleyince gorunmuyor[/QUOTE
Şimdi gördüm kuzucum çok güzel uzamış keşke sadece diplere sürüp uçlara hindistan cevizi yapsaydın . Neyse bol bol hindistancevizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?