Saç Uzatma Yöntemleri 0mayra'nın deneyimleri

tamammm çok teşekkür ederim en kısa kürede uygulayıp buraya haber vereceğim.
bir de, son sorum köküne ve ucuna komple uyguluyoruz değil mi bu iki işlemi de?

tamammm çok teşekkür ederim en kısa kürede uygulayıp buraya haber vereceğim.
bir de, son sorum köküne ve ucuna komple uyguluyoruz değil mi bu iki işlemi de?
Sinamekiyi sadece diplere yedirsen kafi çünkü uclari kurutuyor ama hindistan cevizini hem diplere hem boylara gönül rahatlığıyla uygulayabilirsin kiriklari onarıp besliyor

cevaplaya tıklayınca görülüyor çok ilginç :) çok güzel uzamış maşallah, darısı başıma:)
Aa çok enteresan bir durum teşekkür ederim canım sadece sabır ve düzenli uygulama başka hiçbir şey degil

Merhaba kızlar ben sinamekiyi bırakmaya karar verdim bir yandan uzatıp diğer taraftan kurutması sinirimi bozdu.Artik haftada bir veya iki defa yumurta+zeytinyağı maskesi yapmaya karar verdim yumurta kesinlikle çok besliyo saçı

Yağ bakımları bana her zaman daha verimli geliyor canim

Dax ve hindistan cevizi yağı ile devam ediyorum ben canim çok karışık bakimlar yapiyodum onceden şimdi en aza indirmeye calistim
Yumurta+zeytinyağını ne zaman yapsam uzadığını hissediyorum hindistan cevizi de haftada bir defa yapcam hatta bir gün de dax a başlayabilirim tekrardan.

Yumurta+zeytinyagini bir kere denemistim sen ne kadar sure yaptin
Iki haftadır yapıyorum bugün üçüncü yapışım canım ilk bakımlara başlarken turplu suyla başladığım için saçımı ayırdığım kısım bayağı ince bi çizgi hâline gelmişti minik saçlar çıkmaya başladı önlerden

Baya bi degisim var sacinizda

Blackcatt1 Tatlım ben dax a başladım yine dediğin gibi yaptım iki defadır arındı hemen çok sürmedim 4 saat falan da bekledim ki iyice deriye nüfuz etsin diye ilk zamanlarki gibi olmadı yani devam edeceğim

cevaplaya tıklayınca görülüyor çok ilginç :) çok güzel uzamış maşallah, darısı başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…