Saç Uzatma Yöntemleri 0mayra'nın deneyimleri

keratin bakimi etkili olur bence

Kızlar ben yine rahat durmadım sanırım her şeyi deneyecegimSampuanima iki tane evin ampul kırdım

bende akşam erinmezsem sinamekini yapacağım. havalarda soğuk ya . birde yoruluyorum. eve gec gidiyorum bakım şu bu saat 12 oluyor. bakımla uyuyup saat 5 gibi bi tur kalkıp yıkıyorum. sonra az kurutup sarıp tekrar 6 .15 e kadaruyuyorum. bakım demek ultra yorgunluk demek :))

Ben bu sene evde olduğum için değerlendirmek istiyorum canım bu durumu yoksa dediğin gibi insan yoğunlukta fırsat bulamıyor.

canım ya senin çok güzel uzamış maşallah tekrar tekrar. böyle birilerinin saçını uzamış gördükçe mutlu oluyorum ya

canım ya senin çok güzel uzamış maşallah tekrar tekrar. böyle birilerinin saçını uzamış gördükçe mutlu oluyorum ya
Size de aynı şekilde fayda eder inşallah canım o zaman daha çok mutlu olurum

Benimde vakit sıkıntım YÖK o yüzden rahat rahat yapıyorum. Saçlarımın uçları maalesef çok inceldi kedi kuyruğu gibi toplayınca uzayına da böyle mi olucak ya moralim bozuk

Benimde vakit sıkıntım YÖK o yüzden rahat rahat yapıyorum. Saçlarımın uçları maalesef çok inceldi kedi kuyruğu gibi toplayınca uzayına da böyle mi olucak ya moralim bozuk
Sen hangi şampuanı kullanıyosun canim

O OmAyRa ne kadar hızlı uzamış saçların . fotograflarını görünce benim de sinameki kürü yapma isteğim arttı. akşam eve giderken alsam mı diye düşünüyorum

O OmAyRa ne kadar hızlı uzamış saçların . fotograflarını görünce benim de sinameki kürü yapma isteğim arttı. akşam eve giderken alsam mı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canim hiç tereddüt etmeden denemelisin fakat haftanın en az bir gunu de hindistan cevizi yağı kullanmalısın kurutuyor yoksa saçı

yanlışlıkla mesajı tamamlamadan göndermişim. kaldığım yerden devam edeyim:

bir de lavanta tabiiki. hatta baktım internetten hazır poşet çayı var mı diye ama bulamadım. aktardan alırım artık.

3 haftadır haftada bir yağ karışımı yapıp 2 saat bekletiyorum. hindisan cevizi yağı da kullanıyorum. haftada bir de sinameki kürü eklememi önerir misin?

Kesinlikle canım sinameki candır ya etkisini ne zaman göstereceği belli olmuyor yani kişiden kişiye değişiyor bu zamanlama ama illa faydasını görüyorsun

İkinci turumun ilk sinameki kürünü bugün yapmış bulunmaktayım kızlar 2.kürden sonra fotoğraf koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…