Yarasın aybuss'umaKızlar 2. Sinameki kürü kafamda
keratin bakimi etkili olur benceSacimin ortasından sonuna kadar olan kısım koparak dökülüyor inşallah saç uçlarım gitmez kedi kuyruğu gibi kalmaz uçlar bu kadar kestirdim buna bi çare yok mu ya keratin bakımı istiyorum selective evde var ama içinde paraben var sampuanumda hiç öyle şeyler yok ne yapsam sizce ???sevdabuzer H Hayriye birdal 0mayra
meslektasiz desene :)Öğretmenlik canımYok canım kırılmadım asıl siz hoşgörün dalgınlıkla cevap vermişim
İnşallah 0mayramYarasın aybuss'uma
Ben bu sene evde olduğum için değerlendirmek istiyorum canım bu durumu yoksa dediğin gibi insan yoğunlukta fırsat bulamıyor.bende akşam erinmezsem sinamekini yapacağım. havalarda soğuk ya . birde yoruluyorum. eve gec gidiyorum bakım şu bu saat 12 oluyor. bakımla uyuyup saat 5 gibi bi tur kalkıp yıkıyorum. sonra az kurutup sarıp tekrar 6 .15 e kadaruyuyorum. bakım demek ultra yorgunluk demek :))
Size de aynı şekilde fayda eder inşallah canım o zaman daha çok mutlu olurumcanım ya senin çok güzel uzamış maşallah tekrar tekrar. böyle birilerinin saçını uzamış gördükçe mutlu oluyorum ya
Sen hangi şampuanı kullanıyosun canimBenimde vakit sıkıntım YÖK o yüzden rahat rahat yapıyorum. Saçlarımın uçları maalesef çok inceldi kedi kuyruğu gibi toplayınca uzayına da böyle mi olucak ya moralim bozuk
Organicum şampuan ve maskesiSen hangi şampuanı kullanıyosun canim
Kesinlikle canım sinameki candır ya etkisini ne zaman göstereceği belli olmuyor yani kişiden kişiye değişiyor bu zamanlama ama illa faydasını görüyorsunyanlışlıkla mesajı tamamlamadan göndermişim. kaldığım yerden devam edeyim:
bir de lavanta tabiiki. hatta baktım internetten hazır poşet çayı var mı diye ama bulamadım. aktardan alırım artık.
3 haftadır haftada bir yağ karışımı yapıp 2 saat bekletiyorum. hindisan cevizi yağı da kullanıyorum. haftada bir de sinameki kürü eklememi önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?