- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
Pazartesi 2.kürden sonra yüklerim canım veya salıCanim saçının fotoğrafını ne zaman yukleyeceksin
Uzama var canım ama keske cizgili bisey ile takip etseydin oyle daha rahat anlaşılıyor uzama
Haklısın tatlım öyle yapayım bidahakineUzama var canım ama keske cizgili bisey ile takip etseydin oyle daha rahat anlaşılıyor uzama
İstediğim boy bu değil Eccam böyle aşşırının aşşırısı olsun istiyorumKız sen artık rapunzel olmuşun ya
Benimde 5. Sinameki kürüm kafamda :)Şu anda 2.turun ikinci sinameki kürü kafamda.2.tura girdiğimden beri sinameki küründe biraz değişiklik yaptım kızlar hemen anlatayım.Kaynayan suya biraz sinameki biraz da isirgan otu koyup kaynatiyorum ilindiktan sonra içine bemiks ve badem yağını katıyorum sonra kendi yaptığım elma sirkemden koyuyorum o şekilde uyguluyorum.
Yaşasııınn sinameki kardeşliğiiiiiiiBenimde 5. Sinameki kürüm kafamda :)
Rimelli hali mi bu??kızlar ben bu yağların hepsini karıştırıp kirpiklerime uyguluyorum kirpiklerim de bayağı uzadı resimde çok belli olmuyor ama kaşıma değiyo nerdeyse
Tesekkurler canım evet rimel var kirpiklerim uzundu zaten ama sürekli rimel kullandığım için dokuluyodular ben de dax hindistan cevizi zeytinyağı badem yağı ve vazelin den biraz koyup karıştırdım unuttuğum zamanlar oluyor ama 2 günde bir sürmeye çalışıyorum uyumadanRimelli hali mi bu??
Kirpiklerine hayran olcam simdi.... Maşallah
Dax ağır gelmez mi canim gozune falan kaçmadı mi hiç ben de denemek istiyorum benim kirpiklerim kisadir normaldeTesekkurler canım evet rimel var kirpiklerim uzundu zaten ama sürekli rimel kullandığım için dokuluyodular ben de dax hindistan cevizi zeytinyağı badem yağı ve vazelin den biraz koyup karıştırdım unuttuğum zamanlar oluyor ama 2 günde bir sürmeye çalışıyorum uyumadan
Uyumadan kullanınca sorun olmuyo canım gözünü açık bırakmadığın için sabah da uyanır uyanmaz yıkarsın sıkıntı olmaz.Dax kaş ve kirpikte daha hızlı etki ediyor benceDax ağır gelmez mi canim gozune falan kaçmadı mi hiç ben de denemek istiyorum benim kirpiklerim kisadir normalde
Merhaba canım Allah mesut etsin.merhaba, benim de arkadaşımın düğünü var temmuz'da, ve saçlarım uzun olsun istiyorum nedime ve nikah şahidi olacağım. şuan omzumu biraz geçik saçlarım ; göğüs hizasında diyebilirim. bu kürleri uygulamaya başlasam bu hafta, temmuz sonuna kadar ne kadar uzar mesela?
yok uzama konusunda sıkıntılı bir saça sahip değilim, rica etsem yazar mısın zahmet olmazsa kürlerini şuan not alayım bende geçmiş mesajlara baktım bir kaç sayfaya ama iş yerinde olduğumdan çok fazla didikleyemedim de konuyu :) bulamadım yani kürleriniMerhaba canım Allah mesut etsin.
Saçtan saca değişir tabi canım ama 8 haftada 4 parmak uzadı benim saçım.Pazartesi 10.kürümü yaptım.Temuzza kadar minimum 15 cm falan uzar bence eğer uzama konusunda sıkıntılı bir saca sahip değilsen
Tamam kuzum deneyeceğim mutlakaUyumadan kullanınca sorun olmuyo canım gözünü açık bırakmadığın için sabah da uyanır uyanmaz yıkarsın sıkıntı olmaz.Dax kaş ve kirpikte daha hızlı etki ediyor bence
Emzirme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta vitamin ve dışardan kullandığın bir şey ama sen yine de googleden arat bi sıkıntı olmasın.Hemen yazıyorumyok uzama konusunda sıkıntılı bir saça sahip değilim, rica etsem yazar mısın zahmet olmazsa kürlerini şuan not alayım bende geçmiş mesajlara baktım bir kaç sayfaya ama iş yerinde olduğumdan çok fazla didikleyemedim de konuyu :) bulamadım yani kürlerini
he bi' de, emzirme dönemindeyim acaba bu otlar bemiks falan sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?