Saç Uzatma Yöntemleri 0mayra'nın deneyimleri

Şu anda 2.turun ikinci sinameki kürü kafamda.2.tura girdiğimden beri sinameki küründe biraz değişiklik yaptım kızlar hemen anlatayım.Kaynayan suya biraz sinameki biraz da isirgan otu koyup kaynatiyorum ilindiktan sonra içine bemiks ve badem yağını katıyorum sonra kendi yaptığım elma sirkemden koyuyorum o şekilde uyguluyorum.

Benimde 5. Sinameki kürüm kafamda :)

kızlar ben bu yağların hepsini karıştırıp kirpiklerime uyguluyorum kirpiklerim de bayağı uzadı resimde çok belli olmuyor ama kaşıma değiyo nerdeyse

Rimelli hali mi bu??
Kirpiklerine hayran olcam simdi.... Maşallah
Tesekkurler canım evet rimel var kirpiklerim uzundu zaten ama sürekli rimel kullandığım için dokuluyodular ben de dax hindistan cevizi zeytinyağı badem yağı ve vazelin den biraz koyup karıştırdım unuttuğum zamanlar oluyor ama 2 günde bir sürmeye çalışıyorum uyumadan

Dax ağır gelmez mi canim gozune falan kaçmadı mi hiç ben de denemek istiyorum benim kirpiklerim kisadir normalde

Dax ağır gelmez mi canim gozune falan kaçmadı mi hiç ben de denemek istiyorum benim kirpiklerim kisadir normalde
Uyumadan kullanınca sorun olmuyo canım gözünü açık bırakmadığın için sabah da uyanır uyanmaz yıkarsın sıkıntı olmaz.Dax kaş ve kirpikte daha hızlı etki ediyor bence

merhaba, benim de arkadaşımın düğünü var temmuz'da, ve saçlarım uzun olsun istiyorum nedime ve nikah şahidi olacağım. şuan omzumu biraz geçik saçlarım ; göğüs hizasında diyebilirim. bu kürleri uygulamaya başlasam bu hafta, temmuz sonuna kadar ne kadar uzar mesela?

Merhaba canım Allah mesut etsin.
Saçtan saca değişir tabi canım ama 8 haftada 4 parmak uzadı benim saçım.Pazartesi 10.kürümü yaptım.Temuzza kadar minimum 15 cm falan uzar bence eğer uzama konusunda sıkıntılı bir saca sahip değilsen

yok uzama konusunda sıkıntılı bir saça sahip değilim, rica etsem yazar mısın zahmet olmazsa kürlerini şuan not alayım bende geçmiş mesajlara baktım bir kaç sayfaya ama iş yerinde olduğumdan çok fazla didikleyemedim de konuyu :) bulamadım yani kürlerini
he bi' de, emzirme dönemindeyim acaba bu otlar bemiks falan sıkıntı olur mu

Emzirme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta vitamin ve dışardan kullandığın bir şey ama sen yine de googleden arat bi sıkıntı olmasın.Hemen yazıyorum
*Sinameki haftada bir kere uyguluyorum canım sinameki ve isirgan otunu beraber kaynatıp bir tane bemiks bir kapak badem yağı ve içine biraz da elma sirkesi koyup uygulayıp 2 saat sonra yıkıyorum.
*Haftada 2 ya da 3 defa da gece uyumadan hindistan cevizi yağı surup kafama poşet gecirip uyuyorum sabah da yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…