Seydişehir merkeze çok uzak.
Selçuklu, Meram, Karatay diye arasınlar bakalım. İlla ki uygun fiyatlı evler vardır.
Tabi eşyalı olmayabilir diğer semtlerde.
Ben böyle firsatcilara anlam veremiyorum.
Benim babaminda var evi.
Hep genç öğrenci yada memur denk geldi.
Kızı gibi sever yardım eder eksiklerini tamamlar.
Ve çok iyi mevkide fiyatı da 3000 civarı.
Bu insanların açgözlülügunden midem bulandi.
Sanki bana saray kiraliyor.
İstanbul'un kıytırık mahallelerinde bile 18.000 tl kira istendiğini gördüm. Tam şikayet edilebilirler. Sözce devlet ceza yazacak böyle şişirenlere de bakalım.Ocak sonunda oturduğum mahallede kiralar 7-10 bin bandındaydı.
İstanbul'dayım, binaların tamamı +25 yaşında. Yani hepsi deprem öncesi.
Bir hayırsever tüm kiralık evleri tuttu depremzedeler için.
Şu an kiralar 13-15 bandına geldi.
Türkiye'nin öbür ucundaki deprem bile İstanbul'da kira oynatıyor ben ev sahiplerini anlamıyorum artık.
İstanbul'un kıytırık mahallelerinde bile 18.000 tl kira istendiğini gördüm. Tam şikayet edilebilirler. Sözce devlet ceza yazacak böyle şişirenlere de bakalım.
"Ticaret Bakanlığı Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu" takip ediyormuş. Cimerden ticaret bakanlığını seçseniz yeterli. Sürünsün fırsatçılar.Nereye şikayet edilebilir acaba? Ben üşenmem ederim çünkü.
Bizim burası aynı zamanda emekli mahallesi, bir anda eşyalı kiralık evler türedi aynı şekilde 25 bin bandına. Millet anasını babasını kiracı çıkarsa yanına alacak heralde. Güzel iş valla.
Evet bencede,bir evsahibi yüksek kira istediği için evini mühürlediler ceza olarak,2 yıl kiraya veremeyecekŞikayet edin
görün bakın ne oluyor o ev sahibine
milletin Allahtan korkusu kuldan utanması kalmamış
Hem de depremzede bir aileye,vicdansızlık gerçekten7500 bir aylık kira mı
Muhtemelen Meram dadir,orda biraz yokuş varKonyada nerede yokuş var cidden merak ettim. Konya ovadır heryer dümdüz.
Meramda diğer semtlere göre iyi bir semt olduğu için evler daha pahalı. Eğer ev selçukludaysa genelde üniversitede çalışan proflar veya zengin ogrenciler dediginiz gibi bodrum katı yatak odası olan 1+1 dublex eşyalı evleri tutuyor ve bir tık pahalı oluyor. Evden vazgeçip karatay bölgesine baksın ablanız orası daha ucuz oluyor
Öyle diyorlar gidince yüksek söylüyorlar
Dayım Konya’da oturuyor. Depremden önce dedeme ev almak için birkaç ilan bakıp görüşüp fiyat almıştı. Tam karar verip evi alacakken deprem oldu. İki gün sonra görüştüğü kişilerin hepsi fiyat değişti diyip yüksek fiyatlar söylediler.Kızlar ablam Konya’da ev tuttu (depremdeyiz) fırsatçılar tabi kiraları yükseltiler her yerde
Ablamın tuttuğu ev 1+1 giriş kat bodrum dublex çok kötü bir ev.
Malum sitede ilanı vardı bu evin 7000 kira 3000 depozito yazıyordu.
Ablama 7500 kira - 7500 depozito demişler ablamda ev bulmadığı için tuttu ben çok sinirlendim bu fırsatçılığa neden sitede o fiyatlar yazıyor diye sor dedim hep öyle demişler
7500 içinde faturalar da dahilmiş ama eğer yüksek çıkarsa onu da istermiş fırsatçı ev sahibi
Sizce şikayet edilebilir mi? Edilirse nerede kalınır o da meçhul fikri olan var mı ?
Dayım Konya’da oturuyor. Depremden önce dedeme ev almak için birkaç ilan bakıp görüşüp fiyat almıştı. Tam karar verip evi alacakken deprem oldu. İki gün sonra görüştüğü kişilerin hepsi fiyat değişti diyip yüksek fiyatlar söylediler.
Zorla ev buldu dayım, daha yeni bugün taşınabildi Dedem.
Nakliyeler deseniz aynı olay. İskenderun’dan Konya’ya 25 bin demişler.
Konya’dan 16 bine ayarladı onlar gelip taşıdı evi.
Şu zor günlerde birlik olmak yerine kim fırsatçılık yapıyorsa allah belasını versin gerçekten.Haram olsun bu zor günde yapanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?