1+1 giriş bodrum ( dublex) yokuş eve 7500 kira Konya, neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seydişehir merkeze çok uzak.
Selçuklu, Meram, Karatay diye arasınlar bakalım. İlla ki uygun fiyatlı evler vardır.
Tabi eşyalı olmayabilir diğer semtlerde.

Öyle diyorlar gidince yüksek söylüyorlar

En acısı biz Suriyelilerle herkes yüksekten verirken normal fiyattan verdik evlerimizi hep, hani o zaman fırsatçılık yapsak deriz Allah belamızı verdi çalma kapını çalarlar kapını

Ocak sonunda oturduğum mahallede kiralar 7-10 bin bandındaydı.
İstanbul'dayım, binaların tamamı +25 yaşında. Yani hepsi deprem öncesi.
Bir hayırsever tüm kiralık evleri tuttu depremzedeler için.
Şu an kiralar 13-15 bandına geldi.
Türkiye'nin öbür ucundaki deprem bile İstanbul'da kira oynatıyor ben ev sahiplerini anlamıyorum artık.

Karatay da bi tık daha ucuz kiralar.
Sedirler, Araplar, Keçeciler.
Bu civarda hem güzel hem uygun evler var

İstanbul'un kıytırık mahallelerinde bile 18.000 tl kira istendiğini gördüm. Tam şikayet edilebilirler. Sözce devlet ceza yazacak böyle şişirenlere de bakalım.

İstanbul'un kıytırık mahallelerinde bile 18.000 tl kira istendiğini gördüm. Tam şikayet edilebilirler. Sözce devlet ceza yazacak böyle şişirenlere de bakalım.

Nereye şikayet edilebilir acaba? Ben üşenmem ederim çünkü.

Bizim burası aynı zamanda emekli mahallesi, bir anda eşyalı kiralık evler türedi aynı şekilde 25 bin bandına. Millet anasını babasını kiracı çıkarsa yanına alacak heralde. Güzel iş valla.

Konyada nerede yokuş var cidden merak ettim. Konya ovadır heryer dümdüz.
Meramda diğer semtlere göre iyi bir semt olduğu için evler daha pahalı. Eğer ev selçukludaysa genelde üniversitede çalışan proflar veya zengin ogrenciler dediginiz gibi bodrum katı yatak odası olan 1+1 dublex eşyalı evleri tutuyor ve bir tık pahalı oluyor. Evden vazgeçip karatay bölgesine baksın ablanız orası daha ucuz oluyor

"Ticaret Bakanlığı Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu" takip ediyormuş. Cimerden ticaret bakanlığını seçseniz yeterli. Sürünsün fırsatçılar.

Şikayet edin
görün bakın ne oluyor o ev sahibine
milletin Allahtan korkusu kuldan utanması kalmamış
Evet bencede,bir evsahibi yüksek kira istediği için evini mühürlediler ceza olarak,2 yıl kiraya veremeyecektüm fırsatçılar aynı cezayı almalılar

Muhtemelen Meram dadir,orda biraz yokuş var

Dayım Konya’da oturuyor. Depremden önce dedeme ev almak için birkaç ilan bakıp görüşüp fiyat almıştı. Tam karar verip evi alacakken deprem oldu. İki gün sonra görüştüğü kişilerin hepsi fiyat değişti diyip yüksek fiyatlar söylediler.
Zorla ev buldu dayım, daha yeni bugün taşınabildi Dedem.

Nakliyeler deseniz aynı olay. İskenderun’dan Konya’ya 25 bin demişler.
Konya’dan 16 bine ayarladı onlar gelip taşıdı evi.

Haram olsun bu zor günde yapanlara

Haram olsun bu zor günde yapanlara
Şu zor günlerde birlik olmak yerine kim fırsatçılık yapıyorsa allah belasını versin gerçekten.
Anne tarafımdan bütün ailem İskenderun’da.
Deprem sabahı altılı suyu 300 liraya sattılar dedi kuzenim. Bir yudum suya muhtaç kalsınlar inşallah.

Başka kuzenim köydeki evlerine gidince yemeklik malzeme alayım demiş, çocuklar günlerdir arabada kuru ekmek yediler dedi.
Kabak, patates, soğan, ekmek vs almış azar azar. 450 lira hesap çıkarmışlar.
Niye bu kadar pahalı diye sorunca da bu kabak özel kabak demiş pislik adam.

Konya Meram da sıfır sitede lüks eşyalı evim var.3+1 .
3500 den verdim oda eşyalı olduğu için.
İstanbul'da 2+1 evim var giriş kat.
2 bine verdik temiz bı aileye.Güzel baksınlar yeter dedik.Çok dua ediyorlar.
karı koca memuruz.Kendimiz doğuda lojmanda kalıyoruz.
Aynı sitede eşyasız daireyi 10 bine veren var.
el insaf.
bende çok kiracı oldum.
Babamın İstanbul'da geniş dairesi var.
2500 e oturuyorlar.
Babamda nefret ediyor fırsatçilardan.

Eşimde benimle aynı fikirde.
Rabbim bereketini kılıyor.
Yani 1+1 daireye 7500 çok fazla ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…