1+1 giriş bodrum ( dublex) yokuş eve 7500 kira Konya, neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım baba Allah uzun ömür versin

Şikayet edin ücretsiz ev kiralayan vardı bana özelden yazar mısınız ben sabah arkadaşıma sorup size ulaşayım

Konya fetih caddesinde ( gayet nezih bir yer ) 5 6 binden başlıyor kiralar yeni sitelerde .
Kesinlikle o evi tutmamalılar ve şikayet etmeliler.

Cimer’e yazın. Malum sitedeki fiyat değişimini de ekleyin. Şayet sözleşme imzalandıysa onu da ekleyin. Ama keşke tutmasaymış, bizler tepki göstermeyip razı olup tuttukça yüz buluyorlar.

Sanirim aceleyle tutmus ablaniz 7.500 liraya gayet duzgun evler var bence tutmaktan vazgecip baska evler baksin eger yeni ev tutuncaya kadar kalacak yeri varsa

Şikayet edin. Konya’da o eve 7500 olmaz. Bu imkansız. Konya da büyük avm lere yakın evler, 3+1 bile o fiyat değil

Kızlar her konumda yaptığım gibi hepinizin mesajlarını tek tek okudum benim için yorumlarınız değerli çok saolun

Evet tokatlanmış kardeşim yan komşumuz da aynı durumda ‘ malum sitede’ fiyatı farklı yazıp yüzyüze de farklı söylüyorlar daha önceki gittikleri evde de öyle yapmışlar

Ne diyim Allah ıslah etsin hakkımız haram olsun kendileri de bir gün depremzede olabilir ki geçen deprem oldu deprem il il dolaşıyor, olmasın kimseye bir şey ama insan ‘karma’ oluşturmamalı yoksa kendine çok zarar gelebilir.

Hazır kirasını vermiş bi ay oturacağız sonra kardeşimle başka plan yapacağız, Allah’a havale ediyoruz böyle olması gerekiyormuş

Zaten idari izin de biter 2. Emre kadar idari izinliyiz ikimizde

Sonra Malatya’ya tekrar dönüp bi yoluna bakacağız artık çadır mı olur konteyner mı olur bilemem, başa gelecek çekilecek, Allah böyle nasip etti bir yolu da olacak inşallah

Bu aşamada dua edin bizlere lütfen Allah (inanmayanlar için Evren) masum insanları korusun, işlerimiz rast gitsin , şimdiden çok teşekkür ederim

En acısı biz Suriyelilerle herkes yüksekten verirken normal fiyattan verdik evlerimizi hep, hani o zaman fırsatçılık yapsak deriz Allah belamızı verdi çalma kapını çalarlar kapını
Bu Suriyeliler parayı nerden buluyo?

Ah ahh.. Şu fırsatçılara sağlam bir ceza yazacaklar var ya. O zaman görürüm ben onları. Ama bu herkes için geçerli olacak. 10 kişiden ikisine ceza verirsen yine yapmaya devam edecekler. Devlet müdehale etmek zorunda.

Biz bir evde bir aile yaşıyoruz.
Onlar 3 aile yaşıyor.
Çalışan sayıları fazla.
Hadi onlar çalışıyor ve kalabalıklar. Ben öğrencilerin o manyak kiraları nasıl verdiğini asla anlamıyorum. Apartmanda iki daire öğrenciye verildi sene sonunda. Biri genç karı koca, ikisi de tüm gün evde ve öğrenci. Kirayı bilmiyorum ama piyasaya bakınca en az 7 bin vardır eşyalı verdiler çünkü 3+1 tam bizim altımız. Diğeri ise çapraz üst katımız, bu daha ilginç çünkü burası dubleks. O da verildiği zaman en az 10-11 falan olsa en iyi ihtimallle... Öğrenci insan ne iş yapıyor da bu kiraları ödeyebilecek güçte olabiliyor asla anlamıyorum. Biraz aile desteği alsa, biraz kendisi çalışsa bile zor bence. Bi de öğrencinin dublekste ne işi var?

Ailesi zengindir, baska türlü mümkün değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…