Kesinlikle öyle çok var ama bu insanlardan öyle böyle değilHem de depremzede bir aileye,vicdansızlık gerçekten
Canım babaBen böyle firsatcilara anlam veremiyorum.
Benim babaminda var evi.
Hep genç öğrenci yada memur denk geldi.
Kızı gibi sever yardım eder eksiklerini tamamlar.
Ve çok iyi mevkide fiyatı da 3000 civarı.
Bu insanların açgözlülügunden midem bulandi.
Sanki bana saray kiraliyor.
Amin sağolasın.Canım babaAllah uzun ömür versin
Şikayet edin. Konya’da o eve 7500 olmaz. Bu imkansız. Konya da büyük avm lere yakın evler, 3+1 bile o fiyat değilKızlar ablam Konya’da ev tuttu (depremdeyiz) fırsatçılar tabi kiraları yükseltiler her yerde
Ablamın tuttuğu ev 1+1 giriş kat bodrum dublex çok kötü bir ev.
Malum sitede ilanı vardı bu evin 7000 kira 3000 depozito yazıyordu.
Ablama 7500 kira - 7500 depozito demişler ablamda ev bulmadığı için tuttu ben çok sinirlendim bu fırsatçılığa neden sitede o fiyatlar yazıyor diye sor dedim hep öyle demişler
7500 içinde faturalar da dahilmiş ama eğer yüksek çıkarsa onu da istermiş fırsatçı ev sahibi
Sizce şikayet edilebilir mi? Edilirse nerede kalınır o da meçhul fikri olan var mı ?
Güncelleme : sahibinden ilandı ama emlakçı parası da 7500 almışlar
Bu Suriyeliler parayı nerden buluyo?En acısı biz Suriyelilerle herkes yüksekten verirken normal fiyattan verdik evlerimizi hep, hani o zaman fırsatçılık yapsak deriz Allah belamızı verdi çalma kapını çalarlar kapını
Bu Suriyeliler parayı nerden buluyo?
Tamam da daha düşük paraya çalışıp nasi para bunlarda oluyo, pahalı evleri bunlar tutuyo falan?Fırsatçılar onları çalıştırmayı seviyorlar, Türk işçisinden daha düşük fiyatlara
Tamam da daha düşük paraya çalışıp nasi para bunlarda oluyo, pahalı evleri bunlar tutuyo falan?
Anladim simdi, sagol pattisBiz bir evde bir aile yaşıyoruz.
Onlar 3 aile yaşıyor.
Çalışan sayıları fazla.
Hadi onlar çalışıyor ve kalabalıklar. Ben öğrencilerin o manyak kiraları nasıl verdiğini asla anlamıyorum. Apartmanda iki daire öğrenciye verildi sene sonunda. Biri genç karı koca, ikisi de tüm gün evde ve öğrenci. Kirayı bilmiyorum ama piyasaya bakınca en az 7 bin vardır eşyalı verdiler çünkü 3+1 tam bizim altımız. Diğeri ise çapraz üst katımız, bu daha ilginç çünkü burası dubleks. O da verildiği zaman en az 10-11 falan olsa en iyi ihtimallle... Öğrenci insan ne iş yapıyor da bu kiraları ödeyebilecek güçte olabiliyor asla anlamıyorum. Biraz aile desteği alsa, biraz kendisi çalışsa bile zor bence. Bi de öğrencinin dublekste ne işi var?Biz bir evde bir aile yaşıyoruz.
Onlar 3 aile yaşıyor.
Çalışan sayıları fazla.
Ailesi zengindir, baska türlü mümkün değilHadi onlar çalışıyor ve kalabalıklar. Ben öğrencilerin o manyak kiraları nasıl verdiğini asla anlamıyorum. Apartmanda iki daire öğrenciye verildi sene sonunda. Biri genç karı koca, ikisi de tüm gün evde ve öğrenci. Kirayı bilmiyorum ama piyasaya bakınca en az 7 bin vardır eşyalı verdiler çünkü 3+1 tam bizim altımız. Diğeri ise çapraz üst katımız, bu daha ilginç çünkü burası dubleks. O da verildiği zaman en az 10-11 falan olsa en iyi ihtimallle... Öğrenci insan ne iş yapıyor da bu kiraları ödeyebilecek güçte olabiliyor asla anlamıyorum. Biraz aile desteği alsa, biraz kendisi çalışsa bile zor bence. Bi de öğrencinin dublekste ne işi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?