1+1 giriş bodrum ( dublex) yokuş eve 7500 kira Konya, neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Malesef illegal işler yapan öğrenciler var sugar daddy sugar mommy tutan, evli erkekler de ‘ metresim üni öğrencisi’ diye seviniyorlar öyle olabilir

Bizim bi arkadaşın kocası arkadaşıma demiş ki bi öğrenciye yardım edeceğiz iş yerinde, benden de 400 TL istediler bizim arkadaş da demiş ki ‘ senin cocuğun olacağını biliyorlar çok değil mi?’ Sonra kocasının mesajlarını yakalamış bi üni öğrencisiyle fingirdiyormuş kız ‘ 400 TL göndersen olur’ yazmış arkadaş o zaman anlamış.

Böyle böyle bi kaç kişiyi yiyor bazı ünili kızlar para karşılığı seks veriyorlar.

Bi avukat vardı evli, bi kızla kafeden tanıştığını kızın bi kaç gün sonra ağlayarak ‘ doğalgaz faturam birikti kesecekler bana para gönderir misin’ dediğini söylemişti.

Aralarında win/win ilişkiler oluyor para-seks

Erkekler de yaşça büyük kadınları yiyorlar tv de de görüyoruz ama normalde de cok var

Ailesi zengindir, baska türlü mümkün değil

Bu ihtimal çok düşük bir şey. Ailesi zengin olan o üninin o bölümünde okumaz ama ailelerini zengin tanıtıyorlar ki yaptıkları ortaya çıkmasın ailelerini de cok darlıyorlar tabi; arsa sattıran, ev sattıran ya da çiftçi babasının hasat gelirini sattıranlar var.

Ben ıphone istiyorum almazsanız başkasına aldırırm diye tehdit edenine bile şahit olduk.

Bazı insanlar sırt lüks yaşamak için her yolu muhah görüyorlar Malesef

Ailesi zengin olsa ikisinin de, kampüse çok daha yakın lüks daireler, siteler var oradan tutarlardı. Bizim mahalle okula o kadar da yakın değil. Alt kattaki daire benim ev sahibimin ve öğrenciye vermez normalde. Ama duyduğuma göre evi tutarken anne babasıyla gelmiş, ailece yaşayacağız demiş öyle tutmuş. Tabii yerleştikten sonra anne baba kendi yoluna, hoop alıyor kızı da yanına. Biz faturanın üzerindeki isimlerden anladık karı koca olduklarını, aynı soyad. Hatta bi komşu kardeş sanmış da ben dedim balkonda öpüşürken gördüm karı kocalar diye. Dublekstekini asla anlamıyorum, tek yaşıyor galiba ama gece vakti geleni gideni çok. Kaç kere müzik gürültüsü yüzünden polis çağırdım. Onun ev sahibi bizimki değil, başka. Bi kere karşılaştım, bana dedi ki polis çağırmak yerine kapıya gelip uyarsanız olmaz mı falan. Açık açık dedim ki, gecenin üçünde içeride ne yapıldığını bilmediğim bir evin kapısına gelmem ben, bu ülkenin polisi var. Polisten rahatsızsanız dikkat edin dedim geçtim.

3+1de de işi yok ki aslını istersen.
Ben evlenirken 1+1'e çıkmadığıma pişman olmuştum.
Şimdi tek çocukla 3+1 ama home Office çalışıyorum yoksa hala gerek yok 3 kişilik aileye.

3+1de de işi yok ki aslını istersen.
Ben evlenirken 1+1'e çıkmadığıma pişman olmuştum.
Şimdi tek çocukla 3+1 ama home Office çalışıyorum yoksa hala gerek yok 3 kişilik aileye.
Benim civarımda hep aileler oturduğu için evler genelde 2+1 veya 3+1. 1+1'ler kampüs yakınlarında dolu. Ev sahibimiz yeni kiracıya piyasa altı fiyata verecek biri de değil ucuz geldi taşıdılar diyelim. Kampüse falan yakın değiliz öğrencinin ne işi var bu mahallede anlamadım. Hadi kampüsün orada bulamadılar desek daha ucuz (popülasyondan dolayı) yerler de var oradan tutsalardı. Anlam veremiyorum.

Bizim insanımızın en büyük sorunu ahlak
Şikayet etseniz bile bir sonuç çıkar mi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…