Malesef illegal işler yapan öğrenciler var sugar daddy sugar mommy tutan, evli erkekler de ‘ metresim üni öğrencisi’ diye seviniyorlar öyle olabilir
Bizim bi arkadaşın kocası arkadaşıma demiş ki bi öğrenciye yardım edeceğiz iş yerinde, benden de 400 TL istediler bizim arkadaş da demiş ki ‘ senin cocuğun olacağını biliyorlar çok değil mi?’ Sonra kocasının mesajlarını yakalamış bi üni öğrencisiyle fingirdiyormuş kız ‘ 400 TL göndersen olur’ yazmış arkadaş o zaman anlamış.
Böyle böyle bi kaç kişiyi yiyor bazı ünili kızlar para karşılığı seks veriyorlar.
Bi avukat vardı evli, bi kızla kafeden tanıştığını kızın bi kaç gün sonra ağlayarak ‘ doğalgaz faturam birikti kesecekler bana para gönderir misin’ dediğini söylemişti.
Aralarında win/win ilişkiler oluyor para-seks
Erkekler de yaşça büyük kadınları yiyorlar tv de de görüyoruz ama normalde de cok var
Bu ihtimal çok düşük bir şey. Ailesi zengin olan o üninin o bölümünde okumaz ama ailelerini zengin tanıtıyorlar ki yaptıkları ortaya çıkmasın ailelerini de cok darlıyorlar tabi; arsa sattıran, ev sattıran ya da çiftçi babasının hasat gelirini sattıranlar var.
Ben ıphone istiyorum almazsanız başkasına aldırırm diye tehdit edenine bile şahit olduk.
Bazı insanlar sırt lüks yaşamak için her yolu muhah görüyorlar Malesef