İnsan yıpranıyor gerçekten çevre ayrı yıpratıyor şu kafaları bi rahatlatsak zaten her şey olucakta işte onu yapamıyoruz 3 kere gebelik yaşadım hepsindede o ay hiç dikkat etmeden ilişki olmuştu ve hiç umudum yokken öğrenmiştim bu kadar tesadüf olamaz diyorum stres çok etkiliyor gerçekten
Arkadaşlar stres çok etkiliyor. Doktorum bana kesinlikle stresi yasakladı, çünkü yakın zamanda stres nedeniyle olduğu düşünülen bir kanama geçirdim. Stres hormonlarımızı direkt etkilediği için yumurtlama zamanı vs. Değişiklik gösterebiliyor hatta o ay hiç yumurtlama bile olmayabiliyor. Ben ovulasyon testi ile takip etmeye çalışıyordum sözde bu ay ama bıraktım çünkü beni strese sokuyor hiç gerek yok. Umarım bebiş isteyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur Kendimizi üzmeden yormadan bu süreci kolaylıkla atlatabilelim
canım ben kürtajdan epey bi zaman sonra hamile kalamadım doktorum yapışıklık vs için rahim filmi çekelim dedi filmden sonraki 2. Ayımda hamile kalmıştım belki seninde 4. Yılına bir hediye olarak gelir bebişin umudunu kaybetme
Ahh inşallah amin amin baş göz üstüne bekleyecegim bende iki tüpte açıldı Allah büyüktür
Sonra ne oldu,sormak istemiyorum ama düşük mü oldu?
Rabbim saglikla nasip etsin bu kez
Ben kendimi bir ise cok kaptiriyorum istedigim zaman, cocuk konusuna karar verince de her gunu saymaya hesaplamaya uygulamalarla takip edip, ovulasyon testleriyle bile takip ettim, duzenli doktor kontrolu vs ama olmadi henuz, cok ugras olunca ve olmayinca birakmak lazim belli ki, isimden ayrilmistim bir sure once, tekrar ise donup sonra belki denemeye baslarim tekrar..
Ahh inşallah amin amin baş göz üstüne bekleyecegim bende iki tüpte açıldı Allah büyüktür
Sonra ne oldu,sormak istemiyorum ama düşük mü oldu?
Rabbim saglikla nasip etsin bu kez
Evet canım malesef düşük oldu benimde tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı şimdi bide ona hamile kalamama eklendi hamile kalsamda ayrı bi dert başlıyor malesef..
Amin inşallah hepimize en yakın zamanda nasip etsin
Aynı şeyleri yaşamışız canım benimde tam anlattığın gibi oldu ama benim histeroskopimde rahimim normal çıktı düşük için bi sebep yok dendi bana bant varmış girişte birde tüpün başında polip hatta bu yüzden rahim filminde tüpüm kapalı çıktı kapak gibiymiş polip oda hamile kalmanı engellerdi tutunmayı engellemezdi dedi doktorum sonrasındada hiç hamile kalmadım
Geçmiş olsun canım evet onda da perde vardır rahminde onu aldı şu an 3 ayda olmasını bekliyor çocuk için tüpün kapalı dediğin şeyi de benim şu an eltim yaşıyor aynı şeyi tüpü kapalı açmaya çalıştılar ama açılmadı şu an tüp bebek koyuyorlar
Kızlar bu arada ov testi sipariş ettm tam nasıl kullanılıyor bana bir amaltanşlir mi düşükten sonra doktorum yumurtlaman değişir ovu dene demişti bugün sipariş ettim bat bugün 10 da bitecek
şimdi anladım canım. hemen vardır denilemez. önce diğer hormon testleri , eşinin sperm testleri yapılır o sırada rahime de bakılır. Ben bu şekilde biliyorum
Bizde benzeri bir durum var. Ama benim aklım çok karıştı. Rahim t şekli var. Ama kadın dogumcular çok önemli değil, tüp bebek yaparsan öncesinde düzeltirler dedi. Tüp bebekci çok sorun değil böyle deniyelim dedi. Başka bir doktora gittim direkt histereskopi. Sana boşuna tüp Bebek yapmışlar dedi. Çorba oldu kafam. Açıkçası düşük kimyasal fln yasamis olsaydım gözüm kapalı ameliyata girerdim. Ama hiçbiri olmadı. Transfer yaptık onda bile direkt <0.1 çıktı yani. Acaba başka bir sebep mi var diye düşünüyorum.