1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba benim bata 4 gün var bu şekilde cıktı . İnşallah doğrudur
Valla bende silik gördümmm hadi bakalım inşallah canımm ekimin ilk gebesı dıyebilirizzzs sen yınede başka test varsa tekrar et yanılma payı olmasın yada kan vermeye git direkt

Valla bende silik gördümmm hadi bakalım inşallah canımm ekimin ilk gebesı dıyebilirizzzs sen yınede başka test varsa tekrar et yanılma payı olmasın yada kan vermeye git direkt
Agustosta kimyasal olmustu. Bikaç testle koyulugu takip edeym önce diyorum korkuyorum

Bat 5 gün var akıntı haricinde hiç bir şeyim yok umudum yok artık

Şöyle ki ben birçok sağlık sitesinde T rahimli kişilerin gebe kalmalarının da normal rahimlere göre oldukça zor olduğunu, gebelik oluşsa da düşükle sonuçlanma riskinin yüksek olduğunu okudum hep. Belki de şimdiye kadar hiç gebelik yaşamamanuz da bununla ilgilidir. Histereskopi konusundaki endişenizi de anlıyorum bence hangi şehirde iseniz yapabileceğiniz güvenli bir yer araştırması iyi olur. Ankarada iseniz bilkent şehir hastanesi bence iyi. Bilhassa özelleri iyi araştırmak gerekiyor. İnşaAllah çok kolayca hallolur. Ama o kadar çok histereskopi ile rahim problemi düzelten var ki. Öyle bir riskli alan mı bilmiyorum... Yine istatistiki verilere göre t rahim düzeltmesi sonrası kolayca gebe kalan çok fazla sayıda kadın var. Allah’ım bu konuda işinizi rast getirir İnşaAllah

ben de aynıydım dün akşam test verdim negatif çıktı inşallah siz pozitif görürsünüz

Amin inşallah. Bunu bende duydum. Benim çatı kısmı da içe doğru bombeli gibi. Ve filmi çekerken hortum bayağı yukarı gitmiş. Ve bombeli kısmın kalınlığı fln da çok net gözüküyor. Bir akademik çalışmada hiç gebe kalamayanlara rahimsel bozukluğu giderilginse %57 Lik yanlış hatırlamıyorsam gebe kalabildiği gozlemlenmis. Ümit vaad eden bir işlem. Ama acaba denemek için histereskopi ile beraber belki bir parça alınmasını isticem. Endometrit bir durum var mı? Katil hücre var mı? Çünkü aklımda herhangi bir soru işareti kalsın istemiyorum. Nelere bakilacaksa hepsi bakılsın. Tekrar tekrar şundan mi acaba deyip deneme yanılma yoluyla süreç ilerlesin istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…