Rahim filmi çekildiğinde polip gozukmus muydu? Histereskopi de mi fark edildi?Evet banada tüplerin kapalı demişlerdi ama sonrasında hamile kalınca histeroskopide polipten dolayı olduğu anlaşıldı sizede geçmiş olsun güzel haber alırsınız inşallah
SELAM,Eki Görüntüle 3650622 Bugün pik dimi değerlendireyim mi bugün değerlendirsem yarın da yapmam gerekiyor mu ilk defa yapıyorum bilmiyorum
Görünen benim yarın cnm. Bat 12 ama 4.5 gün öne geliyor her ayKızlar varmı bat 8 ekim olan beraber beklerız
Ayyy ben silik milik bişey görüyorum orda. Hadi inş. Cnm yaaaMerhaba benim bata 4 gün var bu şekilde cıktı. İnşallah doğrudur
Valla bende silik gördümmmMerhaba benim bata 4 gün var bu şekilde cıktı. İnşallah doğrudur
Agustosta kimyasal olmustu. Bikaç testle koyulugu takip edeym önce diyorum korkuyorumValla bende silik gördümmmhadi bakalım inşallah canımm ekimin ilk gebesı dıyebilirizzzs sen yınede başka test varsa tekrar et yanılma payı olmasın yada kan vermeye git direkt
Hadı bakalım hayrlısı olsun inşallah olmayızda hamişizzz dıe yazarızz burayaGörünen benim yarın cnm. Bat 12 ama 4.5 gün öne geliyor her ay
O zaman evet bekle daha bıraz canım inşallah bu defa kimyasala degıldır stres yapmaAgustosta kimyasal olmustu. Bikaç testle koyulugu takip edeym önce diyorum korkuyorum
merhaba bende cok kucuk polip hsg de gözüktü.Rahim filmi çekildiğinde polip gozukmus muydu? Histereskopi de mi fark edildi?
Çok geçmiş olsun. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. ,merhaba bende cok kucuk polip hsg de gözüktü.
ben yaptıralı baya oldu gebeliğie engel bir buyuklukte değil silik hatta ama hsg de herşey gozukuyor:)Çok geçmiş olsun. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. ,
Şöyle ki ben birçok sağlık sitesinde T rahimli kişilerin gebe kalmalarının da normal rahimlere göre oldukça zor olduğunu, gebelik oluşsa da düşükle sonuçlanma riskinin yüksek olduğunu okudum hep. Belki de şimdiye kadar hiç gebelik yaşamamanuz da bununla ilgilidir. Histereskopi konusundaki endişenizi de anlıyorum bence hangi şehirde iseniz yapabileceğiniz güvenli bir yer araştırması iyi olur. Ankarada iseniz bilkent şehir hastanesi bence iyi. Bilhassa özelleri iyi araştırmak gerekiyor. İnşaAllah çok kolayca hallolur. Ama o kadar çok histereskopi ile rahim problemi düzelten var ki. Öyle bir riskli alan mı bilmiyorum... Yine istatistiki verilere göre t rahim düzeltmesi sonrası kolayca gebe kalan çok fazla sayıda kadın var. Allah’ım bu konuda işinizi rast getirir İnşaAllahBen de bu ihtimale sıcak bakıyorum. Sadece aklıma takılan tek şey hiç bir şekilde gebe kalamamis olmam. Yani kimyasal ve düşük yapmış olsam Allah korusun tabiki ikisi de çok büyük hayal kırıklığı. Direkt rahimsel bir problem diye düşünebilirim. Hani kendimden daha emin olurum. Acaba başka bir problem daha mı var diye düşünmüyorum değil. Birde histereskopiden de çok korkuyorum. Rahmin delinir mi? Zarar görür muyum vs.evham yapıyorum çok.
ben de aynıydım dün akşam test verdim negatif çıktı inşallah siz pozitif görürsünüzKizlar merhaba benim bat 4 ekimdi ve 4 Ekim'de sadece iki üç damla kahverengi lekelenmem oldu ve durdu test yapmadım sabah hem idrar hemde kan testi yapacağım ve şuan sol kasigimda ve goguslerimde ağrı var yorgunluk ve sık idrara çıkma var
ben de aynıydım dün akşam test verdim negatif çıktı inşallah siz pozitif görürsünüz
Amin inşallah. Bunu bende duydum. Benim çatı kısmı da içe doğru bombeli gibi. Ve filmi çekerken hortum bayağı yukarı gitmiş. Ve bombeli kısmın kalınlığı fln da çok net gözüküyor. Bir akademik çalışmada hiç gebe kalamayanlara rahimsel bozukluğu giderilginse %57 Lik yanlış hatırlamıyorsam gebe kalabildiği gozlemlenmis. Ümit vaad eden bir işlem. Ama acaba denemek için histereskopi ile beraber belki bir parça alınmasını isticem. Endometrit bir durum var mı? Katil hücre var mı? Çünkü aklımda herhangi bir soru işareti kalsın istemiyorum. Nelere bakilacaksa hepsi bakılsın. Tekrar tekrar şundan mi acaba deyip deneme yanılma yoluyla süreç ilerlesin istemiyorum.Şöyle ki ben birçok sağlık sitesinde T rahimli kişilerin gebe kalmalarının da normal rahimlere göre oldukça zor olduğunu, gebelik oluşsa da düşükle sonuçlanma riskinin yüksek olduğunu okudum hep. Belki de şimdiye kadar hiç gebelik yaşamamanuz da bununla ilgilidir. Histereskopi konusundaki endişenizi de anlıyorum bence hangi şehirde iseniz yapabileceğiniz güvenli bir yer araştırması iyi olur. Ankarada iseniz bilkent şehir hastanesi bence iyi. Bilhassa özelleri iyi araştırmak gerekiyor. İnşaAllah çok kolayca hallolur. Ama o kadar çok histereskopi ile rahim problemi düzelten var ki. Öyle bir riskli alan mı bilmiyorum... Yine istatistiki verilere göre t rahim düzeltmesi sonrası kolayca gebe kalan çok fazla sayıda kadın var. Allah’ım bu konuda işinizi rast getirir İnşaAllah
Canım benim bu sabah gebelik testi yaptım akşamda kan vereceğimben de aynıydım dün akşam test verdim negatif çıktı inşallah siz pozitif görürsünüz
benim karın ağrım var ve bulantım var duphaston da kullanıyorum adet olmadıkçı geriliyorum :)okursever merhaba, ben suan 2 gun gecıkmedeyim 6 gun beklicem. ama hiç bir belirtim yok. sanmıyorum regli gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?