şimdi anladım canım. hemen vardır denilemez. önce diğer hormon testleri , eşinin sperm testleri yapılır o sırada rahime de bakılır. Ben bu şekilde biliyorumSorumu tam anlatamadim herhalde. Kimyasal boş gebelik bile olmadıysa direkt rahimsel bir sıkıntı vardir denilebilir mi diye soruyorum. Rahimsel sıkıntı için genelde önce film çekiyorlar sonrasında düzeltme, miyom vb islemler için histereskopi kullanılıyor. Tehosten ziyade tedavi yöntemidir histereskopi.
denilemez canım çoçuk olmamasının bir çok nedeni olabilir. günümüzde sebepsiz infertilite malesef yaygın. adı üstünde sebepsiz yani aslında her şey normal ama bir şekilde insanların çocuğu yıllarca olmayabiliyorSorumu tam anlatamadim herhalde. Kimyasal boş gebelik bile olmadıysa direkt rahimsel bir sıkıntı vardir denilebilir mi diye soruyorum. Rahimsel sıkıntı için genelde önce film çekiyorlar sonrasında düzeltme, miyom vb islemler için histereskopi kullanılıyor. Tehosten ziyade tedavi yöntemidir histereskopi.
hiç korkmana gerek yok canım hiç bir şey hissetmiyorsun bende o şekilde oldum. serum iğnesi taktırmak daha çok acıtıyor bundanHsg özel hastanede olucam, anesteziyle uyutarak yapıcaklarmış, ama yine de korkuyorum. Tamam dediğin gibi takip edeyim, ben ovulasyon zamanında ağrı hissetmiyorum. Ama bakalım.
Aynıyız canım bende iğne gibi batmalar ve karnın alt kısmında doluluk hissi var en son kaybetttiğim bebeğimde bu belirtiler olmuştu diye ümitlendim ama yine Allah bilirBenim BAT 12 Ekim.
27 Eylülde ovulasyon pikti.
Göğüslerim üstüne yatınca ağrıyor dün geceden beri. İnşallah hayırlı haberler alırız
Amin canım inşallah sende kavuşursun yavrular sağlıkla tüm isteyenlere nasıp olsun en yakın zamandaHerkesi tek tek okuyorum herkesin ayrı hikayesi ayeı tarihi ama aynı beklentisi var okuduğum her mesaj için dua ediyorum iyi dilek yolluyorum
Benim de bugün bat eğer bugün adet olmazsam yarın sabah idrar testi yapacağım inşallah olur
Bende 8nde olacam ama umutsuz beklyrm belrtlrım regl yolunda malesef, düşünmemeye çalıs başka şeyler bul oyalanmak ıcın canm benm regl belrtler gelene kadar böle yaptm son 3 bende umudumu yıtrdım kabullenmek daha rahat oluyorBata son 6 gün beklemek çok zor geliyor bana
Merhaba ayni şekilde benimde bir yakinim var ilk bebeği saglikliydi 6 ayda kalbi durmuş kürtaj oldu ondan sonra kaç defa hamile olduğunu ogreniyorsa birkaç aylık olmadan düşüyor sürekli böyle sonra hastane değişikliği yaptılar hastanede rahmine filmi çekildiler rahminde perde varmış ondan dolayı düşüyormuş şu an 3 ay yapmayın dedikleri için şu an beklemedeler öğrendikleri andan bir hafta iki hafta kadar sonra bir aylık 2 aylık olunca çocuk düşüyor kendiliğindenİlk gebeliğimde kalp atışı durdu kürtajdan sonra bebeğin kromozomlarına bakıldı sağlıklı geldi sonra diğerleride olunca genetiğe gittik karyotip analizi verdik eşiminde benimde kromozomlarımız normal pıhtılaşma için test verdim kimi doktor önemsiz diyo kimisi ihtimal yaratabilir diyo sonucuma göre 4 gen heterozigot çıkmıştı histeroskopi yapıldı rahim normal çıktı kan sulandırıcıda kullandım kortizonda kullandım ama son 2 gebelikte düşükle sonuçlandı anlayacağın kesin bir sebep bulunamadı arkadaşım çaresizce 4. Gebeliğimi bekliyorum neler olur bilemiyorum
Canım o hiç belli olmuyor her gün yapmaya devam et, o ay yumurtlamazsan hiç pik görmeyebilirsin deKızlar sizce Ovulasyon testim kaç güne pik olur ?
Aynisiyiz bende oyle. Mevsim degisikkigi de olur ben 6 gun gecikmeyi bekleyecegim o zaman kqdat olmazsa 6. Gun test yapmayi dusunuyorum. Erken test yapmak cok stres acabalar hic bitmiyor. Varsa zaten gecikmenin 6. Gununde cikar. Negatifse de negatiftir reli gelmesi beklenir.Kizlar bat dundu, gecikmenin 1.gunu su an, hic belirti yok anlamadim, regle 1 gun kala cuma gunu test yapmistim negatif, tum duzenim bozuldu heralde o yuzden regl gecikiyor
Ya tahmin etmek cok zor vucud bu ne yapacagi belli olmaz madem ovulasyona basladin hergun ayni saate yap testi ona gore de basla.Kızlar sizce Ovulasyon testim kaç güne pik olur ?
Yok akıntı cnmAkıntında varmı canm ,3 gündür benm akıntımda var bunlara ek, belrtı aramıyorum ama olanları söylemek ıstedım
Benmkıde dün tamemen kestı canm boşver üzülme önümüzde çok aylar var her yenı ay yenı umut inşallahYok akıntı cnm
İllaki akıntı olmasını gerekiyor ki. Allahım önceki hamileliğimi hiç hatırlamıyorum neler oluyordu.Benmkıde dün tamemen kestı canm boşver üzülme önümüzde çok aylar var her yenı ay yenı umut inşallah
Amin cnm hoşgeldin. Bebişleri bekliyoruz bizde inş.Selamlar sayfayı okumayı yeni bitirebildimben bu ay tamamen saldım bat 13-15 ekim arası. Duygusal olarak gerçekten rahatım bu ay. Hepimiz için en güzelini, en hayrlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?