olması da bi dert olmaması daOf Bende de bu ay yok maalesef ama geçen ay olduğu halde de olmamıştı bilmiyorum Ya bu çok garip bir durummuş
bat 14 , 15inde yapıcam sabretmem lazımBatı 13-15 ekim olanlar ne zaman test yapmaya başlamayı düşünüyorsunuz?
Evet gerçekten Beklemek çok zor değişik bir durumolması da bi dert olmaması daki ilk defa olmadı normalde yumurtlamadan sonra şişer göğüslerim acımaya başlar yok bu sefer. duygularım da gayet yerinde normalde sinirli ağlak olurum
sormaa nasıl sabredicem bilmiyorumEn mantıklı olan ama beceremediğimiz
sadece akıntım tekrar başladı 2 gün ara vermiştiEvet gerçekten Beklemek çok zor değişik bir durum
Bende onu yazacaktım CNm şimdi dünden beri beyaz kremsi bi akıntım ama ama afersiniz kokusuz. Karnımda belimde adet olacak gibi ağrımda var geliyor regly yaa belli bu ayda bebiş yoksadece akıntım tekrar başladı 2 gün ara vermiştiböyle afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı ama şeffaf
benim krem beyaza dönmedi yaBende onu yazacaktım CNm şimdi dünden beri beyaz kremsi bi akıntım ama ama afersiniz kokusuz. Karnımda belimde adet olacak gibi ağrımda var geliyor regly yaa belli bu ayda bebiş yok
Her ay vücudumuz bizimle oynuyor sanki. Mesela bende geçen ay hiçbir akıntı olmadı ama göğüs ucu ağrısı oldu bu ay göğüsler normal dediğiniz yapıda beyaz akıntım var. Ben açıkçası bu ay gerçekten çok rahatım. Stressiz sadece bekliyorum. Beklerken test yapmak da stres vermiyor. Artık saldım, salabildim çok şükür...sadece akıntım tekrar başladı 2 gün ara vermiştiböyle afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı ama şeffaf
Maşallahh canm gayette net bı sekılde gebelık var hayrlı olsun kan testı çıkınca bızode haberdar et hadı bakalımCanım benim bu sabah gebelik testi yaptım akşamda kan vereceğim
Canınınızı sıkmayın bebeğiniz Vaktinizi bekliyor sadeceBen elendim kizlar bat 4 ekimdi ama bu sabah regl oldum, bundan sonra birkac ay ara verecegim, cok canim sikildi
Yazarım canım benim umudum yok ama :)Hakkımızda hayırlısı ya hiç belli olmaz Bazen hiç belirti olmadan da oluyor Benim geçen ay çok belirtim vardı Mesela olmadı sonucunuzu Buraya da yazın bekliyor olacağım
Sıkma canını herşeyin zamanı varBen elendim kizlar bat 4 ekimdi ama bu sabah regl oldum, bundan sonra birkac ay ara verecegim, cok canim sikildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?