• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Of Bende de bu ay yok maalesef ama geçen ay olduğu halde de olmamıştı bilmiyorum Ya bu çok garip bir durummuş
olması da bi dert olmaması da 😂 ki ilk defa olmadı normalde yumurtlamadan sonra şişer göğüslerim acımaya başlar yok bu sefer. duygularım da gayet yerinde normalde sinirli ağlak olurum

Rabbim hepimize inşallah güzel haberler versin bu son günler geçmiyor iyice katlanılmax bir hal aldı

olması da bi dert olmaması da 😂 ki ilk defa olmadı normalde yumurtlamadan sonra şişer göğüslerim acımaya başlar yok bu sefer. duygularım da gayet yerinde normalde sinirli ağlak olurum
Evet gerçekten Beklemek çok zor değişik bir durum

sadece akıntım tekrar başladı 2 gün ara vermişti 😂 böyle afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı ama şeffaf
Bende onu yazacaktım CNm şimdi dünden beri beyaz kremsi bi akıntım ama ama afersiniz kokusuz. Karnımda belimde adet olacak gibi ağrımda var geliyor regly yaa belli bu ayda bebiş yok 😔

sadece akıntım tekrar başladı 2 gün ara vermişti 😂 böyle afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı ama şeffaf
Her ay vücudumuz bizimle oynuyor sanki. Mesela bende geçen ay hiçbir akıntı olmadı ama göğüs ucu ağrısı oldu bu ay göğüsler normal dediğiniz yapıda beyaz akıntım var. Ben açıkçası bu ay gerçekten çok rahatım. Stressiz sadece bekliyorum. Beklerken test yapmak da stres vermiyor. Artık saldım, salabildim çok şükür...

Kızlar benm bat 8 ekim evde testi yok almayıda düşünmüyorum böylesi daha rahat oluyor eğer reglm geçerse gününde gıdıp alırım bakalım şimdilik beklemedeyim

Selam kızlar. Benim de 3 Ekim bat. İlk defa bu ay gecikti 5 ekimde test yaptım negatif çıktı. Hala gelen giden yok bu arada. Karın ağrım harici başka hiçbir şey yok. Negatifse dönmez mi diyorsunuz, yorumunuz nedir?

Ben elendim kizlar bat 4 ekimdi ama bu sabah regl oldum, bundan sonra birkac ay ara verecegim, cok canim sikildi.

Back
X