- 28 Mayıs 2025
- 2.269
- 450
- 38
- 25
Var canm bnce hayirli olshnDoğru canım dünkü buydu
cnm predictor alabilirsin eczane de satilan miratech var awox var kaset olarak da bilinmedik al artimed freely fln alma sakinBen eğer bugün adet olmazsam hangi testten alayım
kesinlikle awox al. eczanede yoktur ama laboquickte iyiBen eğer bugün adet olmazsam hangi testten alayım
Kan verdınızmı acaba benım testım bu şekılde çıktı ama bata daha ıkı gun var beklemedeyımDoğru canım dünkü buydu
Benimde bata 3 gün var kan vermedim. Test var elimde kaset test bisürüKan verdınızmı acaba benım testım bu şekılde çıktı ama bata daha ıkı gun var beklemedeyım
Ben varım canım gördüm geldim aranıza katılayım üç gün önce testim negatif ti bakalım yarın olmazsam test alır yaparımKızlar varmı bat 8 ekim olan beraber beklerız
Bende test sipariş ettım koyuluk gorene kadar vermeyı dusunmuyorum bide iğne etkisimidir acaba diye çok ikilemdeyimBenimde bata 3 gün var kan vermedim. Test var elimde kaset test bisürü.test koyulaşana kadar böyle takip edeceğim
Cnm igneden dolayı pozitif goren cok kac gun oldu igne olaliBende test sipariş ettım koyuluk gorene kadar vermeyı dusunmuyorum bide iğne etkisimidir acaba diye çok ikilemdeyim
Bence var senin hadi inşallah koyulaşarak devam eder sağlıkla doğurmak nasip olsun Ekim ayının ilk gecesi darısı bize bakalimBenimde bata 3 gün var kan vermedim. Test var elimde kaset test bisürü.test koyulaşana kadar böyle takip edeceğim
Ekim ayının ilk gecesi dicektimBence var senin hadi inşallah koyulaşarak devam eder sağlıkla doğurmak nasip olsun Ekim ayının ilk gecesi darısı bize bakalim
Ekimin ilk gebesiBenimde bata 3 gün var kan vermedim. Test var elimde kaset test bisürü.test koyulaşana kadar böyle takip edeceğim
Bu sefer test yapmayı düşünmüyorum çünkü aylardır hüsrana uğruyorum akışa bırakacağımBatı 13-15 ekim olanlar ne zaman test yapmaya başlamayı düşünüyorsunuz?
İnşallahhAy gebesi
Ekimin ilk gebesi
İğne gununu saymazsak bugun 12 gun 10. Gun yaptıgım cokdaha silik bak eklıyım üstteki 10. Gun alttakıde bu sabah yaptıgımCnm igneden dolayı pozitif goren cok kac gun oldu igne olali
Bende öyle bu ay test bile almadım geçer günüm alır yaparim dedim stres yapinca da adetim gecikiyorBu sefer test yapmayı düşünmüyorum çünkü aylardır hüsrana uğruyorum akışa bırakacağım
Valla baya koyulaşma var mahsallah hayırlı olsun kan verip netlestirirsinİğne gununu saymazsak bugun 12 gun 10. Gun yaptıgım cokdaha silik bak eklıyım üstteki 10. Gun alttakıde bu sabah yaptıgım
İğne oldugum için ice koyulaşmadan vermeyı dusunmuyorum bata daha iki gün var inşallah yanılmıyorum dur 2 senedir beklıyoruz yarın aldıgım testler gelır onlarlada görürsem kan verıcem inşallahValla baya koyulaşma var mahsallah hayırlı olsun kan verip netlestirirsin
Yumurtlama ne zaman oldu canim benimde silik cikiyor suan 4 gun gecti ustunden chat gbt sordum normal diyor yavas yavas duser diyoKızlar benim ovulasyon testi kullanıyorum hâlâ silik cizgil çıkıyor ama sol kasigim çok ağrıyor gebelik mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?