- 28 Mayıs 2025
- 2.269
- 450
- 38
- 25
Ahahhah ne bilim bi ara konustuk ya sonra da ara ara girdim eskisi gibj cok girmiyorjm cnmKız arada barı selam atsana bende bulamadın sandım
Benm hoşuma gıdıyr burda olmak hem bıseyler ogrenıyorum hem soruları cevaplıyorum keyf verıcıAhahhah ne bilim bi ara konustuk ya sonra da ara ara girdim eskisi gibj cok girmiyorjm cnm
İşte ayrımını yapamıyorum ne yazık ki bide dünden beri mide yanması ve çok afedersiniz gaz varAkıntı bende de var canm regl aknstsyla gebelık akntısı ayrımı acaba
Ayy var bence mahsallah benimde böyle çıkmıştı ovulasyon testiKızlar buda ovulasyon testim
Cidden gebelik silik. Buda pike yaklaştı
O zaman hayrlı olsın dıyelım canm bence kan verıp garantıle sonucu inşallah hayrlı haber bızlerıde bılgılendırKızlar buda ovulasyon testim
Cidden gebelik silik. Buda pike yaklaştı
İşte ayrımını yapamıyorum ne yazık ki bide dünden beri mide yanması ve çok afedersiniz gegercekten ayrım yapmak çok
Evet gerçekten çok zor ayırt etmek belrtılerı bıze beklemek düşüyor sabırlaİşte ayrımını yapamıyorum ne yazık ki bide dünden beri mide yanması ve çok afedersiniz gaz var
İnş gelmezde sende bende yazabiliriz hamişiz diye
Cnm benimde hosuma gidiyordu kimysaldan sonra biseylerw hevesim kalmadi yaBenm hoşuma gıdıyr burda olmak hem bıseyler ogrenıyorum hem soruları cevaplıyorum keyf verıcı
Kuzu her zaman aynı şey olucak dıye bıesey yok hevesını kırma Rabbim büyük yine olucak inşallah güzel dusunelım güzel gelsn başımızaCnm benimde hosuma gidiyordu kimysaldan sonra biseylerw hevesim kalmadi ya
Bendede beyaz akıntı var günde bir kere gelen normalde yumurtlama günlerinden sonra birdaha böyle akıntı olmaz adete kadar kuru olurdumİşte ayrımını yapamıyorum ne yazık ki bide dünden beri mide yanması ve çok afedersiniz gaz var
Benim de öyle cnm yaş kırk 2. Yi istiyorum rabbim hak görürse inş.ay ınsallah bakalım. yaşta var benim 2. cocuk için deniyoruz ama 1 yıldır olmadı ondan da beklentim düşük.
İnsallah cnm benim senin bat ne zamanKuzu her zaman aynı şey olucak dıye bıesey yok hevesını kırma Rabbim büyük yine olucak inşallah güzel dusunelım güzel gelsn başımıza
Benim de öyle cnm yaş kırk 2. Yi istiyorum rabbim hak görürse inş.
Eylül 2’de 40’a girdim altı aylık evliyim ikinci evliliğimi yaptım Rabbim nasip etsin istiyorum eşim daha önce hiç evlenmemiş doğal olarak çocuk da yok istiyoruz inşallah hayırlısıylabende 39 :)
Dün geceden beri adet olacakmışım gibi daha fazla hissediyorum günüm bugün dakika başı lavaboya gidip kontrol ediyorum stresten kendimi dinlemekten artık o kadar yoruldum ki her şey hamilelik belirtisi gibi geliyor bana ama adet belirtileri ile çok da aynıbende 39 :)
Dün geceden beri adet olacakmışım gibi daha fazla hissediyorum günüm bugün dakika başı lavaboya gidip kontrol ediyorum stresten kendimi dinlemekten artık o kadar yoruldum ki her şey hamilelik belirtisi gibi geliyor bana ama adet belirtileri ile çok da aynı
Ben de 39:)) doktorum yaş çok önemli bir kriter değil demişti. Hastalarımın çoğu 40 yaş üstü, yaşa takılma dedi. Ama insan yine de bir an önce olsun istiyor tabikibende 39 :)
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy çok sevindim hayırlısı ile inş. Kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?