1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Bendede beyaz akıntı var günde bir kere gelen normalde yumurtlama günlerinden sonra birdaha böyle akıntı olmaz adete kadar kuru olurdum
Evet benim de adet öncesi çok akıntım olmazdı normalde ama umut ettikten sonra olmayınca insan çok üzülüyor daha yolun başında sayılırım ama şimdiden yıprandım eşim benden daha sakin olur neden stres yaptın falan diyor

15 gün bende yaptım soğan kürünü beş gün oldu bırakalı. Bugün yarın olurum ben test yaptım negatif.

Ben dayanamayıp test yaptım kızlar bugün adet olmayınca. Benim negatif. Demekki bu ay da olmadı bu akşam yarın regly olurum.

Eklentiler

• image.webp
    128,3 KB · Görüntüleme: 45
Dün erken gebelik yapmıştım bugunde kaset yaptm baya silik cıktı bilmiyorum görüyormsnz ama bata 3 gün varv ben gözle gördm ama buraya yükleyince kalite cok düştü

Eklentiler

• IMG_2778.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2776.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
Ben de 39:)) doktorum yaş çok önemli bir kriter değil demişti. Hastalarımın çoğu 40 yaş üstü, yaşa takılma dedi. Ama insan yine de bir an önce olsun istiyor tabiki

orası oyle bakalım benim rezervım dusuk aslında ama yumurta sayım az aktıf dedı. nasip kısmet 3 gundur alt karın agrısı bazen oluyor sonra gecıyor. ctesı gunune kadar dayanıcam :) belkı o zaman kadar oolur bıle.

Bizimde 4 ay oldu deniyoruz. Rabbim bu ay isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin.

Ben eğer bugün adet olmazsam hangi testten alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…