- 27 Ağustos 2025
- 77
- 14
- 3
- 30
az önce kan verdim 2 saate çıkar bakalımtest yapmısmıydın sen kan ya da ıdrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce kan verdim 2 saate çıkar bakalımtest yapmısmıydın sen kan ya da ıdrar
Evet canım kalite düşüyor yoksa bariz gözüküyor çizgi hayırlısı olsun teşekkür ederimCanım göremedim ama önemli olan senin çıplak gözle görmen burada çok düşüyor kalite inşallah sonuç istediğim gibidir bu testi daha önce kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi
Darısı başıma diyorum o zman dua et bize deEvet canım kalite düşüyor yoksa bariz gözüküyor çizgi hayırlısı olsun teşekkür ederim![]()
benim de ağrılarım oluyor ama ara ara şiddetli de değil . lekelenme görünce regl sandım devamı da gelmeyince teste gittimYaa hoşgeldınn okurseverr benım 4. gun gecıkmedeyım ama alt karın agrım var hafıf hafıf sonra gecıyor. beklıyorum bakalım olursa 1 2 gune olur bakalım.
benim de ağrılarım oluyor ama ara ara şiddetli de değil . lekelenme görünce regl sandım devamı da gelmeyince teste gittim
esimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yokdodo hoşgeldın bende bugun yazacaktım nerelerde diye. :) off pskılojık zaten hersey vucudu acayıp kıtlıyor doktor son gıttıgımde hormonların en buyuk duşmanı stres demıstı. ılgılenek bırseyler bulfalan demıstı.
buarada 8 ay normal bir süre korunma durumuna bakarak ta max. 1 yıldan sonra oluyor genelde gebelık ama tabı ınsallah o vakte kalmaz.
bende beklemedeyım. reglı 4. gun gecıkme bugun ama umudum yok sogan kuru yapmıştım bir de gecen ayda aynı olmuştu 5 gun gecıktım sonra oldu. muhtemelen yıne oyle. zaten hiç bir belirtim de yok.
allah hepımızın gonlune gore versın. buarada 6 ayı gectıgı ıcın dıyorum multıvıtamın kullanıyor musun ya da herhangı bır takvıye.
İnşallah canım inşallah ama ben kendime de emin değilimDarısı başıma diyorum o zman dua et bize de
esimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok
Başınız sağolsun canım benimesimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok
12 buçukta çıkacak inşallah hayırlısı siz 2 gün daha bekleyecek misinizsonucun cıktı mı ay hadı hayırlısı ınsallah.
İnşallah vardır canım şu çizgiyi bile göremedimİnşallah canım inşallah ama ben kendime de emin değilim![]()
başınız sağolsunesimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok
cikar bence ama gecen ay da 5 gun gecikme yasadigin için yarinda bekle olmazsan diger gun sabah yapbaşınız sağolsun. allah rahmet eylesin. bizde aynı bıraktıgın gıbı zaten:) ben hala test yapmadım :) 4 gun gecıkmeye cıkarmı net sonuc acaba![]()
Başınız sağolsun umutsuz olmayın hayırlısıyla kavuşun inşallahesimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok
sagol canim tesekkur ederimmBaşınız sağolsun canım benim
sagol canim Allah razi olsunbaşınız sağolsun
sagol canim, umutsuzlugum hsg sonrasi 3 gun iliski yasagi olmasiydi kanamam da vardi antibiyotik de kullandim yumurtlama donemime denk geldi maalesef o yuzden umudum yok canimBaşınız sağolsun umutsuz olmayın hayırlısıyla kavuşun inşallah
Anladım canım hayırlısı olsun o zman üzmeyin kendinizisagol canim, umutsuzlugum hsg sonrasi 3 gun iliski yasagi olmasiydi kanamam da vardi antibiyotik de kullandim yumurtlama donemime denk geldi maalesef o yuzden umudum yok canim
cikar bence ama gecen ay da 5 gun gecikme yasadigin için yarinda bekle olmazsan diger gun sabah yap