Benim de 16 ekim19ekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 16 ekim19ekim
pik gordukten sonraki gun 1 dpo olarak sayiliyor ve 12 14 gun sonrasinda regl basliyor bazen 16 gune de çıkabiliyor 27 eylul 1 dpo olarak sayarsan bugun 12 dpo ve beklenen adetin 10 12 ekim arasi olur bazen 1 2 gun de gecikme yasanabilir ama duzenliyse yasamazsinaslında şöyle bu benim biraz kafamı karıştıran bir durum oldu benim döngüm normalde 27-28 gün sürüyor canım ovulasyon testinde 25 ve 26 Eylül pik gördüm 27 eylülde silik gördüm Beklenen adet tarihim 13 Ekim o yüzden kafam karıştı dpo günümü mü yanlış hesaplıyorum eğer doğru ise beklenen reglim dpo 17de falan oluyor![]()
Bu ay çoğu kişinin adet tarihi değişmiş mevsim geçişinden böyle oldu heralde anlamadım ben de benim de sol kasığımda batma hissim var sürekli akıntım da olmaz yumurtlama günüm dışında ama işte belirtiler çok öznel ve takip ediyoruz diye de olabilir bir kaç aydır bu işe girince her ay hamile gibi hissediyorum o yüzden onları önemsemiyorumBakalım benimde 5 ekimdi olmadım 6 ekimde olmayınca test yaptım benimde negatif çıktı , şuan hala hiçbir belirtim yok arada sırada iğne batmaları yaşıyorum hem sağ hem sol kasık tarafında o kadar bir de benim midem hiç yanmadı bu zamana kadar bu hafta 2-3 kere mide yanması yaşadım kısa süreli, niye böyle oldu anlamadım .
hem eylulde hem ekimde 2 defa mi pik gördünbide dpo 8 diye hesapladıgımda ovülasyon testi yapmıştım oda pik çıktı
Senin bat tam olarak ne zaman 16’sında mıBen de 17 veya 18 ekimde yapmayı planlıyorum
14 gün sayarsan 14-15 i ama geçen ay da aynısıydı 17 si regl oldumSenin bat tam olarak ne zaman 16’sında mı
Beklicez bakalım artık inşallah tutunmustirBenim de 16 ekim
Evet benimde adet döngüm geçen ay değişti 5gun geç oldum mevsimsel sanırımBu ay çoğu kişinin adet tarihi değişmiş mevsim geçişinden böyle oldu heralde anlamadım ben de benim de sol kasığımda batma hissim var sürekli akıntım da olmaz yumurtlama günüm dışında ama işte belirtiler çok öznel ve takip ediyoruz diye de olabilir bir kaç aydır bu işe girince her ay hamile gibi hissediyorum o yüzden onları önemsemiyorumönceki ay acemilikten adet tarihimi beklemeden test yaptım dilik çizgi çıktı ama markası sıkıntılıymış meğer yalancı pozitif olabiliyormuş gittim kan testi yaptırdım negatif o yüzden şimdi idrar testinde tam pozitif görmeden gidip kan vermeyeceğim 10 gün de geçse
![]()
ay bat 14-15 benimde. durduralım birbirimizi nolur ben zor dayanıyorumBen de 17 veya 18 ekimde yapmayı planlıyorum
Merhabalar benimde 30 eylülde çatladı
15 Ekimde bat tarihim ne zaman test yapacağımı bilmiyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ben yapmamay bat 14-15 benimde. durduralım birbirimizi nolur ben zor dayanıyorum![]()
nasıl duruyosun kızBen yapmambana katıl yapmayalım. Tutabiliyorum kendimi benn
Test yapınca devamı geliyor çünkü. Elimde iki laboquick var sadece onu da 17 sinde harcayacağımnasıl duruyosun kıztakvime falan bakmıyorum ama içim içimi yiyor
25 Eylül pik 26 eylül pik 4 Ekim pik evethem eylulde hem ekimde 2 defa mi pik gördün
ay ben de öyleyiimm25 Eylül pik 26 eylül pik 4 Ekim pik evet
ay aynı benimde hahahahs birini 14ünde falan harcasam mı acaba diyorumTest yapınca devamı geliyor çünkü. Elimde iki laboquick var sadece onu da 17 sinde harcayacağım![]()