• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

aslında şöyle bu benim biraz kafamı karıştıran bir durum oldu benim döngüm normalde 27-28 gün sürüyor canım ovulasyon testinde 25 ve 26 Eylül pik gördüm 27 eylülde silik gördüm Beklenen adet tarihim 13 Ekim o yüzden kafam karıştı dpo günümü mü yanlış hesaplıyorum eğer doğru ise beklenen reglim dpo 17de falan oluyor :D
pik gordukten sonraki gun 1 dpo olarak sayiliyor ve 12 14 gun sonrasinda regl basliyor bazen 16 gune de çıkabiliyor 27 eylul 1 dpo olarak sayarsan bugun 12 dpo ve beklenen adetin 10 12 ekim arasi olur bazen 1 2 gun de gecikme yasanabilir ama duzenliyse yasamazsin

Bakalım benimde 5 ekimdi olmadım 6 ekimde olmayınca test yaptım benimde negatif çıktı , şuan hala hiçbir belirtim yok arada sırada iğne batmaları yaşıyorum hem sağ hem sol kasık tarafında o kadar bir de benim midem hiç yanmadı bu zamana kadar bu hafta 2-3 kere mide yanması yaşadım kısa süreli, niye böyle oldu anlamadım .
Bu ay çoğu kişinin adet tarihi değişmiş mevsim geçişinden böyle oldu heralde anlamadım ben de benim de sol kasığımda batma hissim var sürekli akıntım da olmaz yumurtlama günüm dışında ama işte belirtiler çok öznel ve takip ediyoruz diye de olabilir bir kaç aydır bu işe girince her ay hamile gibi hissediyorum o yüzden onları önemsemiyorum 🫣☺️ önceki ay acemilikten adet tarihimi beklemeden test yaptım dilik çizgi çıktı ama markası sıkıntılıymış meğer yalancı pozitif olabiliyormuş gittim kan testi yaptırdım negatif o yüzden şimdi idrar testinde tam pozitif görmeden gidip kan vermeyeceğim 10 gün de geçse 😅

Bu ay çoğu kişinin adet tarihi değişmiş mevsim geçişinden böyle oldu heralde anlamadım ben de benim de sol kasığımda batma hissim var sürekli akıntım da olmaz yumurtlama günüm dışında ama işte belirtiler çok öznel ve takip ediyoruz diye de olabilir bir kaç aydır bu işe girince her ay hamile gibi hissediyorum o yüzden onları önemsemiyorum 🫣☺️ önceki ay acemilikten adet tarihimi beklemeden test yaptım dilik çizgi çıktı ama markası sıkıntılıymış meğer yalancı pozitif olabiliyormuş gittim kan testi yaptırdım negatif o yüzden şimdi idrar testinde tam pozitif görmeden gidip kan vermeyeceğim 10 gün de geçse 😅
Evet benimde adet döngüm geçen ay değişti 5gun geç oldum mevsimsel sanırım

Back
X