- 17 Mayıs 2025
- 68
- 16
- 3
- 27
Bat 14 demiştim 3 gün önce ile regl oldum. Bi daha ki ay sizde haberler nelerEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
canim benimde reglim icinde bulundugum sürede gelmesi gerekiyordu dün olmadım bugun de ses seda yok yarin da olmazsam gecikme saymaya baslayacagim, tam bilmememin sebebi hsg cektirdim ve yumurtlama donemime denk geldi o yuzden tam tarihimi bilmiyorum akinti takibi yaptim eger dogru yaptiysam yarin gecikmemin ilk günü olur, beklemedeyimBat 14 demiştim 3 gün önce ile regl oldum. Bi daha ki ay sizde haberler neler
bende kasik batmasi asla olmazdi son 2 aydir kasik batmasi yasiyorum gecen ay regl oldum bu ay bekliyorumKızlar sol kasıkta ara ara batmalar hamileliğe yorumlanır mı , sizde olan var mı bu şekilde ? Bugün 4. Günüm henüz bekliyorum
Akıntı da eşlik ediyor muydu peki , süt beyazı rengindebende kasik batmasi asla olmazdi son 2 aydir kasik batmasi yasiyorum gecen ay regl oldum bu ay bekliyorum
hayırlı olsunKızlar benim bat 14 eylül
Bugün beta 25.6 çıktı
evet canim ediyor gecen ayda bu ayda varAkıntı da eşlik ediyor muydu peki , süt beyazı renginde
Bende de bu ikisi var inşallah şeninde benimde hayırlısıyla pozitif çıkarevet canim ediyor gecen ayda bu ayda var
insallah canim ben bu ay cok umitli degilim ama nasipte varsa olmuşturBende de bu ikisi var inşallah şeninde benimde hayırlısıyla pozitif çıkar
Çok teşekkür ederimmm Rabbim herkese en güzelini versin nasip etsin inşallahhayırlı olsun
Canım senin bat ne zaman benim de normalde sağ kasımda batma olurdu bu ay sol kasımda batma oluyor hatta dün bayağı sancı çektim benimki 15 ekim’de böyle uzayan krem rengi bir akıntım vardı bugün azalmış normalde hiç olmazdı yumurtlamadan sonraBende de bu ikisi var inşallah şeninde benimde hayırlısıyla pozitif çıkar
Benim daha bu 4. Günüm bat 21Canım senin bat ne zaman benim de normalde sağ kasımda batma olurdu bu ay sol kasımda batma oluyor hatta dün bayağı sancı çektim benimki 15 ekim’de böyle uzayan krem rengi bir akıntım vardı bugün azalmış normalde hiç olmazdı yumurtlamadan sonra
Bende aynı durumdayım hsg çektirdim, bugünden sonra bende gecikme sayacağım. İnternetten okuduğuma göre hsg sonra gecikme oluyormuş o yüzden çok umutlanamıyorumcanim benimde reglim icinde bulundugum sürede gelmesi gerekiyordu dün olmadım bugun de ses seda yok yarin da olmazsam gecikme saymaya baslayacagim, tam bilmememin sebebi hsg cektirdim ve yumurtlama donemime denk geldi o yuzden tam tarihimi bilmiyorum akinti takibi yaptim eger dogru yaptiysam yarin gecikmemin ilk günü olur, beklemedeyim
Oho cnm hahs daha cok varmis ben yakin sandim bekle bakalim her ay farkli belirtiler cikiyoBenim daha bu 4. Günüm bat 21
İnsaAllah güzel haberler alırsınızcanim benimde reglim icinde bulundugum sürede gelmesi gerekiyordu dün olmadım bugun de ses seda yok yarin da olmazsam gecikme saymaya baslayacagim, tam bilmememin sebebi hsg cektirdim ve yumurtlama donemime denk geldi o yuzden tam tarihimi bilmiyorum akinti takibi yaptim eger dogru yaptiysam yarin gecikmemin ilk günü olur, beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?