1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Evett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
Bat 14 demiştim 3 gün önce ile regl oldum. Bi daha ki ay sizde haberler neler

Kızlar sol kasıkta ara ara batmalar hamileliğe yorumlanır mı , sizde olan var mı bu şekilde ? Bugün 4. Günüm henüz bekliyorum

Bat 14 demiştim 3 gün önce ile regl oldum. Bi daha ki ay sizde haberler neler
canim benimde reglim icinde bulundugum sürede gelmesi gerekiyordu dün olmadım bugun de ses seda yok yarin da olmazsam gecikme saymaya baslayacagim, tam bilmememin sebebi hsg cektirdim ve yumurtlama donemime denk geldi o yuzden tam tarihimi bilmiyorum akinti takibi yaptim eger dogru yaptiysam yarin gecikmemin ilk günü olur, beklemedeyim

Bende de bu ikisi var inşallah şeninde benimde hayırlısıyla pozitif çıkar
Canım senin bat ne zaman benim de normalde sağ kasımda batma olurdu bu ay sol kasımda batma oluyor hatta dün bayağı sancı çektim benimki 15 ekim’de böyle uzayan krem rengi bir akıntım vardı bugün azalmış normalde hiç olmazdı yumurtlamadan sonra

Kızlar aklımla mı oynuyorum neolur yardım edin pazartesi adet günüm dün negatifti bugün laboquick söyledim kargo gelince bir deneyim dedim aslında yarın sabah yapacaktım ne bu burda anlaşılsın diye kararttım

Eklentiler

• IMG_7767.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_7768.webp
    4 KB · Görüntüleme: 26
Benim daha bu 4. Günüm bat 21

Bende aynı durumdayım hsg çektirdim, bugünden sonra bende gecikme sayacağım. İnternetten okuduğuma göre hsg sonra gecikme oluyormuş o yüzden çok umutlanamıyorum

İnsaAllah güzel haberler alırsınız bende hsg çektirmeyi düşünmeye başladım 5. Ay olacak bu ay normalde doktora gittim çok erken ama isteğim üzerine baktı bi sorun yok dedi hormonlarda veya yumurtalıklarda özele gittim eşimin testinden sonra hsg çekelim dedi ama eşim çok erkek 1 buçuk sene bekleyin diyor doktorlar dedi ama ben emin olmak istiyorum bakalım belki bu ay gider çektiririm aklımda soru işareti kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…