Sağlık olsun nasip olduğu zamanda gelir merak etme benimde dpo 10 bekliyorum bakalım bende sanmıuorum ama umutBugün dpo14 tü
Her şeyde bir hayır vardır inşallah sen gebesindir canımSağlık olsun nasip olduğu zamanda gelir merak etme benimde dpo 10 bekliyorum bakalım bende sanmıuorum ama umut
Hiç sanmıyorum ama bekliyorum kn negatif çıkmıştı 2 gün önceHer şeyde bir hayır vardır inşallah sen gebesindir canım
Yinede allahtan umut kesilmez bence erken daha sabretHiç sanmıyorum ama bekliyorum kn negatif çıkmıştı 2 gün önce
Doktora gittin mi canım inşallah hamilesindir.Evet haklısınız pazartesi randevu aldım bakalım hayırlısı
Evet gittim kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorumDoktora gittin mi canım inşallah hamilesindir.
Evet gittim kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum
Hamilesin hayatım gözün aydınKızlar sonucum çıktı bakar mısınız
Teşekkür ederim bana 52 düşük gibi geldi yeni olduğu için mi acabaHamilesin hayatım gözün aydın
Yarın olmam gerekiyor regli daha geçmemiştihayirli olsun gecikmen var miydi?
anladim canim saglikla kucagina al insallahYarın olmam gerekiyor regli daha geçmemişti
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallahanladim canim saglikla kucagina al insallah
insallahÇok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah
Kız düşük değil benim 30 lardaydıTeşekkür ederim bana 52 düşük gibi geldi yeni olduğu için mi acaba
Çarşamba doktora gidicem bakalım tekrardan kaç artıyo korktum açıkçası düşük geldi adet günüme göre hesaplıyorum 4 hafta 2 günlük oluyorKız düşük değil benim 30 lardaydı
Düşük değil merak etmeÇarşamba doktora gidicem bakalım tekrardan kaç artıyo korktum açıkçası düşük geldi adet günüme göre hesaplıyorum 4 hafta 2 günlük oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?