Allah razı olsun rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahMaşaAllah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Sağolasın canım burda bekleyen herkese inşaAllahAllah razı olsun rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
Benim regl sonrası göğüs hassasiyetim başladı özellikle yumurtlama günü arttı sonra şişliği indi ama ağrısı hala var senin durumun nasıl ?yani ya hava degisiminden kaynakli boyle olduk yada kimyasal gecirdik, doktor bana adetin 1 2 veya 3. gunu gel demisti ama gidemiyorum malesef, nasipte ne varsa o oluyor hayırlısı
benimde yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum cok takip edemedim tahmini yumurtlamami gecmis olabilirim esim geldikten sonraki 2. gunden itibaren gogus hassasiyetim bel ve kasik agrilarim cogaldi henuz reglim tahmini 8 kasim görünüyor bu ay umudum yok bakalimBenim regl sonrası göğüs hassasiyetim başladı özellikle yumurtlama günü arttı sonra şişliği indi ama ağrısı hala var senin durumun nasıl ?
Bende belirti bunlardı sadece kasık ve göğüs ağrısı ama ben adetime yaklaşırken de aynı şeyleri yaşadığım için şüphelenmemiştim meğer hamileymişim. İnşallah sen de hamilesindirMerhaba hanımlar bat 8 Kasım düzenli adet gören biriyim ve adetimin 21. Gününde pik gördüm 27 kasımdaydı şuan kaşık ağrım var bugün baya hissettim bıçak saplanır gibi ve göğüs uçlarımda ağrı hissediyorum sizce bunlar bi belirti mi
Yaa inşallah öyledirBende belirti bunlardı sadece kasık ve göğüs ağrısı ama ben adetime yaklaşırken de aynı şeyleri yaşadığım için şüphelenmemiştim meğer hamileymişim. İnşallah sen de hamilesindir
Evet canım adet olacakmış gibi ama şiddetli değildi hatta ben adet olcam diye dolaştım 1 haftaYaa inşallah öyledirama sanki adet olacak gibi bi ağrı dolgunluk hissediyorum alt karın bölgesinde dua et bana da
Teşekkürler sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebişini canımEvet canım adet olacakmış gibi ama şiddetli değildi hatta ben adet olcam diye dolaştım 1 hafta. Seni çok iyi anlıyorum canım 1 senedir bu aya kadar her ay belirti aramaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan kafayı yiyecektim. Ama geçen ay ne oldu biliyor musun. Eşimle ciddi anlamda saldık biz her şeyi. Çok iyi hatırlıyorum 17 ekimdi o gece ilişki oldu normalde hemen kalkmazdım ben ama o gece amaaan zaten olmuyor diyip kalkmıştım ve sonradan hesapladım ovülasyon günümmüş o gün onu bile hesaplamamıştım. Bu yüzden bu ay aldığım bu habere inanamadım. Kızlar hepinize iyi gelecek belki bu yazı hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim her birinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dünyanın en güzel nimetinden herkese tattırsın. Allah’a güvenin ol der,oluverir
Test yapsan belli olur aslındaTeşekkürler sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebişini canım
Bugün yaptım aslında ama henüz erken sanırım 27 28 pik oldu ovulasyon bugün yaptım ama çıkmadı ben erken olduğunu düşündüm sizce de erken değil mi ?Test yapsan belli olur aslında
Bence erken biraz daha bekleBugün yaptım aslında ama henüz erken sanırım 27 28 pik oldu ovulasyon bugün yaptım ama çıkmadı ben erken olduğunu düşündüm sizce de erken değil mi ?
Güzel sonuçlar sizi bulsunBeklemedeyim
10.güne girdim bugün belli belirsiz çokabilir ben ilk gebeliğimde 6 gün çnce öğrenmiştimBugün yaptım aslında ama henüz erken sanırım 27 28 pik oldu ovulasyon bugün yaptım ama çıkmadı ben erken olduğunu düşündüm sizce de erken değil mi ?
Çok stres oluyorum o yüzden adetim geçmesini bekliycem10.güne girdim bugün belli belirsiz çokabilir ben ilk gebeliğimde 6 gün çnce öğrenmiştim
Ne zaman reglÇok stres oluyorum o yüzden adetim geçmesini bekliycem
Uygulama 8 Kasım gösteriyorNe zaman regl
Yumurtlamaya göre regl tarihin 11 kadım oluyo o zamanUygulama 8 Kasım gösteriyor