• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Ah ah seni öylesine anliyorum ki bende tüp bebek tedavileri aşılamalar yumurta takipleri ve ikinci kez hsg ve işte buradayim inşallah bu ay bize bunları unutturacak kadar güzel haberler getirir 🙏bu pempe renkli akinti da umutlandırdi beni bu kadar erken gelmesiyle yoksa bende yorgunum vazgeçtiğim çok oldu ama buradayiz her ay bir umut diye ve ekim ayımız olsun inşallah 🥹🙏
Bende öyle canım yapışıklıktan dolayı kimyasal yaşadım kürtajda oldum çok gözyaşı döktüm ama geçmişi geçmişte bıraktım tedavilerimi oldum bakalım inşallah olur bu ay 🥰❤️ 🫶🏻

Bence soğan suyu içme canm ya fayda yerıne zarar etmesın o daha çok rahımdekı ıntıhabı flan gıdersn dıe bılıyorum ben yanılıyormuyum
Evet intahapa falanda iyi geliyormus bende yok enfeksiyon falan 7gundur içiyorum normalde 15diyor ama birakacam artık yumurtlama dönemine girdim ztn belli

bizim ilk denememiz henuz o yuzden acemiyim sabir konusunda :) umarim sende istedigin sekilde guzel haberler alirsin burayi takipte olacagim :)

Test yapmamak en iyisi hemen yapınca stres oluyor bende geçen ay çok test yapmıştım bu ay yapmicam adet günü geçene kadar

Evett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim💖💖
Merhaba kızlar benim de regly günüm 12 sinde olması gerekiyor. 6 aydır bebiş istiyoruz nasipse 40 yaşıma girdim 2. Evliliğim 18 yaşında Bİ oğlum var. Eşim bekar hayırlısı ile inş. Bu ay Soğan kürü yaptım 15 gündür. Kasık ve bel ağrısı rahime inen ağrılarım var. Yarın da çörek otu tarçın ve bala başlicam. Bakalım. Mevlam nasip ederse inş. Tüm isteyenlerin kucakları dolsun sağlıkla🥰💞 yaptığınız kürler varsa yazarmısınız..!🤍

Kızlar bat 13 ekim takvime göre yumurtlama günüm yarın bugun test yaptım ovulasyon testi cok cok silik bi cizgi cıktı normal mi ya daha kpyu olması gerekmiyormu

Merhaba cnm adet bitiminde başladım bende. Eylülün 12 sinde adet oldum 17 sinde sanırı. Başladım Bugün son olarak içtim yarında bal tarçın çörek otu karışımına başlıcam. Ve hergün bi tane havuç yiycem. Bakalım ne olacak bekleyip görecezğiz 😘

Pcosum var genelde nerdeyse hiç yumurtlama hissetmiyorum, ancak 19 eylül cuma günü gündüz saat iki de lavaboya gittiğimde yaklaşık 20 cmlik akıntı gördüm eve gidip saat akşam altıda ovulasyon yaptım hepsini ekliycem 20 eylül cumartesi akşam yine altıda ovulasyon testi yaptım t çizgisi c den daha belirgindi, o akşamı da değerlendirdik, 21 eylül pazar öğleden sonra dörtte yine değerlendirdik ve saat altıda ovulasyon yaptım t çizgisi belirtisi geçmişti sizce hamilemiyim kızlar ilk defa yumurtlamaya denk geldim o yüzden çok heyecanlıyım ve inşallah ikizlerim olur 1 kız, 1 erkek sağlıklı
İnş. Cnm hayırlısı ile bekle bakalım

Merhaba kızlar benim de regly günüm 12 sinde olması gerekiyor. 6 aydır bebiş istiyoruz nasipse 40 yaşıma girdim 2. Evliliğim 18 yaşında Bİ oğlum var. Eşim bekar hayırlısı ile inş. Bu ay Soğan kürü yaptım 15 gündür. Kasık ve bel ağrısı rahime inen ağrılarım var. Yarın da çörek otu tarçın ve bala başlicam. Bakalım. Mevlam nasip ederse inş. Tüm isteyenlerin kucakları dolsun sağlıkla🥰💞 yaptığınız kürler varsa yazarmısınız..!🤍
oglunu Allah bagislasin insallah tum isteyen herkese nasip olsun💖💖

Back
X