Pcos var ya yumurtlamam oluyor mu merakımdan bu ay yapıyım dedim, o da modumu düşürdü sağolsunvalla hiç ovulasyon testlerine bulaşmayın ya. adetiniz bitti mesela 6. bitim günü itbari ile aralıklarla ilişkiye girin. sık ilşki yapın .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos var ya yumurtlamam oluyor mu merakımdan bu ay yapıyım dedim, o da modumu düşürdü sağolsunvalla hiç ovulasyon testlerine bulaşmayın ya. adetiniz bitti mesela 6. bitim günü itbari ile aralıklarla ilişkiye girin. sık ilşki yapın .
aynen öyle çok mod düşürüyor. pco olmayan kadın sayısı o kadar cok kı sukur gebelıkte cok. doktor takibi ile inşallah.Pcos var ya yumurtlamam oluyor mu merakımdan bu ay yapıyım dedim, o da modumu düşürdü sağolsun
Olur inşallah Allah verir bizlere de hayırlı bir evlataynen öyle çok mod düşürüyor. pco olmayan kadın sayısı o kadar cok kı sukur gebelıkte cok. doktor takibi ile inşallah.
Ben de aynı durumdayım her an oldu olacak gibi. Sancılarım da öyle. Hafif hafif ama hep var. Tam oldu diyorum bakıyorum akıntı bile yok. Kupkuru. Sizin de öyle mi?hamileligin ilk haftalari regl baslayacakmis gibi hissedenler var mi su an reglim 1 gün gecikti ve baslayacakmis gibi hissediyorum
pco olan kadın sayısı yazacaktım yanlış yazmışım.Olur inşallah Allah verir bizlere de hayırlı bir evlat
Bende de dün gece pempe sivi geldi peçeteye sonra hiçbir şey yoktu bu sabah kahverengi lekenlenmem de oldu belime de ağri girdi tam regl gibi işte ama göğüsler ovulasyondan beni sis acıyorlar gerçi biraz azaliyor oda ayy bilmiyorum bir an sevindim ama simdi ne düşüneceğimi bilmiyorum sizler gibiBen de aynı durumdayım her an oldu olacak gibi. Sancılarım da öyle. Hafif hafif ama hep var. Tam oldu diyorum bakıyorum akıntı bile yok. Kupkuru. Sizin de öyle mi?
Senin bat geçmiş test yaparsan cikar diye düşünüyorum benim henuz 5 günüm varevet benimde oyle su an bat 1 ekim ve regl olacakmis gibi hissediyorum 3 gundur ama olmadim
evet yapicam ama olumsuz sonuc alirim diye korkuyorum, sende guzel haberler alirsin umarimmSenin bat geçmiş test yaparsan cikar diye düşünüyorum benim henuz 5 günüm var
Amin çok teşekkür ederim, korkularından haklısın vucuduna daha çok stres yapma diye cuma yaparsın belki hayırlı haberler alırsın inşallahevet yapicam ama olumsuz sonuc alirim diye korkuyorum, sende guzel haberler alirsin umarimm![]()
Benim de lekelenme 4 gün önce olmuştu. Tahmini olarak yerleşme dönemine denk geldiği için sevinmiştim ama sonrasında yaptığım testler hep negatif çıktı. Göğüsler de aşırı şişti, 2-3 beden büyüdü resmen.Şu an 2 gün gecikti. Tekrar test yapmaya korkuyorumBende de dün gece pempe sivi geldi peçeteye sonra hiçbir şey yoktu bu sabah kahverengi lekenlenmem de oldu belime de ağri girdi tam regl gibi işte ama göğüsler ovulasyondan beni sis acıyorlar gerçi biraz azaliyor oda ayy bilmiyorum bir an sevindim ama simdi ne düşüneceğimi bilmiyorum sizler gibi![]()
Benim de gecikmede 2.gündeyim. Önceki testler hep negatif çıktığı için tekrar yapmaya da korkuyorum. Ama ağrı kesici içmem lazım, akşam test yapacağım galibaevet benimde oyle su an bat 1 ekim ve regl olacakmis gibi hissediyorum 3 gundur ama olmadim
benim de 2 gün önce lekelenmem oldu dün test yaptım negatif baya moralim bozuldu. ama bat 4 ekim bekliyorum mecburenBenim de lekelenme 4 gün önce olmuştu. Tahmini olarak yerleşme dönemine denk geldiği için sevinmiştim ama sonrasında yaptığım testler hep negatif çıktı. Göğüsler de aşırı şişti, 2-3 beden büyüdü resmen.Şu an 2 gün gecikti. Tekrar test yapmaya korkuyorum
Benim de bat 4 ekim bekliyorum, dpo 9 da bir test yaptim erken gebelik, cok merak ediyordum ama negatifti, su an gecikmeye kadar yapmayacagim:/benim de 2 gün önce lekelenmem oldu dün test yaptım negatif baya moralim bozuldu. ama bat 4 ekim bekliyorum mecburen
aynı durumdayız o zaman beklemesi çok zor bi de benim bi iki gün gecikebiliyorBenim de bat 4 ekim bekliyorum, dpo 9 da bir test yaptim erken gebelik, cok merak ediyordum ama negatifti, su an gecikmeye kadar yapmayacagim:/
Şimdi Laboquick kaset test yaptım yine negatifbenim de 2 gün önce lekelenmem oldu dün test yaptım negatif baya moralim bozuldu. ama bat 4 ekim bekliyorum mecburen
Benim de bat 4 ekim bekliyorum, dpo 9 da bir test yaptim erken gebelik, cok merak ediyordum ama negatifti, su an gecikmeye kadar yapmayacagim:/
Geçmedi sanırım yumurtlama belirtilerim basladı bende biraz adet sancısı gibi kasıklarda ağrı oluyorbenimde bat 14-15 ekim artık silikleşti. Geç yumurtlama ihtimaline karşı bir kaç gün daha devam edin ama muhtemelen geçmiş gibi duruyor
Yaa işte vücuudumuz öyle bir şey ki herkeste aynı olmuyor böyle olup hamile kalanlarda çok oluyor ne bileyim umutlu umutsuzluk arsında gidip geliyorum.. Senin gecikmende var kan testi ver evde hiç uğrasip moralini de bozma ne hikayeler var sonuçta.Benim de lekelenme 4 gün önce olmuştu. Tahmini olarak yerleşme dönemine denk geldiği için sevinmiştim ama sonrasında yaptığım testler hep negatif çıktı. Göğüsler de aşırı şişti, 2-3 beden büyüdü resmen.Şu an 2 gün gecikti. Tekrar test yapmaya korkuyorum