• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

kızlar bat 12 ama alt karın ağrısı Kasıklarımda belde ağrı. Uyku yorgunluk sürekli idrara çıkma var bende. Bu belirtiler psikolojik mi oldu acaba? adet olacakmış gibi vücut ağrısı Veee aşırı sinirliyim :)

kızlar bat 12 ama alt karın ağrısı Kasıklarımda belde ağrı. Uyku yorgunluk sürekli idrara çıkma var bende. Bu belirtiler psikolojik mi oldu acaba? adet olacakmış gibi vücut ağrısı Veee aşırı sinirliyim :)

günaydın , valla hem regli hem gebelik belirtisi hepsi :) ne desem yalan olur.

benimde bat 14-15 ama hiçbiri yok 😢 normalde yumurtlama sonrası normal regl olana kadar bir sürü belirtim olurdu. hiçbiri yok şuan

benimde bat 14-15 ama hiçbiri yok 😢 normalde yumurtlama sonrası normal regl olana kadar bir sürü belirtim olurdu. hiçbiri yok şuan
Benim hepsi var ama adet belirtisi gibi bu stres çok kötü yaa. 😔 hayırlısı ile inş. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Şuraya tüm bekleyenler hamileyimmmmm diye yazabilsin. İnş.

Kızlar 10 eylül son adetim. 24,25 yumurtlama oldu. 10 ekim adet günüm. Gögüslerim bir haftadır çok hassas. Bu sabah ilk idrarla prodoctor test yaptım normalde kuruma çizgisi bile çıkarmıyordu ama beş dk içinde çok silik çizgi çıktı. Gebelik olabilir mi, resim yükleyeceğim ama buraya yüklerken kalitesi bozuluyor gözükmeyebilir

Eklentiler

• IMG_1004.webp
    IMG_1004.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1005.webp
    IMG_1005.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 74
Ben elendim kizlar dört gün önce pempe lekelenmem olmuştu umutlandim ama bat 8 ekim olmasina ragmen bir şekilde ağrısız sizisiz regl oldum bu sabah, bu ay yola devam edenlere bol şans 💪

Peki rahimde şekil bozukluğu varsa kimyasal gebelik oluşur mu yoksa hiç mi gebelik oluşmaz
Şu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Gecmiste düşüklük, kimyasal veya dış gebelik yaşamışlardı direkt akla rahimden kaynaklı problem düşünülebilir. Ama hiç gebe kalamayanlara direkt rahimsel sıkıntı denilebilir mi?

Kizlar benim bat 19ekim şu an adet sancısı gibi sancım var yumurtlama döneminde olmalıyım muhtemelen öyle yani 3gun önce akıntım gelmişti önce subgibi sonra beyaz dönmüştü o gün değerlendirdik ama iki gündür boa geçti malesef eşim işi yoğundu bugünde adet olacak gibi sancım var yani adete daha vakit olmasa dicemki sokulecek öyle bir sancı bu neden olur yumurtami çatlıyor yoksa yerlesiyormu çözemedim bugün değerlendirecem insallah

Back
X