Allah'ım çok bekletmez inşaAllahAmin cnm hoşgeldin. Bebişleri bekliyoruz bizde inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım çok bekletmez inşaAllahAmin cnm hoşgeldin. Bebişleri bekliyoruz bizde inş.
Ya ben de sürekli stres yapmayacağım diyorum ama elimde değil sürekli kendimi stres yaparken buluyorumBende 8nde olacam ama umutsuz beklyrm belrtlrım regl yolunda malesef, düşünmemeye çalıs başka şeyler bul oyalanmak ıcın canm benm regl belrtler gelene kadar böle yaptm son 3 bende umudumu yıtrdım kabullenmek daha rahat oluyor
İnş. Batları erken olanlardan hamileyim diye çıksalar şuraya. Bize de umut olsa :)Allah'ım çok bekletmez inşaAllah![]()
Benim akıntım var ama belirti olarak yormadım böyle su gibi afedersinizİllaki akıntı olmasını gerekiyor ki. Allahım önceki hamileliğimi hiç hatırlamıyorum neler oluyordu.
Bir sürü belirti var bende de karın ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti baş ağrısı sılaklıkta oluyor gibi ama. Belirti olarakta yormak istemiyorum. Çünkü çokypruldum artık aylardır umut etmekten. Sitres yapmaktan. Tutacagı varsa tutmuyor.Benim akıntım var ama belirti olarak yormadım böyle su gibi afedersiniz
Cok dogru, sizleri umutsuzluğa koymak için değil fakat bende aynı şeyleri yaşadım.Kızlar stres yapmayın. Eylül ayında ovulasyon günlerinde düzenli ilişki yaşayıp belimin altına yastık koydum yarım saat kesin olur dedim ve kendimde bütün belirtileri aradım hatta daha önce adet öncesi hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım regl günüme 3-4 gün kala kahverengi leke bile oldu yerleşme diye düşündüm çünkü belirti olduğunu bildiğim için belki benim de kahverengi lekelenmem olursa hamile kaldığımı anlarım dedim ve tak ertesi günü lekelendim kesin hamileyim dedim. Beyin neyi düşünüyorsa vücut ona dönüşüyor kızlar. Maalesef adet oldum ve çok yorulduğumu fark ettim. O belirsizlik daha kötü inanın,adet olunca sevindim bile bir anda rahatlama geldi. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin![]()
Anlıyorum canım çok iyi anlıyorum hem de ama hsgden sonra hamile kalanları da duydum o ay olmasa sa sonraki ay hamile kalma oranları artıyormuş. Ama nasip işte inşallah hamile kalırsın kısa süre içinde rabbim gönlüne göre versin aratmasın inşallah. Çocuk düşüncesiyle ilişkiye girmemek de gerçekten çok önemli yoksa regl gününe kadar ay oldu ay olmadı bir ton tantana ve olacağı varsa da olmuyor sanki. Rahat olmamız gerekiyor nasipten öteye gidemiyoruz maalesef. Ama gerçekten inandığım şey bebeğimin dünyaya geldiğinde nefes alacağı bir saat,dakika var. Sütümü içeceği bir saniye var bu onun kaderine yazıldı sadece o saati bekliyor. Biliyorum elinde değil ama bu kadar rahat olmak çok başka güzelCok dogru, sizleri umutsuzluğa koymak için değil fakat bende aynı şeyleri yaşadım.
Eylül ayında hsg çektirdim tuplerim acildi, sorma hemen ovulasyon başladı ovulasyondan beri bitmeyen akintim oldu ve inmeyen göğüslerim çok umutlandırdı beni, regle bir hafta kala pempe akintimda geldi sonra dört gün boyunca her gün damla şeklinde kahverengi lekenlenmem oldu hafif mide ekşimem de oldu kesin hormon sagılanıyor dedim çünkü yerleşme oldu ve hiçbir şekilde çünkü peçeteye gelmiyordu.
Taa ki dün sabah uyandığımda göğüslerim normale dönmüştü ve bir anda kırmızı kan geldi başka da hiçbir belirtim yoktu regl olacağıma dair..
O kadar istedim ki kasim ayı itibariyle 4 yil olacak çok umutlandim bu ay özelikle hsg den sonra ama nasip etsin inşallah, hepinize güzel haberler dilerim![]()
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat versin sana, çok zor anlıyorum seni.Cok dogru, sizleri umutsuzluğa koymak için değil fakat bende aynı şeyleri yaşadım.
Eylül ayında hsg çektirdim tuplerim acildi, sorma hemen ovulasyon başladı ovulasyondan beri bitmeyen akintim oldu ve inmeyen göğüslerim çok umutlandırdı beni, regle bir hafta kala pempe akintimda geldi sonra dört gün boyunca her gün damla şeklinde kahverengi lekenlenmem oldu hafif mide ekşimem de oldu kesin hormon sagılanıyor dedim çünkü yerleşme oldu ve hiçbir şekilde çünkü peçeteye gelmiyordu.
Taa ki dün sabah uyandığımda göğüslerim normale dönmüştü ve bir anda kırmızı kan geldi başka da hiçbir belirtim yoktu regl olacağıma dair..
O kadar istedim ki kasim ayı itibariyle 4 yil olacak çok umutlandim bu ay özelikle hsg den sonra ama nasip etsin inşallah, hepinize güzel haberler dilerim![]()
Evet canim biz senle ayni gidiyoruz bir de okursever sanirim, disimi sikicam carsambaya kadar gelmezse o zaman tekrar test yapicam ben de, pek umutlu degilim regl gelecek gibi hissediyorum:/Aynisiyiz bende oyle. Mevsim degisikkigi de olur ben 6 gun gecikmeyi bekleyecegim o zaman kqdat olmazsa 6. Gun test yapmayi dusunuyorum. Erken test yapmak cok stres acabalar hic bitmiyor. Varsa zaten gecikmenin 6. Gununde cikar. Negatifse de negatiftir reli gelmesi beklenir.
son 2 ay hic bir belirtim yokken ve adetim gecikerek olmusti stres vucudu dinleme vs hepsi etki ediypr iste
Aynı şeyleri yaşamışız canım benimde tam anlattığın gibi oldu ama benim histeroskopimde rahimim normal çıktı düşük için bi sebep yok dendi bana bant varmış girişte birde tüpün başında polip hatta bu yüzden rahim filminde tüpüm kapalı çıktı kapak gibiymiş polip oda hamile kalmanı engellerdi tutunmayı engellemezdi dedi doktorum sonrasındada hiç hamile kalmadımMerhaba ayni şekilde benimde bir yakinim var ilk bebeği saglikliydi 6 ayda kalbi durmuş kürtaj oldu ondan sonra kaç defa hamile olduğunu ogreniyorsa birkaç aylık olmadan düşüyor sürekli böyle sonra hastane değişikliği yaptılar hastanede rahmine filmi çekildiler rahminde perde varmış ondan dolayı düşüyormuş şu an 3 ay yapmayın dedikleri için şu an beklemedeler öğrendikleri andan bir hafta iki hafta kadar sonra bir aylık 2 aylık olunca çocuk düşüyor kendiliğinden
Mesajin cok cok iyi hissettirdi, çok teşekkür ederim öncelikle güzel kalbin içinAnlıyorum canım çok iyi anlıyorum hem de ama hsgden sonra hamile kalanları da duydum o ay olmasa sa sonraki ay hamile kalma oranları artıyormuş. Ama nasip işte inşallah hamile kalırsın kısa süre içinde rabbim gönlüne göre versin aratmasın inşallah. Çocuk düşüncesiyle ilişkiye girmemek de gerçekten çok önemli yoksa regl gününe kadar ay oldu ay olmadı bir ton tantana ve olacağı varsa da olmuyor sanki. Rahat olmamız gerekiyor nasipten öteye gidemiyoruz maalesef. Ama gerçekten inandığım şey bebeğimin dünyaya geldiğinde nefes alacağı bir saat,dakika var. Sütümü içeceği bir saniye var bu onun kaderine yazıldı sadece o saati bekliyor. Biliyorum elinde değil ama bu kadar rahat olmak çok başka güzelAllah’a güven.
Benimde bat bugün ama hala akıntım var normalde akıntım olmaz kuruluk olur bat yaklaştığı zaman butün dengemiz bozuldu vallahi stresten muhtemelen dediğin gibi benimde testler negatifKizlar bat dundu, gecikmenin 1.gunu su an, hic belirti yok anlamadim, regle 1 gun kala cuma gunu test yapmistim negatif, tum duzenim bozuldu heralde o yuzden regl gecikiyor
Amin amin cok tesekkur ederim anlaşılmak öyle kıymetli ki bu zor yoldaRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat versin sana, çok zor anlıyorum seni.
canım ben kürtajdan epey bi zaman sonra hamile kalamadım doktorum yapışıklık vs için rahim filmi çekelim dedi filmden sonraki 2. Ayımda hamile kalmıştım belki seninde 4. Yılına bir hediye olarak gelir bebişin umudunu kaybetmeCok dogru, sizleri umutsuzluğa koymak için değil fakat bende aynı şeyleri yaşadım.
Evet canim, kafayi cok taktigimiz icin sanirim bilemiyorum biraz da yiprandim gercekten, regl gelince bir sure ara vermeyi planliyorum denemeye.Benimde bat bugün ama hala akıntım var normalde akıntım olmaz kuruluk olur bat yaklaştığı zaman butün dengemiz bozuldu vallahi stresten muhtemelen dediğin gibi benimde testler negatif
Allah razı olsun inşallah alıcaz bir gün kucağımıza,umut edip bekleyen herkes bu duyguyu bir gün tatsın inşallahMesajin cok cok iyi hissettirdi, çok teşekkür ederim öncelikle güzel kalbin için
Bu kadar yıl içinde tedaviler aşılama yumurta takipleri çok yoruldum yıprandım ve aylardır ovulasyonu bile takip etmiyordum ama bu ay hsg çektirince umutlandim. Dürüst olacağım çocuk için iliski yaşama evresini geçtim yani stresim de çok yok ama yinede nasipte zamanı gelmeyince gelmiyor Senin gibi düşünüyorum canım ve inanıyorum bebeğim bir yerlerde zamanini bekliyor düşüncesi bile öyle güzel ki dua edeceğim rabbim sana tattirsin o eşsiz duyguyu![]()
inanır mısın ben de öyle bir karar aldım kendimce bir süre ara verip kendimi toparlamayı düşünüyorum bence çok iyi gelecek her ay belirti aramaktansa bir kaç ay uzak kalmak iyi gelecek bence deEvet canim, kafayi cok taktigimiz icin sanirim bilemiyorum biraz da yiprandim gercekten, regl gelince bir sure ara vermeyi planliyorum denemeye.