1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Her insanda farklı oluyor sanırım bu işler geç öğrenen erke öğrenenler oluyor kimisi idrar testinde çıkmıyor bile inşallah bize nasip olur🌸
İnşallah yani şu süreç yıpratıyo adet olduktan sonra zaman su gibi akıyo ama olana kadar geçmiyo

Kızlar merhaba bat 12 Kasım kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var bugün test yaptım iki tane ama ilk idrarla yapmadım 10 dakika sonra iki teste de iki çizgi belirdi sizce güvenmeli miyim

Eklentiler

• IMG_2200.webp
    IMG_2200.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba bat 12 Kasım kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var bugün test yaptım iki tane ama ilk idrarla yapmadım 10 dakika sonra iki teste de iki çizgi belirdi sizce güvenmeli miyim
5 dakikadan sonrası güvenilir olmuyor

Ama çizgiler net belirgin duruyor testte sanırım awox , bugün test yaptın mı sonuc nedir canım

Ama çizgiler net belirgin duruyor testte sanırım awox , bugün test yaptın mı sonuc nedir canım
Testim artı med güvenmedim farklı bir test aldım oda silik çıktı yine güvenmedim bu sabah ilk idrarla tekrar test yaptım oda silik çıktı nedense güvenemiyorum testlere sigara kullanıyorum napıcağımı bende bilemedim pazartesi randevu aldım

Testler bunlar üçü artı med pembe olan farklı marka adını hatırlayamadım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 72
Testler bunlar üçü artı med pembe olan farklı marka adını hatırlayamadım
Bunlarda var olarak görünüyor canım,yalancı pozitifte 4 testte olmaz heralde acilden kan versen daha iyi olmaz mı , sigara tüketme bence şimdiden sonra

Bunlarda var olarak görünüyor canım,yalancı pozitifte 4 testte olmaz heralde acilden kan versen daha iyi olmaz mı , sigara tüketme bence şimdiden sonra
Evet haklısınız pazartesi randevu aldım bakalım hayırlısı

İnşallah yani şu süreç yıpratıyo adet olduktan sonra zaman su gibi akıyo ama olana kadar geçmiyo
Merhaba ben bugün kaset test yaptım ama bembeyaz bi testle karşılaştım hayala kırıklığına uğradım aslında hiç regl belirtim de yok sizce erken test mi yapmalıydım kaset test için erken miydi

Merhaba ben bugün kaset test yaptım ama bembeyaz bi testle karşılaştım hayala kırıklığına uğradım aslında hiç regl belirtim de yok sizce erken test mi yapmalıydım kaset test için erken miydi
Ne zaman regl canım

Back
X