- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 3
Yani evet ovulasyon bilgilerini yazdığımda uygulama 8 Kasım gösteriyor ama kendi hesaplamamla 11 12 Kasım bakalım bekliycemYumurtlamaya göre regl tarihin 11 kadım oluyo o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani evet ovulasyon bilgilerini yazdığımda uygulama 8 Kasım gösteriyor ama kendi hesaplamamla 11 12 Kasım bakalım bekliycemYumurtlamaya göre regl tarihin 11 kadım oluyo o zaman
Benimde 14 kasm ilk gebeliğimi çok erken öğrenmiştimYani evet ovulasyon bilgilerini yazdığımda uygulama 8 Kasım gösteriyor ama kendi hesaplamamla 11 12 Kasım bakalım bekliycem
Her insanda farklı oluyor sanırım bu işler geç öğrenen erke öğrenenler oluyor kimisi idrar testinde çıkmıyor bile inşallah bize nasip olurBenimde 14 kasm ilk gebeliğimi çok erken öğrenmiştim
İnşallah yani şu süreç yıpratıyo adet olduktan sonra zaman su gibi akıyo ama olana kadar geçmiyoHer insanda farklı oluyor sanırım bu işler geç öğrenen erke öğrenenler oluyor kimisi idrar testinde çıkmıyor bile inşallah bize nasip olur![]()
5 dakikadan sonrası güvenilir olmuyorKızlar merhaba bat 12 Kasım kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var bugün test yaptım iki tane ama ilk idrarla yapmadım 10 dakika sonra iki teste de iki çizgi belirdi sizce güvenmeli miyim
Evet bende umutlanmak istemedim ama yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam böyle olup gebelik öğrenen varmı acaba5 dakikadan sonrası güvenilir olmuyor
Umarım güzel sonuçlar alırsınızEvet bende umutlanmak istemedim ama yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam böyle olup gebelik öğrenen varmı acaba
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızUmarım güzel sonuçlar alırsınız
Ama çizgiler net belirgin duruyor testte sanırım awox , bugün test yaptın mı sonuc nedir canımKızlar merhaba bat 12 Kasım kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var bugün test yaptım iki tane ama ilk idrarla yapmadım 10 dakika sonra iki teste de iki çizgi belirdi sizce güvenmeli miyim
Testim artı med güvenmedim farklı bir test aldım oda silik çıktı yine güvenmedim bu sabah ilk idrarla tekrar test yaptım oda silik çıktı nedense güvenemiyorum testlere sigara kullanıyorum napıcağımı bende bilemedim pazartesi randevu aldımAma çizgiler net belirgin duruyor testte sanırım awox , bugün test yaptın mı sonuc nedir canım
Bunlarda var olarak görünüyor canım,yalancı pozitifte 4 testte olmaz heralde acilden kan versen daha iyi olmaz mı , sigara tüketme bence şimdiden sonraTestler bunlar üçü artı med pembe olan farklı marka adını hatırlayamadım
4 teste de yalancı pozitif olmaz benceTestler bunlar üçü artı med pembe olan farklı marka adını hatırlayamadım
Evet haklısınız pazartesi randevu aldım bakalım hayırlısıBunlarda var olarak görünüyor canım,yalancı pozitifte 4 testte olmaz heralde acilden kan versen daha iyi olmaz mı , sigara tüketme bence şimdiden sonra
Umutlanmak istemiyorum bakalım pazartesi belli olur4 teste de yalancı pozitif olmaz bence
Merhaba ben bugün kaset test yaptım ama bembeyaz bi testle karşılaştım hayala kırıklığına uğradım aslında hiç regl belirtim de yok sizce erken test mi yapmalıydım kaset test için erken miydiİnşallah yani şu süreç yıpratıyo adet olduktan sonra zaman su gibi akıyo ama olana kadar geçmiyo
Ne zaman regl canımMerhaba ben bugün kaset test yaptım ama bembeyaz bi testle karşılaştım hayala kırıklığına uğradım aslında hiç regl belirtim de yok sizce erken test mi yapmalıydım kaset test için erken miydi
Oldum maalesef yaNe zaman regl canım
Bugün dpo14 tüNe zaman regl canım