- 15 Şubat 2013
- 26.061
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.570
- 798
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Boyu yüzünden zorbalandıysa mesela özgüveni bu yüzden gitmiş, kafayı da buna bu yüzden takmış olabilir mi? Uzun boy, zayıflık, kafın bedeni üstünde kalıplaşmış ölçüler, o kadar güzelleniyor ki ve o kadar pompalanıyor ki tv de, sosyal medyada, 19 yaşında çocuğun buna takmaması başarı asılKızın özgüven problemi var. Sorunu tam da bu…
Benim taktığım sevgili edinme yaşı değil. İster yeni ergen olsun ister 30 kime ne… annesinin kızı eksikmiş gibi yazması… 19 yaşına gelmiş çok da uzamaz 1-2 cm belki… onun yerine özgüveni yerine gelsin , kimseyi zorbalatmasın diye yönlendirmeli…Her anne baba da çocuğunun ilişki kurmasına aşırı karşı olmalı onlara göre.
20 sene önce 17-18 yaşındayken ben gayet akşamları dışarı çıkardım. Arkadaşlarıma çıkma saatime kimse bir şey demezdi. Sevgililerimi de her zaman anneme teyzelerime anlatırdım.
İki yeğenim var biri 18 biri 21 yaşında. İkisinin de lisede sevgilisi oldu ve bizden saklamadılar.
Bu anneden saklamalı anne nasıl sevgilisi olsun der kafasını da anlamıyorum ondan.
Ne güzel arkadaş gibi dert dinleyen anne valla konu sahibi
Ben de öyleyim kızımla, ve erkek arkadaşım yok çünkü kiloluyum çünkü kısayım diye kafaya taksa aşırı üzülürüm. Erkek arkadaşının olması karşı cins tarafından beğenildiğine dair bir kanıt aslında, o yüzden olması önemli, kendine güveni yerine gelir kızın.Her anne baba da çocuğunun ilişki kurmasına aşırı karşı olmalı onlara göre.
20 sene önce 17-18 yaşındayken ben gayet akşamları dışarı çıkardım. Arkadaşlarıma çıkma saatime kimse bir şey demezdi. Sevgililerimi de her zaman anneme teyzelerime anlatırdım.
İki yeğenim var biri 18 biri 21 yaşında. İkisinin de lisede sevgilisi oldu ve bizden saklamadılar.
Bu anneden saklamalı anne nasıl sevgilisi olsun der kafasını da anlamıyorum ondan.
Ne güzel arkadaş gibi dert dinleyen anne valla konu sahibi
Boyu yüzünden zorbalandıysa mesela özgüveni bu yüzden gitmiş, kafayı da buna bu yüzden takmış olabilir mi? Uzun boy, zayıflık, kafın bedeni üstünde kalıplaşmış ölçüler, o kadar güzelleniyor ki ve o kadar pompalanıyor ki tv de, sosyal medyada, 19 yaşında çocuğun buna takmaması başarı asıl
Benim taktığım sevgili edinme yaşı değil. İster yeni ergen olsun ister 30 kime ne… annesinin kızı eksikmiş gibi yazması… 19 yaşına gelmiş çok da uzamaz 1-2 cm belki… onun yerine özgüveni yerine gelsin , kimseyi zorbalatmasın diye yönlendirmeli…
Annesi muhtemelen kızının nelere üzüldüğünü biliyodur, ya da bir erkek arkadaşı olsa erkeklerin buna takmadığını anlar, özgüveni yerine gelir diye düşünüyor olabilir ki bunda bir gariplik göremedim benAynı şeyden bahsediyoruz. Annenin yazımına takıldım. Kız yazmadığı için sevgilisi yok diye üzülüyor mu bilmiyoruz.
Aynı şeyden bahsediyoruz. Annenin yazımına takıldım. Kız yazmadığı için sevgilisi yok diye üzülüyor mu bilmiyoruz.
Efenim kızın bu konuda bi beyanı yokmuş ndnxjAnne olunca çocuğunuzun kendini kötü hissettiği şey sizin için önemli olur. Konu sahibi kendi kendine kızımın niye 19 yaşında sevgilisi yok diye düşünmez belki ama kızı bunu dert ediyor ve ilerisi içinde hiç beğenilmezsem diye düşünüyorsa bunu konuda yazmanın neyi abes anlamadım. O yaşlarda karşı cinsle ilişkin, beğenilmen kendine bakışını etkiler.
Konu çok aşırı takıntı noktasına geldiyse bir destek almadınız sağlardım yerinizde olsaydım.
1.72 boyum var topuklu giyemiyorum ayrica kisa kadinlar hep uzun erkekler ile evleniyorMerhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Evet ya nasıl rahat ediyorlar bilmem.ben orta boyluyum(1.68) birkaç tane aşırı uzun erkek arkadaşım olmuştu.o kadar o kadar zor oluyor ki çoğu şey.elele tutuşsan olmuyor, kolkola girsen olmuyor.... sevişirken çok zor oluyor.misyonerde bile adamın kafası yukarıda kalıyor, sen adamın göbeğinde.ne öpüşebiliyorsun, ne gözgöze bakabiliyorsun. Zaten ayakta yapmak, duşta yapmak imkansız.adamın üstüne çıksan bacakların ağrıyor.doggy yapmaya kalksan yine denk gelmiyor.biz arada sevişiyorduk onda bile aman bu da çok uzun çok zor oluyor diyordum.ömür boyu o şekilde sevişmek istemezdim yani.bazı insanların tercihleri çok tuhaf gerçekten.ben yine kısa değilim yani.1.55 e 1.90 ları falan sen düşün.haa bir de düğünde dans edemezsin.yazık günah.ne gerek var ya?1.72 boyum var topuklu giyemiyorum ayrica kisa kadinlar hep uzun erkekler ile evleniyor
Resmen kul hakkı yiyorsunuz, ayıptır.Ben 157yim benle dalga geçen erkek kuzenler 185+ benden kısa kadınlarla evlendi. Uzun adamlar kısa seviyor ya. Yani mevzu erkekse hiç dert etmesin.
Gün geçmiyordu ki yine alakasız bir konuda detaylı seks anlatımı almayalım.Evet ya nasıl rahat ediyorlar bilmem.ben orta boyluyum(1.68) birkaç tane aşırı uzun erkek arkadaşım olmuştu.o kadar o kadar zor oluyor ki çoğu şey.elele tutuşsan olmuyor, kolkola girsen olmuyor.... sevişirken çok zor oluyor.misyonerde bile adamın kafası yukarıda kalıyor, sen adamın göbeğinde.ne öpüşebiliyorsun, ne gözgöze bakabiliyorsun. Zaten ayakta yapmak, duşta yapmak imkansız.adamın üstüne çıksan bacakların ağrıyor.doggy yapmaya kalksan yine denk gelmiyor.biz arada sevişiyorduk onda bile aman bu da çok uzun çok zor oluyor diyordum.ömür boyu o şekilde sevişmek istemezdim yani.bazı insanların tercihleri çok tuhaf gerçekten.ben yine kısa değilim yani.1.55 e 1.90 ları falan sen düşün.haa bir de düğünde dans edemezsin.yazık günah.ne gerek var ya?
Teoride bütün detayları ferhanstan öğrendim diyebilirimGün geçmiyordu ki yine alakasız bir konuda detaylı seks anlatımı almayalım.
Bugünkü dozu da aldık, eksik olma koca yürekli ferhans, çok yaşa.
Ben kendi seks hayatıma ferhansınkine olduğum kadar hakim değilim.Teoride bütün detayları ferhanstan öğrendim diyebilirim
Burayı erotik hikaye sitesi sanıyor. Olmadığı konusunda defalarca uyardık ama… Biz izmirde nato kafa nato mermer diyoruz böylelerine.Gün geçmiyordu ki yine alakasız bir konuda detaylı seks anlatımı almayalım.
Bugünkü dozu da aldık, eksik olma koca yürekli ferhans, çok yaşa.
Foruma girdiğimde memesini okşuyordu diyesim geliyor onun bu mesajlarını gördükçeBurayı erotik hikaye sitesi sanıyor. Olmadığı konusunda defalarca uyardık ama… Biz izmirde nato kafa nato mermer diyoruz böylelerine.
Kendisini görmedim ama anlattıkları gözümde canlanıyorBen kendi seks hayatıma ferhansınkine olduğum kadar hakim değilim.
Video çekip atması yakın bence. O zaman hepimiz görürüz artıkKendisini görmedim ama anlattıkları gözümde canlanıyor
Yapma annemm, yapma guzummm.Kendisini görmedim ama anlattıkları gözümde canlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?