- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.367
- 598
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Benim yeğenim prematüre doğdu. Doğal olarak kısa olacağını tahmin ediyorduk o yüzden endokrin takipteydi. 3 yaşından beri profesyonel yüzen bir çocuk. Doktoru ergenlik civarı yüzmeyi bırakması gerektiğini, bilinenin aksine boy uzatmayacağını uzamasına engel olacağını söyledi. Ağır spor, ağır antrenman yapmamaları gerekiyormuş.Haklısınız çok pişmanım o yüzden, küçükken yaşitlarindan iri ve boylu bir çocuktu, erken ergenliğe gireceği için erken gelişti sanırım, sonra voleybola gönderdik ordada stres yapti, yüzmeye götürdüm bir istikrar saglayamadik açıkçası ben kendimi de çok suçluyorum bu yüzden.
Çok ilişmeyin, şimdi e nasıl sevişiyorsunuz diye pozisyon falan sormasın durduk yerde.Günah gerçekten ahsjsjs
Allah başka dert vermesin. Bir gün eşimin boyuna şükredeceğim hiç aklıma gelmezdi.
Yeni nesil biraz fazla iri bizlerle göre bizim jenerasyonlarda 150 boy anormal bir şey değildi aslında ama şimdiki çocuklar semirmiş olduğu için kendini kötü hissediyordur belkiMerhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Önemli olan şey sağlık zaten. Ama o stresinin üstüne düşün, stres bir süre sonra bedensel sağlığı da bozuyor çünkü. İnşallah bahtı güzel olsun kızınızınBen stresinden uzamadigini düşünüyorum zaten, en azından 1.60 olurdu olmadı. Sağlık olsun çok düzgün karakterli olgun bir çocuk ben onunla her zaman gurur duydum
Benim eskisi 1.87 ydi ne hayrını gördün diye sormakvkfkBen yemedim lan benim kocam orta boylu 173
30 u baz alcan hiç işi bilmiyorsun nfnfjYapay zekaya fotoğrafımı attım sordum şimdi 30larının başında tahmini 30-36 arası demiş. Tiiii anca 2-3 yaş ufak gösteriyormuşum ağlamaya gidiyorum ben
Balık yağı boy mu uzatıyor?O dalyan boylu diye kız öven teyzelere ben de gıcık kapıyorum. Boyum 1 65 buçuk gibi bişey geçen bir aile dostumuzun oğlunun evlendiği kız 1 70 üzeri diye beni göstererek onun gibi kısa değil demişlerdi. O teyzelerin de boyu kısa ondan kompleks yapmışlar, ağızlarında sürekli bir boy muhabbeti. Kızınıza gelince yerinizde olsam voleybol kursuna yazarım ve haftanın 4 günü yağlı balık yediririm. 21 yaşına kadar belki sporla 2 cm uzar. O 2 cm bile kızınıza müthiş bir özgüven katar. Ayrıca spor çok faydalı serotonin yani mutluluk hormonu da salgılatıyor. Bu süreci psikologla desteklerseniz de çok iyi olur imkanınız var ise
Anne ve babanın boy ortalaması çocuğun ileride ulaşabileceği maksimum boy ortalamasını veriyor, yani boy uzunluğu büyük oranda genetik ama dışarıdan yapılan müdahaleler ile bir miktar uzatılabiliyor. Sadece spor da yetersiz olabilir, benim teyzem kuzenimi ataştırma hastanesine götürüyordu ergenlik çağındayken çünkü yaşıtlarına göre kısaydı. Hormon tedavisi ile güzel bir boy ortalamasına ulaştı ama sizin kızınız yaş olarak geçmiş gibi. Yine de gidip doktorlarla görüşebilirsiniz bence.Haklısınız çok pişmanım o yüzden, küçükken yaşitlarindan iri ve boylu bir çocuktu, erken ergenliğe gireceği için erken gelişti sanırım, sonra voleybola gönderdik ordada stres yapti, yüzmeye götürdüm bir istikrar saglayamadik açıkçası ben kendimi de çok suçluyorum bu yüzden.
Balık yağı boy mu uzatıyor?
Balık yağı boy mu uzatıyor?
Gercekmi o yaşta uzaması , kilo aldıysa oda boyuna yansimis olabilir.Biz üniversitedeyken(21 yaşındayız) bir arkadaşım çok zayıf olduğu için kilo almak umuduyla marincap special diye bir balık yağı hapı kullanmaya başladı. O yaşta tam 2 cm uzadı. Doktora gittiğinde doktoru balık yağı hapından olduğunu söylemiş. bunu sonradan öğrendim tabii 21'ken bilseydim bi denerdim :d zalım insanlar bilgi de vermiyorlar
Hey maşallah analar neler doğuruyor1.80 boy.
Hey maşallah analar neler doğuruyorEşinizin boyu kaç
Ya çok sinir oluyorum, erkek kadından 2-3 cm uzunsa bile aynı boyda görünüyor ya
Benim anam 1,68, babam da 1.85 falan. Ben ortalama çıkmışım ama ben de çocukken senelerde jimnastik yapmışım, ilkokulda da basket oynadım.Doğuran da 1.76işte ben spor yaptım ilkokuldan başlayıp uzun yıllar. Onun etkisiyle biraz daha uzadım sanıyorum.
Eşim de tam 1.80 ama dediğin gibi uzun duruyorum ondan. İlk zamanlar ince taban spor ayakkabı, sıfır topuk ayakkabı giyiyordum. Sonra topuk dikeni iyice rahatsız edince amann durayım uzun nolcak dedim kalın taban sneaker giyiyorum artık canıma değsin diyerek
Benim anam 1,68, babam da 1.85 falan. Ben ortalama çıkmışım ama ben de çocukken senelerde jimnastik yapmışım, ilkokulda da basket oynadım.
Bazı erkekler sorun ediyor yanındaki kadının uzun durmasını da napak yani, sıcak suyla yıkanıp çekecek halimiz yok
Benim anam 1.55 babam 1.75 falandı. Ben 1.73’üm. Normal şartlarda diğer kardeşlerim gibi 1.60 civarında kalmam gerekirdi. Ama yemek yemiyorum diye öyle çok takviye dayadılar ki hepsi boya gittiBenim anam 1,68, babam da 1.85 falan. Ben ortalama çıkmışım ama ben de çocukken senelerde jimnastik yapmışım, ilkokulda da basket oynadım.
Bazı erkekler sorun ediyor yanındaki kadının uzun durmasını da napak yani, sıcak suyla yıkanıp çekecek halimiz yok
Kardeşlerin sırf sen uzun ol diye kendi haklarından feragat edip artan santimlerini sana vermişler.Benim anam 1.55 babam 1.75 falandı. Ben 1.73’üm. Normal şartlarda diğer kardeşlerim gibi 1.60 civarında kalmam gerekirdi. Ama yemek yemiyorum diye öyle çok takviye dayadılar ki hepsi boya gitti
Ha sonra ne oldu, o takviyelerle aşırı güçlenen immün sistemim kendi cildime saldırmaya başladı, sedef hastası oldum. Buradan anlıyoruz ki her şeyin fazlası zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?