- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.366
- 598
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Ablam sonda kalan bütün vitamini minerali geni meni ne varsa buna vermişsin hem güzel hem uzun olmuş, bizde cimri davranmışsın diyor annemeKardeşlerin sırf sen uzun ol diye kendi haklarından feragat edip artan santimlerini sana vermişler.
Ben 172, eşim 179. Neredeyse Aynı boyda görünüyoruz ya bu nasıl oluyorHey maşallah analar neler doğuruyorEşinizin boyu kaç
Ya çok sinir oluyorum, erkek kadından 2-3 cm uzunsa bile aynı boyda görünüyor ya
Yine o meşhur konulardan biri
Esmer ten-beyaz ten, uzun boy-kısa boy; biri övgülere nail olurken diğeri mutlaka yerilir
Kısa boylu olunca illa küçük gösterilmiyor bence, bunun boyla alakası yok daha doğrusu, yüz ya küçük duruyor ya büyük. Uzun boylu olup yaşından çok küçük duran insanlar da var, kısa boylu olup yüzü yaşından büyük duranlar da.
Konuya gelince, bence uzman desteği almalısınız.
Valla biraz dikkatli, aklıselim insanlar şıp diye anlıyor.yaşlı göstermek var bence ama kimsenin yaşından genç gösterdiğine inanmıyorum.o söylenen yaşlar zaten genç yaşlar, ne olması bekleniyor ki zaten? Saçın bembeyaz mi olacaktı? Yüzün mü kıışacaktı?.bilen nasıl biliyor o zaman ?Şu kısa boylu genç gösterir uzun boylu yaşlı gösterir mantığını neye göre oturtuyorsunuz ? Boy uzarken buna paralel yaşı iki kat atmıyor arkadaşlar40 ıma gireli 1 hafta oldu.1.80 boy. Tanımadığım ortamda muhabbeti açılınca 32-33 den fazla söyleyen olmadı.. Kaldı ki söylesinler yaşın tam 40 sın desinler.Yaşını göstermek kabus gibi bir şey değil ki ya.
Evet ya nedense öyle oluyor.ben 1.68, psikoloğum 1.78 miş. Söyleyince bir dikkat ettim aynı boydayız gibi gerçekten.ama mesela bu boyların ikisi de kadın olsa arada dağlar kadar fark oluyorBen 172, eşim 179. Neredeyse Aynı boyda görünüyoruz ya bu nasıl oluyor
Hiç üzülmesin benim 1.50 bile olmayan 3 arkadaşım 1.90 lık yakışıklı düzgün insanlarla evlendiler bu işler kısmet kendini üzmesine hiç gerek yok nice uzun arkadaşlarım ds boylarına göre bulamadı hala bekarMerhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Bacak boyuyla ilgili sanırım. Orantısal olarak kadınların bacak boyu vücuduna göre daha uzun oluyor, o yüzden de erkekle yan yana gelince kadın kısa olmasına rağmen daha uzun görünüyor diye düşünüyorum.Evet ya nedense öyle oluyor.ben 1.68, psikoloğum 1.78 miş. Söyleyince bir dikkat ettim aynı boydayız gibi gerçekten.ama mesela bu boyların ikisi de kadın olsa arada dağlar kadar fark oluyorbilimsel açıklaması olmayan konulardan sanırım.
Eski sevgilim benden 3-4 cm uzundu. Bir gün düğüne gideceğiz, elbisemi giydim. Yanıma bir sandalet bir topuklu ayakkabı aldım ama topuklular için nassıl içim gidiyor, ama giyersem de ondan uzun olacağım. Evden çıkarken ayakkabılara bakıyordum, "topukluyu istiyorsan onu giy, bende uzun durmanı dert edecek değilim" dedi. Ay dünyalar benim olduBaşlarım öyle erkeğe valla. İlk erkek arkadaşım 1.76ydı.Hoşuna giderdi onun hatta ondan uzun olmam. Kurutmaya atılıp çekecek halimiz yok aynen
Yorumunuz çok mutlu etti beniHiç üzülmesin benim 1.50 bile olmayan 3 arkadaşım 1.90 lık yakışıklı düzgün insanlarla evlendiler bu işler kısmet kendini üzmesine hiç gerek yok nice uzun arkadaşlarım ds boylarına göre bulamadı hala bekar
Allah onun da kısmetini yazmıştır hiç üzülmesin
Ayrıca her zaman genç duracak yaşını göstermeyecek zaten spora kabiliyeti olan kısa insanlar da var
Ayy inanın hiç kaybı yok
Kesinlikle züğürt tesellisiKısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.
Ortaya ve genel konuştumBiraz üzerime alındım
Ben de sizin gibiyim. Dal gibi bir kız olmayı isterdim ben de merak ediyorum oule olsaydım ne olurdu.Aynı boydayım. Yüzüm küçücük. Minyonum . Kv bana kız gibisin diyor. Yani hiç evlenmemiş çocuğun yokmuş gibi anlamında. 36 yaşındayım. 28 yaşındaki kuzenimden ufak görünüyorum.
Çok iyi bir evliliğim var
Eşim 8 sene beni evlenmeye ikna etmeye çalıştı. Halen daha üzerime titrer.
Ha ister miydim dal gibi kız olmayı isterdim yalan yok ama bu da sorun değil.
Kızınız ergen böyle şeyleri takmasi normal. Zamanla buna uyum sağlayacaktır. Uzman desteğine gerek olduğunu düşünmüyorum. Ergenler fiziksel özelliklerine çok takar. Bu onun gelişiminin bir parçası
Insan 21 yaşına kadar ergen sayılır.
Ben öğretmenim alın size uzman desteği. Her seyde de uzman desteği nedir yani abartmayalım.
Aman ben bir hayrını görmedim vallaDal gibi bir kız olmayı isterdim ben de merak ediyorum oule olsaydım ne olurdu.
Ama ne kadar güzel yakışıyordur şimdi.Aman ben bir hayrını görmedim vallaHayır kıyafet alırken uzun gelmesi, karnıma kadar çıkması, yerleri süpürmesi ihtimali yok diye avantaj sayacağım ama o da eteğin elbisenin kısa kalmasıyla dengeleniyor.
Üstelik romantik ilişki bazında Türk erkeğinin boy ortalaması belli olduğu için seçenekleriniz azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?